Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tarifi kaptım, ne zaman yaparım Allah bilir
Teşekkürler

topragim bendede iş hiç bitmiyor arada diyorum benmi beceriksizlik oysa isim mi bereketli
Maşallah daha nasıl olacaktın?
5 çocuk, birde eşin 6 daha ne olsun.
Ben biraz şeremetim, iş yapılacaksa yapılsın sonra oturuyum diyorum. O yüzdende iş yaparken hiç sakin olamıyorum

Selam 10.takımın fıstıkları
Şu an burada olmamam lazım ama dayanamadım yazayım
Dün tartıda 75 buçupu görünce moral çöküşüne girdim ,( tabi Dr.Nowzaradancım buna bırak bu bahaneleri diyor )
Gün içinde poğaça ekmek makarna yedim
Sonra döndüm kendime, ya sen ne yapmaya çalışıyorsun bi kendine gel dedim
4 km uzaktaki merkeze gittik oğlumla ,akşam marketten ne kadar sebze varsa aldık
Pırasa havuç kabak marul maydanoz karnabahar fasulye patates ne bileyim yeşillik işte ( patates bana serbest )
Bugün öğle yemeğinde haşlanmış karnabahar ,tabi tuzsuz yağsız
Fırında tavuk patates
...
Akşam yemeğinde saat 16 gibi haşlanmış kabaklı salata yedim. Haşlanmış kabak inanailiyor musunuz ben yedim.
Ve az önce bir açlık vurdu acaba yeşil zeytin yesem mi dayanmıyooom dayanamıyoommm açlığa açlığa ( köyden indim şehirede vardı ya )
Ama dayandım şimdi çay içiyorum gitti valla açlık maçlık kalmadı
Dayanamadım tartıldım düne göre -400 gram buma da şükür
Bu sefer diyet değil hayat şekli olacak benim için böyle karbonsuz beslenme. Arada 3 -4 kaşık pilav kaçtı ama olsun nazar boncuğu diyelim

Bu sefer olacakmı diyorsun

Yarın mutlaka denicem cnm tşk ler

aylinim nasılsın gülüm ne ilacı kullanıyorsun hayırdır vitamin mi
Çok şükür iyiyim cnm.Artık gerçekten iyiyim diyebiliyorum.Eski enerjime kavuşuyorum artık.5-6 gündür Demir,çinko ve B12 kullanıyorum.Kan değerlerim düşük çıktı.Kendimi biliyorum o yüzden dr vermeden ilaca başlamıştım.

Köydeyim,felaket rüzgar var geldiğimden beri esiyor, gözümüzü açamadık.
Buzdolabımız bozuldu 1 haftadır dolapsızız . Kısaca çok bunaldım.
Dolapsız da çok zor Ayşecim.Havalar da sıcak,kış olsaydı çok fazla sorun olmazdı.1 hafta da az zaman değil.Tamiri mi uzun sürdü moni

Allah tan bugün işim azdı
Bolca dinlendim
Ohhh çok iyi yapmışın cnm.
Bende 2 kg kornişon almıştım,bugün turşumu yaptım.5 kg daha biber salçası kaynattım,güneşe koydum.Bide tarhana yapayım dedim onu yoğurdum.Çok şükür kışlıklar bitti sayılır.Yarında az bişey fasülye turşumu yaparım yeter

Ben neler yemişim bakalım.

Sabah : 1 hşl yumurta
3 zeytin - yarım kk peynir - 1 tk bal - 1 tane ceviz

Ara : 1 fincan yarısı sütlü nescafe

Öğle : Dışarda yedik adını yazmayım.Sadece etlerini yedim.Yanında ayran içmeyi çok isterdim ama yemeğin yanında sıvı alamıyorum.

Ara : 2 lokma ekmekle acı sosun tadına tuzuna baktım.

Akşam : 1 şeftali yarım kase yoğurt.Öğlen 4 gibi yiyince akşam çok acıkmadım.
Bi de yarın cuma olunca da hafif geçiştirdim.

Su : 1 lt
Spor : 45 dk yürüyüş
moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…