Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak eve girdim
Sorma bende aksiyon biter mi
Bu gece de küçük kuzu için acillik olduk
Kuzum okadar sağlıklı besleniyor her şeye dikkat ediyor ama akşam üzere başım diye ağlamaya başladı ( bir kere daha öyle olmuştu da kustuktan sonra rahatladı )
Bu kez doktora gotureyim de neymiş baksınlar sonuçta haftasonu olunca daha zor olur dedik
Tansiyonu resmen 14 / 9 çıktı
Tahliller falan derken daha yeni eve girdik sayılırŞükür tansiyonu düştü de rahatladı kuşum Nörolojik muayenesini de yapti sağ olsun doktor ama eğer bir daha olursa MR çekilebilir dedi şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim
İnşallah bir daha yasamayiz çünkü cidden ömrümden ömür gitti
Eşimde şom ağızlı hastanede sonuç beklerken demez mi aman Akdeniz Anemisi çıkmasın diyeDedim sus seni evde oldurecegim
Ay yine kaptirdimRoman yazdımResmen bir An elimde telefonla uyumusum neredeyse
Dostum yeniden buralar ı senlendirdiysen ı gelmeye çalışırm daha sıkı.Antepia27 ablam da gelsn
Dönmek için neyi bekliyorsunCanım gerçekten toparlanmaya ihtiyacım var bayağı kilo aldım baskulumde yanlış tartiyor
Bir türlü motive olamadım
Sen nasılsın
geçmiş olsun canım allah şifa versinkac yasindaKusura bakma biraz geç oldu ama ancak eve girdim
Kuzum okadar sağlıklı besleniyor her şeye dikkat ediyor ama akşam üzere başım diye ağlamaya başladı ( bir kere daha öyle olmuştu da kustuktan sonra rahatladı )
Bu kez doktora gotureyim de neymiş baksınlar sonuçta haftasonu olunca daha zor olur dedik
Tahliller falan derken daha yeni eve girdik sayılırŞükür tansiyonu düştü de rahatladı kuşum Nörolojik muayenesini de yapti sağ olsun doktor ama eğer bir daha olursa MR çekilebilir dedi şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim
Eşimde şom ağızlı hastanede sonuç beklerken demez mi aman Akdeniz Anemisi çıkmasın diyeDedim sus seni evde oldurecegim
Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak eve girdim
geçmiş olsun canım allah şifa versinkac yasinda
çok geçmiş olsun
Çok sağ olun kızlarkuzum 9 yaşına yeni girdi hani o yaşta tansiyon ne alaka derdim ama yaşadık maalesef
Şükür şu anda iyi ama o bile birsey yerken anne bu bana zararlı mı diyorki kilolu da değil aksine 138 boy 31 kg ♡♡♡♡ ve kilo alacağım diye aklı çıkar ( ne yapsın anası dogdugundan beri aman kuzum bunu yeme bak Annen gibi çekme diyor )
Geçmiş olsunnÇok sağ olun kızlarkuzum 9 yaşına yeni girdi hani o yaşta tansiyon ne alaka derdim ama yaşadık maalesef
Şükür şu anda iyi ama o bile birsey yerken anne bu bana zararlı mı diyorki kilolu da değil aksine 138 boy 31 kg ♡♡♡♡ ve kilo alacağım diye aklı çıkar ( ne yapsın anası dogdugundan beri aman kuzum bunu yeme bak Annen gibi çekme diyor )
Olsun bana da oluyor o ama daha da hırslanıyorum. Şimdi buna kızıp da yeme sakın , hele saat 7yi geçti mutfaga bile girme bacım farz et dişlerini aldırdın yemek yememen lazımbugün dışarı çıktık. 3 gündür gitmeyen ödemim var. belki sökülür dedim. çok yürüdüm. mağazanın birine girdik. boy aynasında kendime baktım. ne kadar iri görünüyorum resmen obezimmoralim bozuldu
Ne zaman girerim bilmiyorum abla, gozume kestiremiyorum henuzSağol cnm inşallah devamı gelir.Sen listeye ne zaman girmeyi düşünüyorsun?
Dostum yeniden buralar ı senlendirdiysen ı gelmeye çalışırm daha sıkı.Antepia27 ablam da gelsn
Verom geldim ben burdayımm ben sorarım her günŞu profildeki kilomà donene kadar pes etmek yokmenu yazarım her gün . Tabi soran olsun istio insan
Ya ama izindeki arkadaşlar hadi cuma günü hep birlikte geri dönelim, o gün 3000 kalori bile alsak menülerimizi yazalım,bugün çok yedim yazmayayaım demeyelim( son zamanlara doğru ben dedim kabulama benimki hır gür çıkmasın diye yazmamıştım) ne bileyim bugün diğer takımı takip ettim de ne güzel motive ediyorlar birbirlerini, biZ de öyle olalım istiyorumm
Verom geldim ben burdayımm ben sorarım her günSenle yarıştıralım mı yüzdeleri cumaya
Bence deee canlanmaya ihtiyacımız var hepimizin her gün küçük görevler versek birbirimize spor için ama her gün minik minik böyleliklehiç hareket etmemişlikten kurtulsak ? Ne dersiniz ??
Yere oturamayacak kadar göbeğin olduğunu zannetmiyorum yaaKızlar,bugğn ben de 60 kiloyum gibi aynada kendime uzun uzun baktım ,oğlanla oynarken gözüm çarptı aynaya ve kendimden midem bulandı diyebilirim, bu ben drğilim.çok ama çok hırslandım. Yarın eşim izinli kahvaltı öple yemeği falan yemek için güzel bir yer var nehir kenarında oraya gideceğiz. Ona mesaj attım şimdiden lütfen beni seviyorsan yemek yemeye zorlama sadece çay içecwğim .tamam dedi. Çünkü o sever birlikte yemeyi... Bir günlük su orucundan sonra duruma göre hafif hafif beslenme ile dwvam edeceğim ,ölümüne kararlıyım. Çocupum benimle hoplamalı zıplamalı oyın, ya da kuaförcülük falan oynamak istiyor ve ben göbeğimden oturamadığım, belim ağrıdı için hep uzanarak oynuyorum. Halbuki 1 buçuk yaşına kadar ne güzel oynardık yani kilo almadan önce 57 kilodan 82 i gördüm 2 senede. Ama bu sefwr o kadar çpok hırslandım ki anlatamamEki Görüntüle 2305322 telefonumun ekranı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?