Halloldu şükür yaptılar gelip. Kolay geldin canım.Nasılsın kaptanım,dolap sorununu hallettiniz mi?
Birkaç g0ndür pek giremiyorım domates salçası ve sipariş tarhanalarımı yapıyorum
toz zencefil bal karistir gülüm maçın gibi yut bizim evin öksürük surubu bu hemen fayda görürsün insallahIyi gecelerr ..
Bi toparlaniyim diyeti tekrar toparliycam dogru durust ne istahim var ne bisey.. balli cay ictim bogazimi yumusatsin diye. Tavsiyesi olan varni cigerlerim sokulcek yerinden sankii yaa.
Aynen dogru, bide en buyuk hatam kilomu koruyamadim. Ve gecen yila gore cok cok zorlaniyorum tekrar diyet su spor yapmakta, halbuki 1 defa yaptim basardim tekrar yapabilirim ama anliyamadim iste..
Ben diyetisyene gittim, bana liste verdi. Anlattigi verdigi oneriler hep bildigim seylerdi.. belirli zamandan sonra gitmeyide biraktiydim.. belkide devam gitmem gerekirdi ama bilemedim tekrar arasammi diye
Adaçayı ve zencefil çayıIyi gecelerr ..
Bi toparlaniyim diyeti tekrar toparliycam dogru durust ne istahim var ne bisey.. balli cay ictim bogazimi yumusatsin diye. Tavsiyesi olan varni cigerlerim sokulcek yerinden sankii yaa.
Canım kiloyu boşver, bebeğine de inşallah kavuşacaksın , ne diyebilirim ki bilmiyorum, vardır bir hayır, Yaradan'ın sınavı böyle belki de. Ümidini kaybetmeden duaya devam. Duanın açamayacağı kapı yoktur inşallah. Ne mucizeler var hayatta, eminim biri de senin kapını çalacaktırMerhaba kızlar ben yaklaşık iki aydır tüp bebek tedavisindeydim sonuç belli olana kadar sizlere söylemek istemedim sadecemoni kaptanım biliyordu bu yüzdende listeden çıkmamı kabul etti sağolsun çünkü hormon ilaçları iğneleri ve bunların etkisi olarak açılan iştahla kilo vermem mümkün değildi hatta aldım bile fazlasıyla ve güncel kilom 88 bunların çoğu ödemdir ama yinede tartı hep artı malesef neyse kilo hiç umurumda değil bugün size müjdeyle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bugün benim için günlerden hüzün iki aylık emeğin boşa gidişi hayallerin bir kez daha yıkılışı ve sonuç hüsran ben bugün çok kötüyüm moral olarak hiç iyi değilim tek isteğim hayırlı sağlıklı bir evlat ama dualarım kabul olmadı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım........
Nolur bana dua edin içim ferahlasın hiçbişey içimi fetahlatmıyor çünkü........
Canım beniimMerhaba kızlar ben yaklaşık iki aydır tüp bebek tedavisindeydim sonuç belli olana kadar sizlere söylemek istemedim sadecemoni kaptanım biliyordu bu yüzdende listeden çıkmamı kabul etti sağolsun çünkü hormon ilaçları iğneleri ve bunların etkisi olarak açılan iştahla kilo vermem mümkün değildi hatta aldım bile fazlasıyla ve güncel kilom 88 bunların çoğu ödemdir ama yinede tartı hep artı malesef neyse kilo hiç umurumda değil bugün size müjdeyle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bugün benim için günlerden hüzün iki aylık emeğin boşa gidişi hayallerin bir kez daha yıkılışı ve sonuç hüsran ben bugün çok kötüyüm moral olarak hiç iyi değilim tek isteğim hayırlı sağlıklı bir evlat ama dualarım kabul olmadı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım........
