Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi gecelerr ..
Bi toparlaniyim diyeti tekrar toparliycam dogru durust ne istahim var ne bisey.. balli cay ictim bogazimi yumusatsin diye. Tavsiyesi olan varni cigerlerim sokulcek yerinden sankii yaa.
toz zencefil bal karistir gülüm maçın gibi yut bizim evin öksürük surubu bu hemen fayda görürsün insallah

mesele diyet yapmayı bilmek değil. yapabilmek, sürdürebilmek... ben alasını biliyorum. bak takımdayım da sizlerle. ama yok motive olamadım. 8,5 yıl önce doktorla kilo vermiştim. şimdi de diyetisyenle vericem inşallah.

Merhaba kızlar ben yaklaşık iki aydır tüp bebek tedavisindeydim sonuç belli olana kadar sizlere söylemek istemedim sadece moni kaptanım biliyordu bu yüzdende listeden çıkmamı kabul etti sağolsun çünkü hormon ilaçları iğneleri ve bunların etkisi olarak açılan iştahla kilo vermem mümkün değildi hatta aldım bile fazlasıyla ve güncel kilom 88 bunların çoğu ödemdir ama yinede tartı hep artı malesef neyse kilo hiç umurumda değil bugün size müjdeyle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bugün benim için günlerden hüzün iki aylık emeğin boşa gidişi hayallerin bir kez daha yıkılışı ve sonuç hüsran ben bugün çok kötüyüm moral olarak hiç iyi değilim tek isteğim hayırlı sağlıklı bir evlat ama dualarım kabul olmadı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım........

Nolur bana dua edin içim ferahlasın hiçbişey içimi fetahlatmıyor çünkü........

Canım kiloyu boşver, bebeğine de inşallah kavuşacaksın , ne diyebilirim ki bilmiyorum, vardır bir hayır, Yaradan'ın sınavı böyle belki de. Ümidini kaybetmeden duaya devam. Duanın açamayacağı kapı yoktur inşallah. Ne mucizeler var hayatta, eminim biri de senin kapını çalacaktır

Canım beniim İnan ki sen izne ayrılınca ben hamilesin diye düşünmüştüm.Bir kere niye izne ayrıldın diye sordum bi daha sormadım farkettiysen.
Her zaman dua ediyorum zaten canım benim.Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor ne dicemi bilemiyorum saram.Hakkında hayırlısı olsun,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm

Evet sonradan gördüm tebrik ederim cnm.Sen çalışıyor musun?Paylaşımda bulunmuyorsun da o yüzden sordum.Hiç tanımıyorum seni
ben daha once calisiyordum bizim isyeri iflas etti simdu evdeyim oglum ayagini kırdı yeni cikarildi alcisi oyuzden cok zaman bulamadim girmeye canim

Allah yardımcın olsun.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Üzüldüm gerçekten, dualarımız seninle

sabah 08.40
tulum peynirli dukan tost
yağsız salata küçük kase
3 ceviz

öğlen 13.00
haşlanmış tavuğu az tereyağda baharatla çevirdim
yağsız limonlu sumaklı salata
1 yk süzme yoğurt

ara 17.00
15 küçük kırmızı üzüm
10 taze fındık

akşam 19.00
kıymalı bulgurlu pazı yemeği
2 yk süzme yoğurt
4-5 çatal brokoli salatası
1 dilim siyez ekmeği

saat 21.00-21.30 arası 150 mlt tarçınlı az yağlı sütle 1/2 şeftali yerim

yatana kadar 2,5 lt su

30 dk tempolu yürüyüş

saracım hakkında ne iyiyse o olsun. vardır zamanı. sen duadan vazgeçme sakın. Allah büyük. moralini iyi tut. bebeğim olacak diye düşün hep.

Amin inşallah canım ümidim her geçen gün azalıyor canım niye diye soruyorum ama cevabı yok......

Amin canım kalbi temiz arkadaşım keşke hamile olsaydım ama nasip değilmiş......

Allah yardımcın olsun.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Üzüldüm gerçekten, dualarımız seninle

Amin canım sağolasın iyiki varsınız

merhaba kızlarrr nasılsınız

Hiç iyi değilim başım çatlıyacakmış gibi ağrıyor

saracım hakkında ne iyiyse o olsun. vardır zamanı. sen duadan vazgeçme sakın. Allah büyük. moralini iyi tut. bebeğim olacak diye düşün hep.

Ne düşüneceğimi bilmiyorum gerçekten çok yorgunum çok karışığım öyle işte.......

Canim Allah hayirli evlat nasip etsin sana insallah Dogru zamani vardir onunda, kalbini ferah tut. Saglikla kucagina alacagin gun bellidir insallah.

Bir dahaki deneme ne zaman kismetse

Iyi aksamlar kizlar

Menum
Kahvalti: 1.5 kepekli ekmege tost, domates, salatalik, biber, kahve

Ogle: dunden az kuru- pilav vardi o, yanina 1 kasik yogurt

Ara: bitki cayi, turk kahvesi

Aksam: 1 kase arpa sehriyeli domatesli corba, 1 dilim kepek ekmegi, biraz uzum.

1 saat yuruyus yaptim gun icinde avm de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…