Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah yardımcın olsun canım, sözün tükendiği yer. Ne kadar çabalasan laf anlamak istemiyorsa anlatamıyorsun.
Benim eşimin eski halleri, tek fark küfür yoktu

Estafurullah, yanlis anlamam tabiki, ama esim kendinde hata gormedigi icin ve terapiyi para ve zaman kaybi olarak gordugu icin malesef oyle bir opsiyon yok.
Hatta daha once cok soyledim en fazla soyledigi ben kendim gideyim oldu, o da su isler yoluna girsin oyle gideyim oldu, ve hic gitmedi, bu dedigim 2 sene onceydi.

Allah yardımcın olsun canım, sözün tükendiği yer. Ne kadar çabalasan laf anlamak istemiyorsa anlatamıyorsun.
Benim eşimin eski halleri, tek fark küfür yoktu

Aynen oyle. Konusarak anlatilacak bir durumda degil artik, dogum gunumde beni kirdi tersledi bagirdi kufur etti hakaret etti, bende tavir aldim konusmuyorum 3 gundur. Ve kendide ozur dilemedi ve o da konusmuyor benimle.
Yani bu durumda neyi nasil anlatabilirimki?
Normal sartlarda insan karsisindakini kirdigini anlar, pisman olur ozur diler vs. bizimki hem kufur hakaret edip asagiliyor (dogum gunumde bile) hem de ben tavir alip konusmayinca hic bir adimda yok. E ben napayim.

İyi akşamlar kızlar
@sara_28 ablam üzülme vardır bir zamanı .. dualarım seninle ve tüm çocuk isteyenlerle.
Ben yarın nöbetçiyim gece çalışıcam iki kat dikkat etmem lazımm çok merak ediyorum bu hafta kilomu

Peki neden?
Benimkini etkileyen 3. Kişiler vardı, seninkinin sebebi ne?
Diğer faktörler ortadan kalkınca ( kendi topuklarına sıkınca) benimki düzeldi

Peki neden?
Aynen bizde de öyle oldu ablacım. 2 gün barışıksak 6 gün küstük. Maşallah sübhanallah 2 aydır bir kez bile tartışmadık,bırakın tartışmayı aynı konuda ihtilafa düştüğümü bile olmadı çok şükür. Geçen gün işler iyi gidince normalden biraz fazla kazanmış ,güller falan getirmiş. Çok şükür ya bugünlere nasıl geldiğimi anlatamam 5 sene bekledim şu son bir ayda yaşadıklarımız için. Hep o 3. Kişiler ,genelde de akrabaları dimi... Az kalsın çocuğumu yalnız doğrucaktım ben,son anda düzeldi,lohusalığım da stresli geçti ara ara, o derece , ama geçti gitti şükür

Peki neden?

yok valla, bizde ailesi veya benim ailem gayet iyiler o konuda hic bir sorun yasamadik. bizim asil sorunumuz esimin en ufak seyden sinirlenme durumu ve kaba konusmalari, yani disarda kavgada edilmeyecek kufurler hakaretler, asagilamalar..
bunlar gecince iyi davranir sever sarilir vs. maddi sorunumuzda yok.
ama iste bu asagilamalar olduktan sonra, ne anlami kaldi geri kalan guzel gunlerin?

pazar dogum gunumdu o gunden beri konusmuyoruz. ben tavirliyim duyduklarimdan dolayi, peki ona ne oluyor?
burnundan kil aldirmiyor

sabah 08.30
tulum peynirli dukan tost
domates ve 1 avuç maydanoz nane
3 ceviz

öğlen 12.30
kıymalı az bulgurlu pazı yemeği
2 salatalık
3 yk süzme yoğurt
1 wasa

ara 16.30
15 küçük kırmızı üzüm
10 taze fındık

akşam 19.00
4,5 ekmeksiz köfte
yağsız limonlu salata
5 yk makarna

ara 21.20
150 mlt tarçınlı az yağlı süt
1/2 şeftali

yatana kadar 2,5 lt su

50 dk tempolu yürüyüş

Yine de sen bilirsin ama yaşın genç daha, hemen çocuk yapmasan iyi olur sanki ama tabi yaşam senin yaşamın güzel kardeşim. Ama çocuk bazı şeyleri değiştirir diye düşünmemeli ,çünkü maalesef huy çok kolay değişmiyor. Ben bile makarnayı bırakana kadar tam 9 aydır uğraşıyorum, daha yeni bırakabildim, alışkanlık,huy çok zor değişir ama değişebilir de ,asla asla dememk lazım, evliliğin ilk senelerinde olabiliyor öyle sorunlar. Bakarsın ileriye doğru değişir inşallah, çocuktan kastım şu, hani kaos ortamınfan çok etkileniyorlar,kendimden biliyorum ama mutlu ortamda çok mutlu oluyorlar , hakkınızda hayırlısı olsun, eşin değişmeyecek diye de çocuk yapmamak da olmaz. Şimdi yanlış bir şey söylemek de istemiyorum da... Umaeım düzelir sana karşı ve huzurlu ortama en kısa zamanda kavuşursunuz

Hiç iyi değilim başım çatlıyacakmış gibi ağrıyor
Ne düşüneceğimi bilmiyorum gerçekten çok yorgunum çok karışığım öyle işte.......
çok üzülmüşsün canım belli. hayalkırıklığı zor birşey. Rabbim yardımcın olsun.
ben de öyle düşünüyorum.
hadi toplan sen de artık. bak ben de menü yazıyorum.
Hayırlı olsun canım inşallah diyetisyen desteğiyle daha kolay kilo vereceksin
amin canım inşallah kolaylıkla veririm kilolarımı. yeter artık 70 leri görmek istiyorum

sagol canim..
yeni evli degilizki, 4.5 sene oldu evleneli. bir ileri bir geri, ortalama hep ayni durumlar.
cocuk sahibi olmak istiyorm ,ama boyle bi evlilikte nasi buyuturum ne sartlarda, acikcasi gozum yemiyo.
hele bu son tartismadan sonra, eskiden konusur alttan alir bi sekilde gecistirirdim kus kalmayalim diye.
ama bende adim atmicam artik, surekli herseyi sindirdigim fikri degissin.
gercekten haketmiorum bu olanlari..
cok sagol tesekkur ederim, haklisin soylediklerinde.

Çok şükür canım, sevindim senin adına.
Aynen akrabaları, üstelik bir kişi bütün aileyi parmağında oynatıyordu. hemde ne bozma, adam resmen ağzından çıkacak kelimelere bakıyordu.
Ben çok sabırlıymışım, 18 sene dayanmışım, 10 senedir ıyiyiz çok şükür

Allah ıslah etsin ne diyim.
Sanada sabır versin canım

slm hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
ben heç iyi değilim uzun zamandır almadığım kadar kilo aldım ama başlayamıyorum hergün söz veriyorum kendime dikkat edecem diye ama nafile motivasyonunuza ihtiyacım var biri beni dövsünnnn sara_28 aylin gezegen huuuuuuu moniiiii vampirellam 60 kiloyumdaha kim varr .

Aman ne kadar sevindim anlatamam
Hadi sende gel beraber yapalım
Bende hep 2 gün düzgün gidiyor 3. Gün bi bırakıyor fazlasıyla geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…