- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
O kadar aşırı değil ama göbeğimin çok olduğu zamandan kalma sırt ağrıları var ,göbek azaldıkça azalıyor ağrılar ama hala 5 fakikadan fazla oturamıyorum belimden yukarı dopru suzlıyor baya gezegencim mYere oturamayacak kadar göbeğin olduğunu zannetmiyorum yaa
Geçmiş olsun, bende mide göbek yoktur. Basen bacak mevcut. Bende bacaklardan dolayı yere oturamamO kadar aşırı değil ama göbeğimin çok olduğu zamandan kalma sırt ağrıları var ,göbek azaldıkça azalıyor ağrılar ama hala 5 fakikadan fazla oturamıyorum belimden yukarı dopru suzlıyor baya gezegencim m
OleyySalı gününden sonra bende dönecem aranıza
Sizlere deHayırlı sabahlar
Sizlere de
Ben de izinli olduğum kiloya döneyim gelirim tekrar
Hayırlı sabahlar
Cuma gününe kadar 2 kilo inebilirsem ki inerim diye düşünüyorum, gelicem tabi inşallah. İzne ayrıldığın kilodan fazla olumca dönemiyorsunuz ya ,o yüzden dedim ama çok iyi gidiyorum maşallah . benim vücut iji üç gün sonra tepki veriyor ya, çok yersem ikingün sonra kilo artışı, az yersem iki gün sonra eksi... Bakalım çarşambaya güzel bir düşüş bekliyorum inşallahKız sen cuma günü dönmüyomuydun
Teşekkür ederim ablacım. Eşya ev derken yorgunluktan ölüyorum. Çok zormuş. Sen nasılsın?Sağol cnm.Sen nasılsın?
Ben dünden beri bi garibim. 36 beden olacağım diye beynime baskı yapıyorum. Ve beynim kabul ettimerhaba kızlarrrsabahtan pazara gidip köylüden tazecik sebzeler aldım. eve gelince de aşureleri gömdüm
HoşgeldinNasılsın canım ben iş güç koşturuyorum valizleri boşalttım çamaşır yıka ütü yap evi topla iş hiç bitmiyor şimdi oturdum bi lokma yemek yiyecem
Aşuremerhaba kızlarrrsabahtan pazara gidip köylüden tazecik sebzeler aldım. eve gelince de aşureleri gömdüm
Geçmiş olsun, bende mide göbek yoktur. Basen bacak mevcut. Bende bacaklardan dolayı yere oturamam
Teşekkür ederim ablacım. Eşya ev derken yorgunluktan ölüyorum. Çok zormuş. Sen nasılsın?
Hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar alıntı yapamadım her mesajı
klasik sivas hatunu bendede öyle basan iç bacak baldır koca kocalar erimiyorda giden kilo yüzden gidiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?