Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

afiyet olsun canım bende cocuklarda bulgur pilavini çok severiz ama bazı yemeklerde pirinç pilavlı daha güzel oluyor oda bi gerçek

menü bildiriyorum
kahvaltı
1dilim peynir
4zeyt
1yumurta
2küçük ev poaca 3 tanesi belki dışarı poacasinin 1 tanesine eşit küçük yaptım
domates salatalik

akşam 4 gibi 2kaşık yoğurt
2kasik bamya
3kaşık kısır
8 tanecik üzüm
2lt su
bende regli donemindeyim ne spor yaptım nede temizlik uyudum biraz öğle vakti

Tünaydın
Saçma sapan uyuyunca sabah zor kalktım.
Arkadaşa gidecektik, unutmuşum. Herkes gitmiş, nerde kaldın diye aramasalar gitmiycektim.
Hazırlanıp koştur koştur oraya gittim, şimdi geldim.

Selam. temizlik,yemek bitti kuzucuk uyudu. Derse başlamadan bi bakayım güzellerime dedim
Ben geçen hafta içi yediklwrimin acısını çekşyorum.biliyorsunuz hafta içi yediklerim iki üç gün sonrasına yerleşiyor kilo olarak bende. Cuma kilo bildiriminden sonra.yemek yemeye başladığım andan itibarwn hissettim yeni gelen kiloları .cumartesi sabahı 75.1 çıktı. Ama ödem falan değil ha kilo. Dikkat ediyorum bugğn 3gün .3 gğnde 1.2 verdim ama kaçamakla. Bugün sıfır kaçamaksız ilerliyorum, çok şükğr. Dönüşüm muhteşem olacak inşallah cuma günğne hedefim 71 ve altı inşallah. Buradan da kopmuyorım ki sonuçta geri dönücem.

topragim bende çok unuturum gidecem yeri yapacağım işi kafam her daim dağınık akşam yemeklerini yaptım oturdum yeni akifcikuyuyor hava sıcak vampir ne güzel yazmissinöyle bol su icmeli bir gün olsun diye mesajı okudum suyu aldım elime bayby çabuk gel sende kuzum saracim sen benim gözümde hep onsekiz olacaksın sanırım natsume gülüm sende evine yerles biran önce inşallah aylinim salcayiyapti mi 60 kiloyum gülüm diyet listeni bende bekliyorum inşallah bende bakarım fikir olur mesajda amma uzun oldu haa

Kimseyide unutmamışsın bizde seni seviyoruz

Canımsın bende seni seviyorum

Burada hepimiz bir aile gibi olduk burası sensiz olmaz kedicik çok uzatmayı arayı anlaştık mı

Bdn menü yazsammı bilemedim hiç diyetlik değil

Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşil biber
Bir dilim ekmek
Çay

Öğle
Bir kase pilav üstü kuru

Ara
Bir bardak süt
6 tane küçük dankek lokma şeklindeki hindistan cevizli kekler varya onlardan
Bir avuç kabak çekirdeği
Bir bardak ananas suyu

Akşam
Bir tabak pilav üstü kuru fasulye
Cacık
Yeşil biber

Su 1.5 litre spor yok

moni

Kolay gelsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…