- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Sanada hayırlı sabahlar cnmHayırlı sabahlar hatunlar
Hemen geliyorum, zaten 1 gün sonra daha güzel oluyor
Bir arkadaş tarif vermiştiSay say gezom da deneyelim hepsini
Kız napiyonnn sen de yaparsan ben napimBugünde öğleye sebzeli salçalı spagetti yedim çünkü onu aşerdimyanında da cacık oh mis
Kız napiyonnn sen de yaparsan ben napim☺
Söz verdim her zamanki gibi bıraktım makarnayı bıraktımmmmm
Bak bunun sonu kötü haberin olsun.Ben bu ara canım ne isterse onu yapıyorum diyete başlayınca yine eskisi gibi olurum yanii inşallah
Ne zaman dönüyorsun izinden? Birlikte dönüp kasıp kavuralım mı buralarıAma çok canım istedi ne yapayım
Hem ne demişler büyüğünün dediğini yap yaptığını yapma
Hadi bakalım, şurda bi esip gürleyinNe zaman dönüyorsun izinden? Birlikte dönüp kasıp kavuralım mı buraları
Çok tşk ederim cnm.Yarın kan sonuçlarımı alıcam.Kesin demir ilacı vericek biliyorum.İkaca başladığımda söylediklerinin hepsini teker teker denicem.Bir arkadaş tarif vermişti
1 inciri 4 e bölüp kavanoza koyuyorsun
Üstünü geçecek kadar zeytinyağı ekliyorsun.
Kabızlık döneminde 4 parça inciri yiyorsun.
Benim diyetisyen akşam öğününde mutlaka çorba olsunki kabızlık olmasın diyordu.
Salatana zeytinyağı mutlaka ekle
Kefir kabızlığa iyi geliyor
Akşamdan hazırladığın cevizli suyu sabah iç
Bu hafta ben kavurayım sizde gelince kavurunNe zaman dönüyorsun izinden? Birlikte dönüp kasıp kavuralım mı buraları
Olurr harika olur hem de
Ne zaman dönüyorsun izinden? Birlikte dönüp kasıp kavuralım mı buraları
Hadi bakalım, şurda bi esip gürleyin
Yine kimseler yok.Ben de daha yeni oturdum ama boş oturmak yok.Pazara gittim turşuluk ve acı sos için domates ve kapya biber aldım.
Bir sürü sarımsak ıslattım balkona oturdum onları soyucam.Yarına hazır olsun diye.Kornişon turşu ve acı sos için.
Soğanları da aldım yanıma onları da soyucam.Mantı eti (içi) hazırlıcam,hemde yarının yemeğine hazır olsun diye.
GünaydınlaarDemir ilaci kullaniyorum ve tuvalete çıkamıyorum iki uc gun. Kullanmayınca daha kötü çünkü duzelmiyorum. Iki ucu *lu degnek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?