Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim Allah hayirli evlat nasip etsin sana insallah Dogru zamani vardir onunda, kalbini ferah tut. Saglikla kucagina alacagin gun bellidir insallah.

Bir dahaki deneme ne zaman kismetse

Amin inşallah canım

Bir dahaki deneme için biraz dinlenmem kafamı toplamam lazım sonra düşünürüm şimdi hem yorgunum hem moral olarak diplerdeyim

Ayy canım benim çok üzüldüm kuzum
Ama inşallah obebis hayırlı zamanda gelecektir kuzum

ben daha once calisiyordum bizim isyeri iflas etti simdu evdeyim oglum ayagini kırdı yeni cikarildi alcisi oyuzden cok zaman bulamadim girmeye canim
Geçmiş olsun cnm.İflas için de üzüldüm ama sağlıktan daha önemlisi yok.Para yerine gelir ama sağlık parayla bile olmuyor.

Son düzenleme:
Fulyacım inan çok sevindim arkadaşım.Hem motive olup diyete başlamana hem de listeye tekrar girmek istemene.Liste senin için daha iyi olucak bencede.İşin içine sorumluluk girince daha sıkı tutarsın.
Bu hafta da ben saldım yine.Niye eskisi gibi olamıyorum hiç anlamadım.

Benim kadar salamazsın az önce kadayıf yedim

saram kuzum, üzülme ne olur, vakti saati geldiğinde inşallah bebişini kucağına alacaksın hayırlısıyla.

her şeyde bir hayır vardır, rabbim gönlüne ferahlık versin.

seni seviyoruz ve her zaman yanındayız

yanlistasin gülüm illaki uzulursunbu gayet normal ama mevla hayır diye gorduklerimizde serri şer diye gorfuklerimizde de hayri gizler vardır bundada hayır deyip dua edeceğiz salmak yok aynı durumu bizde yaşadık kardeşimin esinde o hayal kırıklığını çok iyi bilirim ama şimdi hiç umut yokken asla olmaz denmisken mevla 2 evlat verdi sadece sabır ve dua dualarim seninle

Amin inşallah sağol kaptanım bende sizi seviyorum desteğiniz o kadar güzelki o kadar önemliki benim için....

İnşallah canım ama içim bomboş o kadar hayal kurmuş o kadar umutlanmıştımki hepsi boşa gitti her şey Allahtan biliyorum O istese verirdi biliyorum ama üzülmemek elimde değil malesef

Benim kadar salamazsın az önce kadayıf yedim
Bende akşam 3 tane incir yedim,gündüz de kremalı bisküvi yedim.Ama 1,5 saat yürüdüm.Cumaya artı çıkmamam lazın.Dün +500 düm

Sende kendini topladığın zaman eski düzenine gelirsin yine.Ben seni çok iyi biliyorum.Yedim diye de canını sıkma ama verdiğin emekleri de unutma cnm benim

canim seni cok iyi anliyorum ben 2 tup bebek yaptırdım esimde buyuk sorun vardi 2 tup bebek tutmadi ben artik ne yapacagimi bilmiyordum ne yapsam olmuyordu tutmuyordu doktor bize tutar rahat olun dedi ama olmuyordu esime bir suru ilac baslattilar bende 3 ay yumurta icin ilac ictim ve inanirmisin 2.5 ay sonra normal yolla hamile kaldim hic beklemiyordum ve umudumuz yoktu ama cok.sukur saglikli bir oglum var oyuzden lutfen umudunu kaybetme bir gun insallah olacak

İnşallah canım inşallah benimde sağlıklı hayırlı bir evladım olur umudumu hep korumaya çalışıyorum ama ne bileyim karışığım işte......

Amin inşallah canım

Bir dahaki deneme için biraz dinlenmem kafamı toplamam lazım sonra düşünürüm şimdi hem yorgunum hem moral olarak diplerdeyim

Cok iyi fikir, seni mutlu eden seyler yap, yuruyus , gez dolas, motive eden pozitif programlar ve videolar izle. Pozitif olmak iyi gelecektir hem sana hemde bir dahaki denemede pozitiflik cidden etkiliyormus vucudun kabul etmesi icin.

Bu arada sanslisin, cocuk dusunebildigin bir evliligin var, esin var. bunlari da dusun, ben cocuk istiyorum soylemistim daha once 2 aydir deniyoruz ama yanlis karar diye dusunuyorum esimle cok tartisiyoruz ve kendisinin ofke sorunu var, malesef kabul etmedigi ve beni sucladigi (sen beni kizdirdin, sen kufurleri hakettin sen ustume geldin -gibi) bir durumdayiz.

Diyecegim o ki sukret ve mutlu ol. Insallah bebeginde dogru zamanda size katilacak

bu şekilde bakarsak evet şanslıyım maşallah diyim

Amin inşallah bebeğimiz bize katılacak en kısa zamanda umudumu ara ara kaybetsemde kendimi yine dua ederken buluyorum

Eğer beni yanlış anlamazsan bir abla tavsiyesi olarak evlilik terapistine gitseniz imkanınız varsa belki o zaman eşinde bir şeylerin farkına varır sorunlarınızı daha rahat çözersiniz ve inşallah sizde bebeğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…