ben daha once calisiyordum bizim isyeri iflas etti simdu evdeyim oglum ayagini kırdı yeni cikarildi alcisi oyuzden cok zaman bulamadim girmeye canimEvet sonradan gördüm tebrik ederim cnm.Sen çalışıyor musun?Paylaşımda bulunmuyorsun da o yüzden sordum.Hiç tanımıyorum seni
Allah yardımcın olsun.Merhaba kızlar ben yaklaşık iki aydır tüp bebek tedavisindeydim sonuç belli olana kadar sizlere söylemek istemedim sadecemoni kaptanım biliyordu bu yüzdende listeden çıkmamı kabul etti sağolsun çünkü hormon ilaçları iğneleri ve bunların etkisi olarak açılan iştahla kilo vermem mümkün değildi hatta aldım bile fazlasıyla ve güncel kilom 88 bunların çoğu ödemdir ama yinede tartı hep artı malesef neyse kilo hiç umurumda değil bugün size müjdeyle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bugün benim için günlerden hüzün iki aylık emeğin boşa gidişi hayallerin bir kez daha yıkılışı ve sonuç hüsran ben bugün çok kötüyüm moral olarak hiç iyi değilim tek isteğim hayırlı sağlıklı bir evlat ama dualarım kabul olmadı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım........
Merhaba kızlar ben yaklaşık iki aydır tüp bebek tedavisindeydim sonuç belli olana kadar sizlere söylemek istemedim sadecemoni kaptanım biliyordu bu yüzdende listeden çıkmamı kabul etti sağolsun çünkü hormon ilaçları iğneleri ve bunların etkisi olarak açılan iştahla kilo vermem mümkün değildi hatta aldım bile fazlasıyla ve güncel kilom 88 bunların çoğu ödemdir ama yinede tartı hep artı malesef neyse kilo hiç umurumda değil bugün size müjdeyle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bugün benim için günlerden hüzün iki aylık emeğin boşa gidişi hayallerin bir kez daha yıkılışı ve sonuç hüsran ben bugün çok kötüyüm moral olarak hiç iyi değilim tek isteğim hayırlı sağlıklı bir evlat ama dualarım kabul olmadı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım........
Canım kiloyu boşver, bebeğine de inşallah kavuşacaksın , ne diyebilirim ki bilmiyorum, vardır bir hayır, Yaradan'ın sınavı böyle belki de. Ümidini kaybetmeden duaya devam. Duanın açamayacağı kapı yoktur inşallah. Ne mucizeler var hayatta, eminim biri de senin kapını çalacaktır
Canım beniimİnan ki sen izne ayrılınca ben hamilesin diye düşünmüştüm.Bir kere niye izne ayrıldın diye sordum bi daha sormadım farkettiysen.
Her zaman dua ediyorum zaten canım benim.Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor ne dicemi bilemiyorum saram.Hakkında hayırlısı olsun,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm
Allah yardımcın olsun.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Üzüldüm gerçekten, dualarımız seninle
merhaba kızlarrr nasılsınız
saracım hakkında ne iyiyse o olsun. vardır zamanı. sen duadan vazgeçme sakın. Allah büyük. moralini iyi tut. bebeğim olacak diye düşün hep.
Merhaba kızlar ben yaklaşık iki aydır tüp bebek tedavisindeydim sonuç belli olana kadar sizlere söylemek istemedim sadecemoni kaptanım biliyordu bu yüzdende listeden çıkmamı kabul etti sağolsun çünkü hormon ilaçları iğneleri ve bunların etkisi olarak açılan iştahla kilo vermem mümkün değildi hatta aldım bile fazlasıyla ve güncel kilom 88 bunların çoğu ödemdir ama yinede tartı hep artı malesef neyse kilo hiç umurumda değil bugün size müjdeyle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bugün benim için günlerden hüzün iki aylık emeğin boşa gidişi hayallerin bir kez daha yıkılışı ve sonuç hüsran ben bugün çok kötüyüm moral olarak hiç iyi değilim tek isteğim hayırlı sağlıklı bir evlat ama dualarım kabul olmadı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?