- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Yazarım ablacım.Ama beğeneceğime eminim.İçindekiler zaten çok sevdiğim şeyler,bi de dondurulmuş şeyleri de çok severim.Eee o zaman sonuç mükemmel bence.Ben de yoğurdun içine şeftali yada tarçın atıp yapıyorum dondurma niyetine
kolay gelsin hayirli olsun canimmTeşekkür ederim kızlar
geçmiş olsun gülüm üşüttünmü acababenim midem çok bulanıyor sabah haşlanmış yumurtanın kokusuna dayanamadım yiyemeyip çöpe attım halsizim ve hiç bir şey yapmak istemiyorum bu arada tatilden dönüyorum yarın
geçmiş olsun gülüm üşüttünmü acaba
Çok geçmiş olsun saraam.Üşüttün galiba,çok yürüdün çok yoruldun terlemişindir debenim midem çok bulanıyor sabah haşlanmış yumurtanın kokusuna dayanamadım yiyemeyip çöpe attım halsizim ve hiç bir şey yapmak istemiyorum bu arada tatilden dönüyorum yarın
Sağol cnm sanada herkese hayırlı cumalarGünaydın
Hayırlı cumalar
Çok geçmiş olsun saraam.Üşüttün galiba,çok yürüdün çok yoruldun terlemişindir de
Bu hafta derece yapıyoruz.Maşallah herkes çok güzel vermiş.Gülşahın eski kilosunu hatırlayamadım ama.Herhalde sabit o.
Haftalardır üstümdeki ağırlıktan ve uyumaktan gr gr verdiğim kilolar bu hafta acısını çıkarttı çok şükür.Ve kilo bildirimim
Geçen Hafta : 68
Bugün : 65.5
Fark : 2.5
Yüzde : 3.67
moni
Helal sana neredeyse bir ayda 13 kilo verdin biz hala yerimizde sayalım , tebrik ederimm güzel motivasyonBu hafta derece yapıyoruz.Maşallah herkes çok güzel vermiş.Gülşahın eski kilosunu hatırlayamadım ama.Herhalde sabit o.
Haftalardır üstümdeki ağırlıktan ve uyumaktan gr gr verdiğim kilolar bu hafta acısını çıkarttı çok şükür.Ve kilo bildirimim
Geçen Hafta : 68
Bugün : 65.5
Fark : 2.5
Yüzde : 3.67
moni
Kız yok nerde bir ayda 13 kilo.3-4 haftadır gr gr verdim.Tebriğin için çok tşk ederim.Sizde verirsiniz cnm,ama motivasyonsuz hiç olmuyor gerçekten.Helal sana neredeyse bir ayda 13 kilo verdin biz hala yerimizde sayalım , tebrik ederimm güzel motivasyon
Çok tşk ederim saramHarikasın canım tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?