- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Kaç aylık canım. Ben akışına bıraktım biraz güç oldu ama zamanla bıraktı , hiç mi hiç umudum yokken günde bire indi .şimdi iki günde bir , yakında hep bırakır az kaldı.hayırlı aksamlar kızlar oğlumu sütten kesiyorum ikinci günümüz çok zor geçiyor bende iyi değilim süt doldu ateşlendi sırtıma kadar morarir birkacgun digerlerindede öyle oldu uykuuzluk da cabasi sürekli park bahce dolaşıyoruz
Kafami nerelere vursam az gelir.Ne zaman döneceğim bilmiyorum canım ama çok uzak değil
Sen ne zaman esip gürleyecen
Ellerine sağlık canım kolay gelsin sana
Fasulye ıslattimŞimdi ben bugün menü yazmayayım makarnalı kuru fasulyeli bir menü kötü örnek olmasın
Allah yardımcınız olsun inşallahhayırlı aksamlar kızlar oğlumu sütten kesiyorum ikinci günümüz çok zor geçiyor bende iyi değilim süt doldu ateşlendi sırtıma kadar morarir birkacgun digerlerindede öyle oldu uykuuzluk da cabasi sürekli park bahce dolaşıyoruz
Benimde çok dökülüyoriyi akşamlar kızlarrrbugün o kadar yoruldum ki kelimeler kifayetsiz kalır. eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. çok fenaydım. yemek yedim duş aldım. şimdi dukan birası karıştırılmış maden suyu içiyorum. az sonra yatacağım
kızlar bu arada saçlarım elime geliyor moralim çok bozuk
Benim de lohusayken öyleydi ve hala zaman zaman şampuandan dolayı dökülüyor.iyi akşamlar kızlarrrbugün o kadar yoruldum ki kelimeler kifayetsiz kalır. eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. çok fenaydım. yemek yedim duş aldım. şimdi dukan birası karıştırılmış maden suyu içiyorum. az sonra yatacağım
kızlar bu arada saçlarım elime geliyor moralim çok bozuk
Benimde çok dökülüyor
Yılan yağı ve sarımsak şampuanı denedinmi
Benim de lohusayken öyleydi ve hala zaman zaman şampuandan dolayı dökülüyor.
Denemek istersen hemen yazayım çok vaktim yok oğlan uyanmadan ders yapmam lazım kuzum.
Kuru ısırganı büyük bir bardak sıcak suya koy demlensin ,soğuyunca ; şampuanla yıkayıp duruladıktan sonra saçını,saçına dök. .
Tabi alerjin falan yoksa.. Ben yıllardır kullanırom bu şekilde. Her yaz dayanamam kulak hizası saçımı kestiririm , birdahaki yaza göğüs başlangıcına kadar uzar ve de dökülmeyi durduruyor
Tabii
Önce doktor ,her zaman derim
önce karışım falan verir, vitaminsizsen vitamin verir falan
..
Not: demlenen ısırganın tozlarını süzüyoruz tabiki süzgeç ile sadece suyunu kullanıyoruz .burafan diğer arkadaşlarq da fikir olur
23 ay bitti iki yaş olmak üzere zamanımız dolmuştu gülümKaç aylık canım. Ben akışına bıraktım biraz güç oldu ama zamanla bıraktı , hiç mi hiç umudum yokken günde bire indi .şimdi iki günde bir , yakında hep bırakır az kaldı.
O zaman biz emekliye ayrılmalıyız 3 yaş23 ay bitti iki yaş olmak üzere zamanımız dolmuştu gülüm
İnşallahOlurr harika olur hem de. İki hafta sonra havalar da serinlemeye başlar inşallah ,her gün yürümeye başlarım , ilk haftalarda acayip veriyordum böyle, sıcaklar başladı ben bittim
Tşk ederim saracım.Hemen gel bak çok gecikmeNe zaman döneceğim bilmiyorum canım ama çok uzak değil
Sen ne zaman esip gürleyecen
Ellerine sağlık canım kolay gelsin sana
Fasulye ıslattim
Emekliyi öpmem mi ☺☺günaydın kızlar bayby inşallah bir anda hadi olmadı bir günde düşer kilo gülüm ama birseyde hoşuma gidiyor gidişin hep böyle olsun bone kendin bunaliyorsun neşe bizi yanlış bırakıyorsun çok tatlisin emekli pasami da op benim için
Bir fotoğraf vardo bulamadım, yağ kaybında atıyorum 75 kg önce yağ hücresi yağını kaybeder 73 kg ,sonra içi su dolar 76 kg,su da gidince kaybolur 72 kg ...falan gibi bir fotoydu bir diyetisyenin sayfasında galiba ven bu süreci yaşıyorum,göbeğimde 6-7 kg yağ var gibi diyordum ya, 2-3 kg falan kaldı hissediyorum yani o da gidince düşüşe geçecektir inşallah .aylardır vir göbeği eritmek için upraşıyorım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?