Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun kilomu almissin sen sorusu geldi, cok pis bozuldum sorma... soran kisi bayagidir gormemisti beni. Moralim yerle bir oldu toplayamadim

Ekran fotografin harikaa

Cok cok gecmis olsun

Bugun kilomu almissin sen sorusu geldi, cok pis bozuldum sorma... soran kisi bayagidir gormemisti beni. Moralim yerle bir oldu toplayamadim

ben de artık tahammül edemiyorum. ama bizde de hata var. madem kendimizi beğenmiyoruz bu konuda hassasız. o zaman kilo vermek için yol arayacağız. ben nihayet diyetisyenle başlayacağım.

zaten uzun süre görmeyen bir süzüyor önce. tabi çok kilo almışsın ne olmuşsun falanlar....

Aynen dogru, bide en buyuk hatam kilomu koruyamadim. Ve gecen yila gore cok cok zorlaniyorum tekrar diyet su spor yapmakta, halbuki 1 defa yaptim basardim tekrar yapabilirim ama anliyamadim iste..
Ben diyetisyene gittim, bana liste verdi. Anlattigi verdigi oneriler hep bildigim seylerdi.. belirli zamandan sonra gitmeyide biraktiydim.. belkide devam gitmem gerekirdi ama bilemedim tekrar arasammi diye

Menumu yazayim

Sabah 06.45 1 fincan filtre kahve

Saat 10.00
1 kupa filtre kahve
2 kraker surme peynirli

Oglen 12.30
1 kucuk kase kirmizi biber corbasi
1 baget ( kucuk fransiz ekmegi bisey)
Arasinda tavukli kori sos
1 yumurta haslanmis
2 bardak su

Ara 14.15
1 filtre kahve
1 dilim pasta (is arkadasin dogum gunuydu pasta getirmisti)

Aksam17.30
1 tas yogurt corbasi
5 yk menemen
1 bardak Su

6189 adim (daha fazla aslinda tele. Hep yanimda degildi cunku)
Su 1 lt bile degil, icesim hic gelmedi bugun burnum felan hep tıkali yemek yerken bile nefesim darlasti

selamlar

yazamadim buraya haftasonu evi toparla, disari cik derken yogun gecti.

bugunku menum:

kahvalti : haslanmis 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 kasik kavurma, 1 dilim kepek ekmegi, cay

aksam yemegi (5te): 1 tabak domatesli makarna, soda

ara: cay, turk kahvesi

simdi: 1 porsiyon tiramisu (ev yapimi:) dogum gunum icin) , cay

Mutlu yaşlarrr

Doğum günün kutlu olsun canım, nice senelere

Ya telefona veda etmeden önce yazmalıyım ☺
Çok mutluyum ,neden mi
Alışveriş merkezinde saat 21.30 gibi tartıldım 74.1 çıktı yani tok halimle bile 300 gr gitmiş kendiliğinden
Eve geldim bi baktım karnımı içeri çekince kaburgalarımı gördüm ya, kız benim kaburgam varmışa
Tabi bunları komik olsun diye bu şekilde yazıyorum ,yüzğnüzde ufacık bi tebessüm oluşturabilirsem ne mutlu. Ama gerçekten mutlu oldum 2 senedir ilk defa kemiğimi gördüm, çok şükür

Ayrıca beynimde sürekli 36 beden olucam diye olumlamalara devam ediyorum, inanın çok işime yarıyor. Dün makarna yedim ama ölüyordum sabki içime oturdu. Şimdi yüzüne bakamıyorum bile , şükürler olsun kurtuldum bu bağımlılıktan. Sadece iki üç dilim ekmek yiyorum gün içinde, o kadar da olsun napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…