Canim Allah hayirli evlat nasip etsin sana insallahDogru zamani vardir onunda, kalbini ferah tut. Saglikla kucagina alacagin gun bellidir insallah.
Bir dahaki deneme ne zaman kismetse
Sağol cnmHalloldu şükür yaptılar gelip. Kolay geldin canım.
Ayy canım benim çok üzüldüm kuzumAmin inşallah canım ümidim her geçen gün azalıyor canım niye diye soruyorum ama cevabı yok......
Amin canım kalbi temiz arkadaşım keşke hamile olsaydım ama nasip değilmiş......
Amin canım sağolasın iyiki varsınız
Hiç iyi değilim başım çatlıyacakmış gibi ağrıyor
Ne düşüneceğimi bilmiyorum gerçekten çok yorgunum çok karışığım öyle işte.......
Geçmiş olsun cnm.İflas için de üzüldüm ama sağlıktan daha önemlisi yok.Para yerine gelir ama sağlık parayla bile olmuyor.ben daha once calisiyordum bizim isyeri iflas etti simdu evdeyim oglum ayagini kırdı yeni cikarildi alcisi oyuzden cok zaman bulamadim girmeye canim
Fulyacım inan çok sevindim arkadaşım.Hem motive olup diyete başlamana hem de listeye tekrar girmek istemene.Liste senin için daha iyi olucak bencede.İşin içine sorumluluk girince daha sıkı tutarsın.sabah 08.40
tulum peynirli dukan tost
yağsız salata küçük kase
3 ceviz
öğlen 13.00
haşlanmış tavuğu az tereyağda baharatla çevirdim
yağsız limonlu sumaklı salata
1 yk süzme yoğurt
ara 17.00
15 küçük kırmızı üzüm
10 taze fındık
akşam 19.00
kıymalı bulgurlu pazı yemeği
2 yk süzme yoğurt
4-5 çatal brokoli salatası
1 dilim siyez ekmeği
saat 21.00-21.30 arası 150 mlt tarçınlı az yağlı sütle 1/2 şeftali yerim
yatana kadar 2,5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Amin canım inşallahAyy canım benim çok üzüldüm kuzum
Ama inşallah obebis hayırlı zamanda gelecektir kuzum
Fulyacım inan çok sevindim arkadaşım.Hem motive olup diyete başlamana hem de listeye tekrar girmek istemene.Liste senin için daha iyi olucak bencede.İşin içine sorumluluk girince daha sıkı tutarsın.
Bu hafta da ben saldım yine.Niye eskisi gibi olamıyorum hiç anlamadım.
moni ben bugün diyetisyen listesine başladım. listeye girmek istiyorum bilgin olsun. daha çok moral olur bana.
saram kuzum, üzülme ne olur, vakti saati geldiğinde inşallah bebişini kucağına alacaksın hayırlısıyla.Merhaba kızlar ben yaklaşık iki aydır tüp bebek tedavisindeydim sonuç belli olana kadar sizlere söylemek istemedim sadecemoni kaptanım biliyordu bu yüzdende listeden çıkmamı kabul etti sağolsun çünkü hormon ilaçları iğneleri ve bunların etkisi olarak açılan iştahla kilo vermem mümkün değildi hatta aldım bile fazlasıyla ve güncel kilom 88 bunların çoğu ödemdir ama yinede tartı hep artı malesef neyse kilo hiç umurumda değil bugün size müjdeyle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bugün benim için günlerden hüzün iki aylık emeğin boşa gidişi hayallerin bir kez daha yıkılışı ve sonuç hüsran ben bugün çok kötüyüm moral olarak hiç iyi değilim tek isteğim hayırlı sağlıklı bir evlat ama dualarım kabul olmadı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım........
Nolur bana dua edin içim ferahlasın hiçbişey içimi fetahlatmıyor çünkü........
yanlistasin gülüm illaki uzulursunbu gayet normal ama mevla hayır diye gorduklerimizde serri şer diye gorfuklerimizde de hayri gizler vardır bundada hayır deyip dua edeceğiz salmak yok aynı durumu bizde yaşadık kardeşimin esinde o hayal kırıklığını çok iyi bilirim ama şimdi hiç umut yokken asla olmaz denmisken mevla 2 evlat verdi sadece sabır ve dua dualarim seninleMerhaba kızlar ben yaklaşık iki aydır tüp bebek tedavisindeydim sonuç belli olana kadar sizlere söylemek istemedim sadecemoni kaptanım biliyordu bu yüzdende listeden çıkmamı kabul etti sağolsun çünkü hormon ilaçları iğneleri ve bunların etkisi olarak açılan iştahla kilo vermem mümkün değildi hatta aldım bile fazlasıyla ve güncel kilom 88 bunların çoğu ödemdir ama yinede tartı hep artı malesef neyse kilo hiç umurumda değil bugün size müjdeyle gelmek istiyordum ama ne yazıkki bugün benim için günlerden hüzün iki aylık emeğin boşa gidişi hayallerin bir kez daha yıkılışı ve sonuç hüsran ben bugün çok kötüyüm moral olarak hiç iyi değilim tek isteğim hayırlı sağlıklı bir evlat ama dualarım kabul olmadı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım........
