Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaç aylık canım. Ben akışına bıraktım biraz güç oldu ama zamanla bıraktı , hiç mi hiç umudum yokken günde bire indi .şimdi iki günde bir , yakında hep bırakır az kaldı.

Ne zaman döneceğim bilmiyorum canım ama çok uzak değil

Sen ne zaman esip gürleyecen

Ellerine sağlık canım kolay gelsin sana
Kafami nerelere vursam az gelir.
2 gün az yesem 3. Gün cozutuyorum.
Oysaki vermek için biçok sebebim var

Allah yardımcınız olsun inşallah

Benimde çok dökülüyor
Yılan yağı ve sarımsak şampuanı denedinmi

Benim de lohusayken öyleydi ve hala zaman zaman şampuandan dolayı dökülüyor.
Denemek istersen hemen yazayım çok vaktim yok oğlan uyanmadan ders yapmam lazım kuzum.
Kuru ısırganı büyük bir bardak sıcak suya koy demlensin ,soğuyunca ; şampuanla yıkayıp duruladıktan sonra saçını,saçına dök. .
Tabi alerjin falan yoksa.. Ben yıllardır kullanırom bu şekilde. Her yaz dayanamam kulak hizası saçımı kestiririm , birdahaki yaza göğüs başlangıcına kadar uzar ve de dökülmeyi durduruyor
Tabii

Önce doktor ,her zaman derim
önce karışım falan verir, vitaminsizsen vitamin verir falan
..

Not: demlenen ısırganın tozlarını süzüyoruz tabiki süzgeç ile sadece suyunu kullanıyoruz .burafan diğer arkadaşlarq da fikir olur

saol tatlım not aldım. multivitamin kullanıyorum zaten.

23 ay bitti iki yaş olmak üzere zamanımız dolmuştu gülüm
O zaman biz emekliye ayrılmalıyız 3 yaş ama tabi alerji durumu biraz da bunu gerektirdi ,hayırlısıyla bitti sayılır,tramvasız bir şekilde sonlandırdık şükür. İnşallah sizinki de kolay geçer sonuçta 4 çocuk büyütmüşsün bilirsin yani

Günaydın arkadaşlar neredeyse 2 senedir ilk defa bir günü içerisinde Makarna ve hamur işi yemeden geçirdim .hamur işi yerine 2 dilim ekmek yedim ama o sayılmaz önemli değil salata ile birlikte yedim. Bugün kendimi Öyle bir hissediyorum ki yani bu duyguyu anlatamam size kilo mu sormayın 75 buçuk çıktı anlamıyorum Bir anda 2,5 kilo nasıl geliyor ama vücuduma bakarsanız sanki 6-7 kilo vermiş gibi gözüküyorum inanmayan olursa fotoğraf da atarım özelden hiç sıkıntı değil kanıtlarım da yani. ama tartı sıkıntı benim için.. ama artık tartıyı da takmıyorum inanın makarna ve hamur işi nasıl eziyet etmiş bana nasıl etmiş Şu an onu Ruhumda hissedebiliyorum sizlerle paylaşmak istedim

Bir fotoğraf vardo bulamadım, yağ kaybında atıyorum 75 kg önce yağ hücresi yağını kaybeder 73 kg ,sonra içi su dolar 76 kg,su da gidince kaybolur 72 kg ...falan gibi bir fotoydu bir diyetisyenin sayfasında galiba ven bu süreci yaşıyorum,göbeğimde 6-7 kg yağ var gibi diyordum ya, 2-3 kg falan kaldı hissediyorum yani o da gidince düşüşe geçecektir inşallah .aylardır vir göbeği eritmek için upraşıyorım ya

canim bazen tartilarda bi bozukluk olabiliyor, acaba oyle bisey mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…