- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Demek seninde kaburgaların varmışYa telefona veda etmeden önce yazmalıyım ☺
Çok mutluyum ,neden mi
Alışveriş merkezinde saat 21.30 gibi tartıldım 74.1 çıktı yani tok halimle bile 300 gr gitmiş kendiliğinden
Eve geldim bi baktım karnımı içeri çekince kaburgalarımı gördüm ya, kız benim kaburgam varmışa
Tabi bunları komik olsun diye bu şekilde yazıyorum ,yüzğnüzde ufacık bi tebessüm oluşturabilirsem ne mutlu. Ama gerçekten mutlu oldum 2 senedir ilk defa kemiğimi gördüm, çok şükür
Iyi aksamlar kizlarr napiyonuzz, is guc yorgun dusuyorum havalarin sogumasiyla usuttumm rahatsizim. Bi gecmisi okuyayim sonra menunu yazayimm
selamlar
yazamadim buraya haftasonu evi toparla, disari cik derken yogun gecti.
bugunku menum:
kahvalti : haslanmis 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 kasik kavurma, 1 dilim kepek ekmegi, cay
aksam yemegi (5te): 1 tabak domatesli makarna, soda
ara: cay, turk kahvesi
simdi: 1 porsiyon tiramisu (ev yapimi:) dogum gunum icin) , cay
Ya telefona veda etmeden önce yazmalıyım ☺
Çok mutluyum ,neden mi
Alışveriş merkezinde saat 21.30 gibi tartıldım 74.1 çıktı yani tok halimle bile 300 gr gitmiş kendiliğinden
Eve geldim bi baktım karnımı içeri çekince kaburgalarımı gördüm ya, kız benim kaburgam varmışa
Tabi bunları komik olsun diye bu şekilde yazıyorum ,yüzğnüzde ufacık bi tebessüm oluşturabilirsem ne mutlu. Ama gerçekten mutlu oldum 2 senedir ilk defa kemiğimi gördüm, çok şükür
Mutlu yaşlarrr
Doğum günün kutlu olsun canım, nice senelere
Doğum günün kutlu olsun canım
Nasılsın kaptanım,dolap sorununu hallettiniz mi?
Olsun hepimiz öyleyiz çoğu zaman, canını sıkma ara ara olur kaçamaklarBugün işte sorunlu zamanlar geçirdim yine.. ne zaman sıkıntılı olsam moralim bozuk olsa saçmalıyorum yemek konusunda. Tam bir duygusal açlık benimki ... Hala moralim bozuk canım sıkkın çok sıkıldım riyakar insanlara tahammül etmekten. Kahrolsun özel sektör
Sabah
Füme etli peynirli omlet
Ara
Üzüm
Öğle
Tavuk fajita
Mercimek çorba
Salata
Akşam
Kabak yemeği
Havuç salatası
Tulumba tatlısı
Su 1,5 lt
Spor 30 mekik
Adım 11000
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?