Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hadi sen de gel de takım hareketlensin,ben haftaya gelirim muhtemelen dinlendim ☺
Harika, dönecek olmana çok sevindim. B
İnşallah en kısa zamanda gelirim ben de
Hala ev arıyoruz biz, bulamadık. Eşya ve en en önemlisi bakıcı problemimiz var. Ve okula da başladım hayırlısı

Ablam geç kaldım ama henüz cuma say
Gecen cuma 59.3 bu cuma
59.1 şükur fark -200

Aleyküm selam banuşum, nasılsın

Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak eve girdim
Sorma bende aksiyon biter mi
Bu gece de küçük kuzu için acillik olduk
Kuzum okadar sağlıklı besleniyor her şeye dikkat ediyor ama akşam üzere başım diye ağlamaya başladı ( bir kere daha öyle olmuştu da kustuktan sonra rahatladı )
Bu kez doktora gotureyim de neymiş baksınlar sonuçta haftasonu olunca daha zor olur dedik
Tansiyonu resmen 14 / 9 çıktı
Tahliller falan derken daha yeni eve girdik sayılır Şükür tansiyonu düştü de rahatladı kuşum Nörolojik muayenesini de yapti sağ olsun doktor ama eğer bir daha olursa MR çekilebilir dedi şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim

İnşallah bir daha yasamayiz çünkü cidden ömrümden ömür gitti
Eşimde şom ağızlı hastanede sonuç beklerken demez mi aman Akdeniz Anemisi çıkmasın diye Dedim sus seni evde oldurecegim

Ay yine kaptirdimRoman yazdım Resmen bir An elimde telefonla uyumusum neredeyse

Allah acil şifa versin, inşallah ciddi bişey çıkmaz.
Bizler başımıza ne gelse dayanıyoruz, çocuklara geldimi dayanamıyoruz. Herkesin yavrusu Allah a emanet.
Büyük geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…