Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canım Allahım Şafi ismi hürmetine şifa versin kuzuna çocuklar hasta olmasın

geçmiş olsun canım allah şifa versinkac yasinda

çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım allah şifa versinkac yasinda
çok geçmiş olsun

Çok sağ olun kızlar kuzum 9 yaşına yeni girdi hani o yaşta tansiyon ne alaka derdim ama yaşadık maalesef
Şükür şu anda iyi ama o bile birsey yerken anne bu bana zararlı mı diyor ki kilolu da değil aksine 138 boy 31 kg ♡♡♡♡ ve kilo alacağım diye aklı çıkar ( ne yapsın anası dogdugundan beri aman kuzum bunu yeme bak Annen gibi çekme diyor )

bugün dışarı çıktık. 3 gündür gitmeyen ödemim var. belki sökülür dedim. çok yürüdüm. mağazanın birine girdik. boy aynasında kendime baktım. ne kadar iri görünüyorum resmen obezim moralim bozuldu

yaşı çok küçükmüş üzüldüm.

Geçmiş olsunn

Olsun bana da oluyor o ama daha da hırslanıyorum. Şimdi buna kızıp da yeme sakın , hele saat 7yi geçti mutfaga bile girme bacım farz et dişlerini aldırdın yemek yememen lazım

Kızlar,bugğn ben de 60 kiloyum gibi aynada kendime uzun uzun baktım ,oğlanla oynarken gözüm çarptı aynaya ve kendimden midem bulandı diyebilirim, bu ben drğilim.çok ama çok hırslandım. Yarın eşim izinli kahvaltı öple yemeği falan yemek için güzel bir yer var nehir kenarında oraya gideceğiz. Ona mesaj attım şimdiden lütfen beni seviyorsan yemek yemeye zorlama sadece çay içecwğim .tamam dedi. Çünkü o sever birlikte yemeyi... Bir günlük su orucundan sonra duruma göre hafif hafif beslenme ile dwvam edeceğim ,ölümüne kararlıyım. Çocupum benimle hoplamalı zıplamalı oyın, ya da kuaförcülük falan oynamak istiyor ve ben göbeğimden oturamadığım, belim ağrıdı için hep uzanarak oynuyorum. Halbuki 1 buçuk yaşına kadar ne güzel oynardık yani kilo almadan önce 57 kilodan 82 i gördüm 2 senede. Ama bu sefwr o kadar çpok hırslandım ki anlatamamtelefonumun ekranı bu

Ya ama izindeki arkadaşlar hadi cuma günü hep birlikte geri dönelim, o gün 3000 kalori bile alsak menülerimizi yazalım,bugün çok yedim yazmayayaım demeyelim( son zamanlara doğru ben dedim kabul ama benimki hır gür çıkmasın diye yazmamıştım) ne bileyim bugün diğer takımı takip ettim de ne güzel motive ediyorlar birbirlerini, biZ de öyle olalım istiyorumm

Dostum yeniden buralar ı senlendirdiysen ı gelmeye çalışırm daha sıkı. Antepia27 ablam da gelsn
Şu profildeki kilomà donene kadar pes etmek yok menu yazarım her gün . Tabi soran olsun istio insan
Verom geldim ben burdayımm ben sorarım her gün Senle yarıştıralım mı yüzdeleri cumaya

Bence deee canlanmaya ihtiyacımız var hepimizin her gün küçük görevler versek birbirimize spor için ama her gün minik minik böyleliklehiç hareket etmemişlikten kurtulsak ? Ne dersiniz ??

evet hepimiz serdik iyice ben haftaya menü yazarım.

Yere oturamayacak kadar göbeğin olduğunu zannetmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…