Tam bende takımın yüzdesini yazıcaktım.Ama ben 1.544 hesapladım.Süperiz yaa.Geçen haftanın acısını çıkardık.Herkesi tebrik ediyorum*** 10. Takım 638. ETAP ***
mn5822(72,5/71,9/0,6/%0,83)
peaceful16 (73,0,0/72,3/0,7/%0,96)
Gulsahhh01(55,9/55,5/0,4/%0,72)
Aylin42konya(68,0/65,5/2,5/%3,68)
10. Takım Ortalaması:% 1,548
takım içi
Vorones(59,3/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(84/b,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
morvampirella(68,6/68,1)
Hastalandinmi yoksabenim midem çok bulanıyor sabah haşlanmış yumurtanın kokusuna dayanamadım yiyemeyip çöpe attım halsizim ve hiç bir şey yapmak istemiyorum bu arada tatilden dönüyorum yarın
Geçmiş olsun canımmbenim midem çok bulanıyor sabah haşlanmış yumurtanın kokusuna dayanamadım yiyemeyip çöpe attım halsizim ve hiç bir şey yapmak istemiyorum bu arada tatilden dönüyorum yarın
400 gr verdim ben canımBu hafta derece yapıyoruz.Maşallah herkes çok güzel vermiş.Gülşahın eski kilosunu hatırlayamadım ama.Herhalde sabit o.
Haftalardır üstümdeki ağırlıktan ve uyumaktan gr gr verdiğim kilolar bu hafta acısını çıkarttı çok şükür.Ve kilo bildirimim
Geçen Hafta : 68
Bugün : 65.5
Fark : 2.5
Yüzde : 3.67
moni
Evet sonradan gördüm tebrik ederim cnm.Sen çalışıyor musun?Paylaşımda bulunmuyorsun da o yüzden sordum.Hiç tanımıyorum seni400 gr verdim ben canım
Bu hafta derece yapıyoruz.Maşallah herkes çok güzel vermiş.Gülşahın eski kilosunu hatırlayamadım ama.Herhalde sabit o.
Haftalardır üstümdeki ağırlıktan ve uyumaktan gr gr verdiğim kilolar bu hafta acısını çıkarttı çok şükür.Ve kilo bildirimim
Geçen Hafta : 68
Bugün : 65.5
Fark : 2.5
Yüzde : 3.67
moni
Sağol cnm benim herkese çok tşk ederim.Sizlerde harikasınız süpersiniz.Yüzdemiz süper maşallahAbla harikasınnnnnn
Hastalandinmi yoksa
Geçmiş olsun canımm
9.takıma baktım da mesajlardan fırsat bulamadım ki sürekli yazmışlar ama gerçekten kimi 3 kilo vermiş kimi 2. Bu millet nasıl veriyo yaa. Ben bugün ne makarna ne hamur işi ne pilav yedim çok şükür az bir iki dilim ekmek yedim karbonhidrat sadece. Umarım faydasını görürümBilmiyorum ki canım midem çok fena bulanıyor
Sağol canım benim
Ayy gerçekten mi kesin 1. Yiz diyordumKızlar 2. yiz inşallah
9. Takım esmiş gürlemiş, vaktiniz olunca bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?