Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yere oturamayacak kadar göbeğin olduğunu zannetmiyorum yaa
O kadar aşırı değil ama göbeğimin çok olduğu zamandan kalma sırt ağrıları var ,göbek azaldıkça azalıyor ağrılar ama hala 5 fakikadan fazla oturamıyorum belimden yukarı dopru suzlıyor baya gezegencim m

Geçmiş olsun, bende mide göbek yoktur. Basen bacak mevcut. Bende bacaklardan dolayı yere oturamam

Kız sen cuma günü dönmüyomuydun
Cuma gününe kadar 2 kilo inebilirsem ki inerim diye düşünüyorum, gelicem tabi inşallah. İzne ayrıldığın kilodan fazla olumca dönemiyorsunuz ya ,o yüzden dedim ama çok iyi gidiyorum maşallah . benim vücut iji üç gün sonra tepki veriyor ya, çok yersem ikingün sonra kilo artışı, az yersem iki gün sonra eksi... Bakalım çarşambaya güzel bir düşüş bekliyorum inşallah

Yani diyeceğim şu ki 60cım. Dünkü yaşadığın hayal kırıklığını pozitife çevirmeyw çalışalım.aşure yedikçe o yağların daha da genişleyeceğini, eğer yemezsen de daha sağlıklı beslenirsen en geç 1 haftaya yarım beden inceleceğini beynine kabul ettirebilirsen harika olur. Dğnkü ayna faciasından sonra benim aklım başıma geldi diyebilirim

Nasılsın canım ben iş güç koşturuyorum valizleri boşalttım çamaşır yıka ütü yap evi topla iş hiç bitmiyor şimdi oturdum bi lokma yemek yiyecem
Hoşgeldin
Iş hiç bitmiyor malesef
Yarında cami faaliyetleri başlıyor, artık bana oturmak yok
Bugün orucum inşallah, fazla iş yapmayacağım
Yarına Allah kerim

Teşekkür ederim ablacım. Eşya ev derken yorgunluktan ölüyorum. Çok zormuş. Sen nasılsın?

Hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar alıntı yapamadım her mesajı

hayırlı olsun yeni eviniz ve yeni şehriniz canım ve de kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…