- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tarifi kaptım, ne zaman yaparım Allah bilirDünkü tatlı tarifim :)
Kırılmış ceviz
Suda bekletilmiş hurma ve kuru üzüm
Kakao
Yulaf kepeği
Biraz su
Hepsini karıştırın güzelce el blender ı ile ezin sonra buzlukta dondurun çokk lezzetli oluyor.
Ben yerken üzerine şekersiz fındık ezmesi de koydum
Maşallah daha nasıl olacaktın?topragim bendede iş hiç bitmiyor arada diyorum benmi beceriksizlik oysa isim mi bereketli
Tadı güzeldi, dediğim gibi fazla pişmiştiBende bazen ıslatıyorum bazen ıslatmıyorum canım dağılması kabuk atması fasulyenin cinsinden oluyor
Kolay gelsin canımİyi akşamlar
Yeni görev yerime geldik bugün şuan memlekeye geri dönüyoruz. Bebekle çok zor insanın bilmediği yerde işleri halletmesi.
Yarın sabah tekrar geleceğiz buraya ev aramak için
Hayrolsun inşallahKöydeyim,felaket rüzgar var geldiğimden beri esiyor, gözümüzü açamadık.
Buzdolabımız bozuldu 1 haftadır dolapsızız . Kısaca çok bunaldım.
Bu sefer olacakmı diyorsunSelam 10.takımın fıstıkları
Şu an burada olmamam lazım ama dayanamadım yazayım
Dün tartıda 75 buçupu görünce moral çöküşüne girdim ,( tabi Dr.Nowzaradancım buna bırak bu bahaneleri diyor)
Gün içinde poğaça ekmek makarna yedim
Sonra döndüm kendime, ya sen ne yapmaya çalışıyorsun bi kendine gel dedim
4 km uzaktaki merkeze gittik oğlumla ,akşam marketten ne kadar sebze varsa aldık
Pırasa havuç kabak marul maydanoz karnabahar fasulye patates ne bileyim yeşillik işte ( patates bana serbest)
Bugün öğle yemeğinde haşlanmış karnabahar ,tabi tuzsuz yağsız
Fırında tavuk patates
...
Akşam yemeğinde saat 16 gibi haşlanmış kabaklı salata yedim. Haşlanmış kabak inanailiyor musunuz ben yedim.
Ve az önce bir açlık vurdu acaba yeşil zeytin yesem mi dayanmıyooom dayanamıyoommm açlığa açlığa ( köyden indim şehirede vardı ya)
Ama dayandım şimdi çay içiyorum gitti valla açlık maçlık kalmadı
Dayanamadım tartıldım düne göre -400 gram buma da şükür
Bu sefer diyet değil hayat şekli olacak benim için böyle karbonsuz beslenme. Arada 3 -4 kaşık pilav kaçtı ama olsun nazar boncuğu diyelim
Ay hadi inşallah ya yoruldum artıkBu sefer olacakmı diyorsun
Allah kolaylık versin canım inşallah herşey gönlünüzce olur
Teşekkür ederim kızlarKolay gelsin canım
Yarın mutlaka denicem cnm tşk lerDünkü tatlı tarifim :)
Kırılmış ceviz
Suda bekletilmiş hurma ve kuru üzüm
Kakao
Yulaf kepeği
Biraz su
Hepsini karıştırın güzelce el blender ı ile ezin sonra buzlukta dondurun çokk lezzetli oluyor.
Ben yerken üzerine şekersiz fındık ezmesi de koydum
Nasıl oldun cnm?Unutmadan salçayı yazayım.15 kg biberden 3 kg çıktı.Nette yazılan doğruymuşiyi akşamlar kızlar
kahvaltı peynir zeytin
2dilim ekmek
akşam 4kaşık kuru fasye
3kaşık bulgur pilavi
az yemeye gayret ettim sutum gelmesin diye suyuda az içiyorum mecburen
Çok şükür iyiyim cnm.Artık gerçekten iyiyim diyebiliyorum.Eski enerjime kavuşuyorum artık.5-6 gündür Demir,çinko ve B12 kullanıyorum.Kan değerlerim düşük çıktı.Kendimi biliyorum o yüzden dr vermeden ilaca başlamıştım.aylinim nasılsın gülüm ne ilacı kullanıyorsun hayırdır vitamin mi
İş bitmiyor cnm.Sende beceriksizsen eğer.İşi sevmeyen ve tembel insanların pek işi olmuyor.topragim bendede iş hiç bitmiyor arada diyorum benmi beceriksizlik oysa isim mi bereketli
Herşey gönlünüzce olur inşallah cnmİyi akşamlar
Yeni görev yerime geldik bugün şuan memlekeye geri dönüyoruz. Bebekle çok zor insanın bilmediği yerde işleri halletmesi.
Yarın sabah tekrar geleceğiz buraya ev aramak için
Dolapsız da çok zor Ayşecim.Havalar da sıcak,kış olsaydı çok fazla sorun olmazdı.1 hafta da az zaman değil.Tamiri mi uzun sürdüKöydeyim,felaket rüzgar var geldiğimden beri esiyor, gözümüzü açamadık.
Buzdolabımız bozuldu 1 haftadır dolapsızız . Kısaca çok bunaldım.
Ohhh çok iyi yapmışın cnm.Allah tan bugün işim azdı
Bolca dinlendim
Denersen yaz abla afiyetolsun:)Yarın mutlaka denicem cnm tşk ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?