Ben dünden beri bi garibim. 36 beden olacağım diye beynime baskı yapıyorum. Ve beynim kabul ettigaliba.... Acayip iştahım az gibi çok şükür.
Hoşgeldin
Iş hiç bitmiyor malesef
Yarında cami faaliyetleri başlıyor, artık bana oturmak yok
Bugün orucum inşallah, fazla iş yapmayacağım
Yarına Allah kerim
Bugun kilomu almissin sen sorusu geldi, cok pis bozuldum sorma... soran kisi bayagidir gormemisti beni. Moralim yerle bir oldu toplayamadimbugün dışarı çıktık. 3 gündür gitmeyen ödemim var. belki sökülür dedim. çok yürüdüm. mağazanın birine girdik. boy aynasında kendime baktım. ne kadar iri görünüyorum resmen obezimmoralim bozuldu
Ekran fotografin harikaaKızlar,bugğn ben de 60 kiloyum gibi aynada kendime uzun uzun baktım ,oğlanla oynarken gözüm çarptı aynaya ve kendimden midem bulandı diyebilirim, bu ben drğilim.çok ama çok hırslandım. Yarın eşim izinli kahvaltı öple yemeği falan yemek için güzel bir yer var nehir kenarında oraya gideceğiz. Ona mesaj attım şimdiden lütfen beni seviyorsan yemek yemeye zorlama sadece çay içecwğim .tamam dedi. Çünkü o sever birlikte yemeyi... Bir günlük su orucundan sonra duruma göre hafif hafif beslenme ile dwvam edeceğim ,ölümüne kararlıyım. Çocupum benimle hoplamalı zıplamalı oyın, ya da kuaförcülük falan oynamak istiyor ve ben göbeğimden oturamadığım, belim ağrıdı için hep uzanarak oynuyorum. Halbuki 1 buçuk yaşına kadar ne güzel oynardık yani kilo almadan önce 57 kilodan 82 i gördüm 2 senede. Ama bu sefwr o kadar çpok hırslandım ki anlatamamEki Görüntüle 2305322 telefonumun ekranı bu
Cok cok gecmis olsunKusura bakma biraz geç oldu ama ancak eve girdim
Sorma bende aksiyon biter mi
Bu gece de küçük kuzu için acillik olduk
Kuzum okadar sağlıklı besleniyor her şeye dikkat ediyor ama akşam üzere başım diye ağlamaya başladı ( bir kere daha öyle olmuştu da kustuktan sonra rahatladı )
Bu kez doktora gotureyim de neymiş baksınlar sonuçta haftasonu olunca daha zor olur dedik
Tansiyonu resmen 14 / 9 çıktı
Tahliller falan derken daha yeni eve girdik sayılırŞükür tansiyonu düştü de rahatladı kuşum Nörolojik muayenesini de yapti sağ olsun doktor ama eğer bir daha olursa MR çekilebilir dedi şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim
İnşallah bir daha yasamayiz çünkü cidden ömrümden ömür gitti
Eşimde şom ağızlı hastanede sonuç beklerken demez mi aman Akdeniz Anemisi çıkmasın diyeDedim sus seni evde oldurecegim
Ay yine kaptirdimRoman yazdımResmen bir An elimde telefonla uyumusum neredeyse
Bugun kilomu almissin sen sorusu geldi, cok pis bozuldum sorma... soran kisi bayagidir gormemisti beni. Moralim yerle bir oldu toplayamadim
Aynen dogru, bide en buyuk hatam kilomu koruyamadim. Ve gecen yila gore cok cok zorlaniyorum tekrar diyet su spor yapmakta, halbuki 1 defa yaptim basardim tekrar yapabilirim ama anliyamadim iste..ben de artık tahammül edemiyorum. ama bizde de hata var. madem kendimizi beğenmiyoruz bu konuda hassasız. o zaman kilo vermek için yol arayacağız. ben nihayet diyetisyenle başlayacağım.
zaten uzun süre görmeyen bir süzüyor önce. tabi çok kilo almışsın ne olmuşsun falanlar....
biri sivas mı dedi aynı dert bende de var basen bacakklasik sivas hatunu bendede öyle basan iç bacak baldır koca kocalar erimiyorda giden kilo yüzden gidiyor sanki
Mutlu yaşlarrrselamlar
yazamadim buraya haftasonu evi toparla, disari cik derken yogun gecti.
bugunku menum:
kahvalti : haslanmis 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 kasik kavurma, 1 dilim kepek ekmegi, cay
aksam yemegi (5te): 1 tabak domatesli makarna, soda
ara: cay, turk kahvesi
simdi: 1 porsiyon tiramisu (ev yapimi:) dogum gunum icin) , cay
Benim ekran fotoğraflarım meşhurdurEkran fotografin harikaa
Yüzün uzunsa, benimki gibi. 500 gramda versem yüzüm incelir. Ama yürüyüş ve bisikletle basenleride inceltmistimklasik sivas hatunu bendede öyle basan iç bacak baldır koca kocalar erimiyorda giden kilo yüzden gidiyor sanki
Geçmiş olsun canımIyi aksamlar kizlarr napiyonuzz, is guc yorgun dusuyorum havalarin sogumasiyla usuttumm rahatsizim. Bi gecmisi okuyayim sonra menunu yazayimm
Doğum günün kutlu olsun canım, nice senelereselamlar
yazamadim buraya haftasonu evi toparla, disari cik derken yogun gecti.
bugunku menum:
kahvalti : haslanmis 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 kasik kavurma, 1 dilim kepek ekmegi, cay
aksam yemegi (5te): 1 tabak domatesli makarna, soda
ara: cay, turk kahvesi
simdi: 1 porsiyon tiramisu (ev yapimi:) dogum gunum icin) , cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?