Nolur bana dua edin içim ferahlasın hiçbişey içimi fetahlatmıyor çünkü........
saram kuzum, üzülme ne olur, vakti saati geldiğinde inşallah bebişini kucağına alacaksın hayırlısıyla.
her şeyde bir hayır vardır, rabbim gönlüne ferahlık versin.
seni seviyoruz ve her zaman yanındayız
yanlistasin gülüm illaki uzulursunbu gayet normal ama mevla hayır diye gorduklerimizde serri şer diye gorfuklerimizde de hayri gizler vardır bundada hayır deyip dua edeceğiz salmak yok aynı durumu bizde yaşadık kardeşimin esinde o hayal kırıklığını çok iyi bilirim ama şimdi hiç umut yokken asla olmaz denmisken mevla 2 evlat verdi sadece sabır ve dua dualarim seninle
Bende akşam 3 tane incir yedim,gündüz de kremalı bisküvi yedim.Ama 1,5 saat yürüdüm.Cumaya artı çıkmamam lazın.Dün +500 dümBenim kadar salamazsın az önce kadayıf yedim
kesinlikle oyle canim once saglik buyuk bir firmaydi 2 ayda iflas verdiler hazirliksizdik hic beklenmiyorduGeçmiş olsun cnm.İflas için de üzüldüm ama sağlıktan daha önemlisi yok.Para yerine gelir ama sağlık parayla bile olmuyor.
canim seni cok iyi anliyorum ben 2 tup bebek yaptırdım esimde buyuk sorun vardi 2 tup bebek tutmadi ben artik ne yapacagimi bilmiyordum ne yapsam olmuyordu tutmuyordu doktor bize tutar rahat olun dedi ama olmuyordu esime bir suru ilac baslattilar bende 3 ay yumurta icin ilac ictim ve inanirmisin 2.5 ay sonra normal yolla hamile kaldim hic beklemiyordum ve umudumuz yoktu ama cok.sukur saglikli bir oglum var oyuzden lutfen umudunu kaybetme bir gun insallah olacakAmin inşallah canım ümidim her geçen gün azalıyor canım niye diye soruyorum ama cevabı yok......
Amin canım kalbi temiz arkadaşım keşke hamile olsaydım ama nasip değilmiş......
Amin canım sağolasın iyiki varsınız
Hiç iyi değilim başım çatlıyacakmış gibi ağrıyor
Ne düşüneceğimi bilmiyorum gerçekten çok yorgunum çok karışığım öyle işte.......
canim seni cok iyi anliyorum ben 2 tup bebek yaptırdım esimde buyuk sorun vardi 2 tup bebek tutmadi ben artik ne yapacagimi bilmiyordum ne yapsam olmuyordu tutmuyordu doktor bize tutar rahat olun dedi ama olmuyordu esime bir suru ilac baslattilar bende 3 ay yumurta icin ilac ictim ve inanirmisin 2.5 ay sonra normal yolla hamile kaldim hic beklemiyordum ve umudumuz yoktu ama cok.sukur saglikli bir oglum var oyuzden lutfen umudunu kaybetme bir gun insallah olacak
kesinlikle oyle canim once saglik buyuk bir firmaydi 2 ayda iflas verdiler hazirliksizdik hic beklenmiyordu
Amin inşallah canım
Bir dahaki deneme için biraz dinlenmem kafamı toplamam lazım sonra düşünürüm şimdi hem yorgunum hem moral olarak diplerdeyim
Cok iyi fikir, seni mutlu eden seyler yap, yuruyus , gez dolas, motive eden pozitif programlar ve videolar izle. Pozitif olmak iyi gelecektir hem sana hemde bir dahaki denemede pozitiflik cidden etkiliyormus vucudun kabul etmesi icin.
Bu arada sanslisin, cocuk dusunebildigin bir evliligin var, esin var. bunlari da dusun, ben cocuk istiyorum soylemistim daha once 2 aydir deniyoruz ama yanlis karar diye dusunuyorum esimle cok tartisiyoruz ve kendisinin ofke sorunu var, malesef kabul etmedigi ve beni sucladigi (sen beni kizdirdin, sen kufurleri hakettin sen ustume geldin -gibi) bir durumdayiz.
Diyecegim o ki sukret ve mutlu ol. Insallah bebeginde dogru zamanda size katilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?