Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Demek seninde kaburgaların varmış

Doğum günün kutlu olsun canım

Kilom;

Cuma: 72.3
Bugun: 72

-300 gr .

Moralim bozuk, esimle bozustuk kalbimi kirdi cok kaba gercekten hic degismiyor..
Dun makarna, tiramisu falan derken (kendim yapip kendim yedim) tartida nasil eksi ciktim bilmiyorum sanirim porsiyonlar azdi..
moralim bozuk olunca bazen yiyesim geliyo bazende hic bisey yemek istemiyorum.
Bugun simdi zorla kahvalti yaptim, cay iciyorum.
Bitki caylari sakinlestirici oluyor....

Evet kızlar çooooook uzun zaöandır böyle menü ile günü tamamlamamıştım yazayım da ziyan olmasın :)
Saat 12.40
Fırında tavuk&patates ızgara (patates çok az yedim)
...
Saat 15.30
1 kase kabak çorbası
1 kase balkabağı çorbası
...
Saat 16 küsür
Birkaç çatal karpuz
...
Saat 18.00
Tavuk ızgara & 1 baş soğan
Spor yok
Su içtim biraz hesaplamadım 2 litre falandır
...
1 bardak çay içeriö ekstradan o kadar ☺

Ayyyy çok sessiz buralar ya, nerelerdesiniz kızlarr ne mesaj yazan ne menü paylaşan yok, ıssız ada gibi. Ne bileyim ilk girdiğimde çok şenlikliydi buralar, biraz da bu yüzden geri dönmek istiyorum , yazık Moni ablaya da üzülüyorum o da ister takımı aktif olsun... Ama merak etme biz senin grubunu uçuracağız inşallah ☺

Bugün işte sorunlu zamanlar geçirdim yine.. ne zaman sıkıntılı olsam moralim bozuk olsa saçmalıyorum yemek konusunda. Tam bir duygusal açlık benimki ... Hala moralim bozuk canım sıkkın çok sıkıldım riyakar insanlara tahammül etmekten. Kahrolsun özel sektör

Sabah
Füme etli peynirli omlet

Ara
Üzüm

Öğle
Tavuk fajita
Mercimek çorba
Salata

Akşam
Kabak yemeği
Havuç salatası
Tulumba tatlısı

Su 1,5 lt
Spor 30 mekik
Adım 11000
moni

Olsun hepimiz öyleyiz çoğu zaman, canını sıkma ara ara olur kaçamaklar

Iyi gecelerr ..
Bi toparlaniyim diyeti tekrar toparliycam dogru durust ne istahim var ne bisey.. balli cay ictim bogazimi yumusatsin diye. Tavsiyesi olan varni cigerlerim sokulcek yerinden sankii yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…