afiyet olsun canım bende cocuklarda bulgur pilavini çok severiz ama bazı yemeklerde pirinç pilavlı daha güzel oluyor oda bi gerçekBende nohut yaptım.Oğlum çok seviyor istedi yap diye.Ama bu sefer pilav yapmadım bilerek.O da 2 gündür spora başladı biraz kilo vermek istiyor.Pirinç pilavını da çok seviyor o yüzden yapmadımBulguru da pek sevmiyor.İyi de oldu 2 kaşık da olsa bende yiyiordum.
Kimseyide unutmamışsıntopragim bende çok unuturum gidecem yeri yapacağım işi kafam her daim dağınık akşam yemeklerini yaptım oturdum yeni akifcikuyuyor hava sıcak vampir ne güzel yazmissinöyle bol su icmeli bir gün olsun diye mesajı okudum suyu aldım elime bayby çabuk gel sende kuzum saracim sen benim gözümde hep onsekiz olacaksın sanırım natsume gülüm sende evine yerles biran önce inşallah aylinim salcayiyapti mi 60 kiloyum gülüm diyet listeni bende bekliyorum inşallah bende bakarım fikir olur mesajda amma uzun oldu haa
topragim bende çok unuturum gidecem yeri yapacağım işi kafam her daim dağınık akşam yemeklerini yaptım oturdum yeni akifcikuyuyor hava sıcak vampir ne güzel yazmissinöyle bol su icmeli bir gün olsun diye mesajı okudum suyu aldım elime bayby çabuk gel sende kuzum saracim sen benim gözümde hep onsekiz olacaksın sanırım natsume gülüm sende evine yerles biran önce inşallah aylinim salcayiyapti mi 60 kiloyum gülüm diyet listeni bende bekliyorum inşallah bende bakarım fikir olur mesajda amma uzun oldu haa
Selam.temizlik,yemek bitti kuzucuk uyudu. Derse başlamadan bi bakayım güzellerime dedim
Ben geçen hafta içi yediklwrimin acısını çekşyorum.biliyorsunuz hafta içi yediklerim iki üç gün sonrasına yerleşiyor kilo olarak bende. Cuma kilo bildiriminden sonra.yemek yemeye başladığım andan itibarwn hissettim yeni gelen kiloları .cumartesi sabahı 75.1 çıktı. Ama ödem falan değil ha kilo. Dikkat ediyorum bugğn 3gün .3 gğnde 1.2 verdim ama kaçamakla. Bugün sıfır kaçamaksız ilerliyorum, çok şükğr. Dönüşüm muhteşem olacak inşallahcuma günğne hedefim 71 ve altı inşallah. Buradan da kopmuyorım ki sonuçta geri dönücem.
Kolay gelsin tatlımtopragim bende çok unuturum gidecem yeri yapacağım işi kafam her daim dağınık akşam yemeklerini yaptım oturdum yeni akifcikuyuyor hava sıcak vampir ne güzel yazmissinöyle bol su icmeli bir gün olsun diye mesajı okudum suyu aldım elime bayby çabuk gel sende kuzum saracim sen benim gözümde hep onsekiz olacaksın sanırım natsume gülüm sende evine yerles biran önce inşallah aylinim salcayiyapti mi 60 kiloyum gülüm diyet listeni bende bekliyorum inşallah bende bakarım fikir olur mesajda amma uzun oldu haa
Benimde aklımdan geciyordaKaç gündür kuru fasulye pilav aşeriyodum şükür bugün yedim rahatladım
Tabiki deBurada hepimiz bir aile gibi olduk burası sensiz olmaz kedicik çok uzatmayı arayı anlaştık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?