- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Bdn menü yazsammı bilemedim hiç diyetlik değil
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşil biber
Bir dilim ekmek
Çay
Öğle
Bir kase pilav üstü kuru
Ara
Bir bardak süt
6 tane küçük dankek lokma şeklindeki hindistan cevizli kekler varya onlardan
Bir avuç kabak çekirdeği
Bir bardak ananas suyu
Akşam
Bir tabak pilav üstü kuru fasulye
Cacık
Yeşil biber
Su 1.5 litre spor yok
moni
Ahh cnm benim herkesi tek tek yazmışsın kimseyi de unutmamışın.Çok tşk ederiz.Bizde seni seviyoruztopragim bende çok unuturum gidecem yeri yapacağım işi kafam her daim dağınık akşam yemeklerini yaptım oturdum yeni akifcikuyuyor hava sıcak vampir ne güzel yazmissinöyle bol su icmeli bir gün olsun diye mesajı okudum suyu aldım elime bayby çabuk gel sende kuzum saracim sen benim gözümde hep onsekiz olacaksın sanırım natsume gülüm sende evine yerles biran önce inşallah aylinim salcayiyapti mi 60 kiloyum gülüm diyet listeni bende bekliyorum inşallah bende bakarım fikir olur mesajda amma uzun oldu haa
Hem fikiriz cnm.Bende hepinizi seviyorum,takımımı seviyorum.Tek eksiğimiz kilo verememeği okuyunca bi tebessüm ettim.Gerçekten de tek eksiğimiz buAllah için hepinizi seviyorum be içten samimi seviyeli insanlar da n oluşan bir gurubumuz var çok şükür tek eksiğimiz kilo verememek onuda hallederiz inşallah
Afiyet şeker olsun saram.Nasılsa tam gaz döneceksinKaç gündür kuru fasulye pilav aşeriyodum şükür bugün yedim rahatladım
Hadi inşallah kedicikTabiki deinşalllah 69 ve altı olarak dönmek istiyorum iki hafta sonunda
topragim bende çok unuturum gidecem yeri yapacağım işi kafam her daim dağınık akşam yemeklerini yaptım oturdum yeni akifcikuyuyor hava sıcak vampir ne güzel yazmissinöyle bol su icmeli bir gün olsun diye mesajı okudum suyu aldım elime bayby çabuk gel sende kuzum saracim sen benim gözümde hep onsekiz olacaksın sanırım natsume gülüm sende evine yerles biran önce inşallah aylinim salcayiyapti mi 60 kiloyum gülüm diyet listeni bende bekliyorum inşallah bende bakarım fikir olur mesajda amma uzun oldu haa
Benimde aklımdan geciyorda
Sadece eşim ve ben yeriz, çocuklar yemeyince sıkıntı oluyor
pilav kek dışında güzel abla sana diyorum ama ben de kek yedim :)
Afiyet şeker olsun saram.Nasılsa tam gaz döneceksin
Hemen geliyorum, zaten 1 gün sonra daha güzel oluyorNçben çok yaptım bugğnede var gel sanada ikram edeyim
Afiyet olsun canım
İnşallah canım
Kahvene biraz hindistan cevizi yağı koyabilirsinGünaydınlaarDemir ilaci kullaniyorum ve tuvalete çıkamıyorum iki uc gun. Kullanmayınca daha kötü çünkü duzelmiyorum. Iki ucu *lu degnek ..
Ay hiç sorma cnm yaa.Benim de kullanmam gerekiyor ama hiç kullanmak istemiyorum.Wc sorunu mahvediyor insanı.Kaç çeşit denedik dr la hepsi de kabız yaptıGünaydınlaarDemir ilaci kullaniyorum ve tuvalete çıkamıyorum iki uc gun. Kullanmayınca daha kötü çünkü duzelmiyorum. Iki ucu *lu degnek ..
Sağol saracımGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Say say gezom da deneyelim hepsiniKahvene biraz hindistan cevizi yağı koyabilirsin
Salatana biraz keten tohumu koyabilirsin
Sabahları 1 çay kaşığı çörek otu yağı içebilirsin
Daha sayıyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?