Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pilav kek dışında güzel abla sana diyorum ama ben de kek yedim :)

Iyi aksamlar..

Sabah 06.45
1 kupa filtre kahve

Saat 10.00
1 kepekli ekmek surme peynirli
1 fincan filtre kahve

Oglen 12.30
1 tas brokoli corbasi
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak su

Ara
1 bardak kahve

Aksam
1 kepce yogurt corba
2 sk makarna

Ara
3 ceviz 5 badem birazda kabak cekirdegi
1 bardak yesil cay

Su 2 lt
Spor: ozel bisey yapamadim, butun gun ayaktaydim yurudum aslinda, sabah calistim eve geldim yemekdi toplamakti simdi anca oturdum

Ahh cnm benim herkesi tek tek yazmışsın kimseyi de unutmamışın.Çok tşk ederiz.Bizde seni seviyoruz
Salçayı yaptım,sanırım 2 gün daha durması gerekiyor.Kaç kilo çıktığını yazıcam sana

Son düzenleme:
Allah için hepinizi seviyorum be içten samimi seviyeli insanlar da n oluşan bir gurubumuz var çok şükür tek eksiğimiz kilo verememek onuda hallederiz inşallah
Hem fikiriz cnm.Bende hepinizi seviyorum,takımımı seviyorum.Tek eksiğimiz kilo verememeği okuyunca bi tebessüm ettim.Gerçekten de tek eksiğimiz bu

Menümü yazayım bende.Sağlıklı ve dengeli bir menü değil ama en azından az yedim çok mutluyum

Sabah : Yok (geç kalktığım için)

Öğlen : 1 hşl yumurta

Ara : Yarısı sütlü 1 fincan nescafe

Akşam : Yarım tabak kereviz yemeği
2 kaşık yoğurt + yarım dilim tb ekmeği

Az Önce : 1 hşl yumurta

Su : 2 lt
Spor : 12 000 adım
moni

tabi canım.

Günaydınlaar Demir ilaci kullaniyorum ve tuvalete çıkamıyorum iki uc gun. Kullanmayınca daha kötü çünkü duzelmiyorum. Iki ucu *lu degnek ..
Kahvene biraz hindistan cevizi yağı koyabilirsin
Salatana biraz keten tohumu koyabilirsin
Sabahları 1 çay kaşığı çörek otu yağı içebilirsin
Daha sayıyımmı

Günaydınlaar Demir ilaci kullaniyorum ve tuvalete çıkamıyorum iki uc gun. Kullanmayınca daha kötü çünkü duzelmiyorum. Iki ucu *lu degnek ..
Ay hiç sorma cnm yaa.Benim de kullanmam gerekiyor ama hiç kullanmak istemiyorum.Wc sorunu mahvediyor insanı.Kaç çeşit denedik dr la hepsi de kabız yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…