- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah yardımcın olsun canım, sözün tükendiği yer. Ne kadar çabalasan laf anlamak istemiyorsa anlatamıyorsun.Cok iyi fikir, seni mutlu eden seyler yap, yuruyus , gez dolas, motive eden pozitif programlar ve videolar izle. Pozitif olmak iyi gelecektir hem sana hemde bir dahaki denemede pozitiflik cidden etkiliyormus vucudun kabul etmesi icin.
Bu arada sanslisin, cocuk dusunebildigin bir evliligin var, esin var. bunlari da dusun, ben cocuk istiyorum soylemistim daha once 2 aydir deniyoruz ama yanlis karar diye dusunuyorum esimle cok tartisiyoruz ve kendisinin ofke sorunu var, malesef kabul etmedigi ve beni sucladigi (sen beni kizdirdin, sen kufurleri hakettin sen ustume geldin -gibi) bir durumdayiz.
Diyecegim o ki sukret ve mutlu ol. Insallah bebeginde dogru zamanda size katilacak
bu şekilde bakarsak evet şanslıyım maşallah diyim
Amin inşallah bebeğimiz bize katılacak en kısa zamanda umudumu ara ara kaybetsemde kendimi yine dua ederken buluyorum
Eğer beni yanlış anlamazsan bir abla tavsiyesi olarak evlilik terapistine gitseniz imkanınız varsa belki o zaman eşinde bir şeylerin farkına varır sorunlarınızı daha rahat çözersiniz ve inşallah sizde bebeğinize kavuşursunuz
Allah yardımcın olsun canım, sözün tükendiği yer. Ne kadar çabalasan laf anlamak istemiyorsa anlatamıyorsun.
Benim eşimin eski halleri, tek fark küfür yoktu
İyi akşamlar kızlar
@sara_28 ablam üzülme vardır bir zamanı .. dualarım seninle ve tüm çocuk isteyenlerle.
Ben yarın nöbetçiyim gece çalışıcam iki kat dikkat etmem lazımm çok merak ediyorum bu hafta kilomu
Peki neden?Aynen oyle. Konusarak anlatilacak bir durumda degil artik, dogum gunumde beni kirdi tersledi bagirdi kufur etti hakaret etti, bende tavir aldim konusmuyorum 3 gundur. Ve kendide ozur dilemedi ve o da konusmuyor benimle.
Yani bu durumda neyi nasil anlatabilirimki?
Normal sartlarda insan karsisindakini kirdigini anlar, pisman olur ozur diler vs. bizimki hem kufur hakaret edip asagiliyor (dogum gunumde bile) hem de ben tavir alip konusmayinca hic bir adimda yok. E ben napayim.
Aynen bizde de öyle oldu ablacım. 2 gün barışıksak 6 gün küstük. Maşallah sübhanallah 2 aydır bir kez bile tartışmadık,bırakın tartışmayı aynı konuda ihtilafa düştüğümü bile olmadı çok şükür. Geçen gün işler iyi gidince normalden biraz fazla kazanmış ,güller falan getirmiş. Çok şükür ya bugünlere nasıl geldiğimi anlatamam 5 sene bekledim şu son bir ayda yaşadıklarımız için. Hep o 3. Kişiler ,genelde de akrabaları dimi... Az kalsın çocuğumu yalnız doğrucaktım ben,son anda düzeldi,lohusalığım da stresli geçti ara ara, o derece , ama geçti gitti şükürPeki neden?
Benimkini etkileyen 3. Kişiler vardı, seninkinin sebebi ne?
Diğer faktörler ortadan kalkınca ( kendi topuklarına sıkınca) benimki düzeldi
Peki neden?
Benimkini etkileyen 3. Kişiler vardı, seninkinin sebebi ne?
Diğer faktörler ortadan kalkınca ( kendi topuklarına sıkınca) benimki düzeldi
Yine de sen bilirsin ama yaşın genç daha, hemen çocuk yapmasan iyi olur sanki ama tabi yaşam senin yaşamın güzel kardeşim. Ama çocuk bazı şeyleri değiştirir diye düşünmemeli ,çünkü maalesef huy çok kolay değişmiyor. Ben bile makarnayı bırakana kadar tam 9 aydır uğraşıyorum, daha yeni bırakabildim, alışkanlık,huy çok zor değişir ama değişebilir de ,asla asla dememk lazım, evliliğin ilk senelerinde olabiliyor öyle sorunlar. Bakarsın ileriye doğru değişir inşallah, çocuktan kastım şu, hani kaos ortamınfan çok etkileniyorlar,kendimden biliyorum ama mutlu ortamda çok mutlu oluyorlar , hakkınızda hayırlısı olsun, eşin değişmeyecek diye de çocuk yapmamak da olmaz. Şimdi yanlış bir şey söylemek de istemiyorum da... Umaeım düzelir sana karşı ve huzurlu ortama en kısa zamanda kavuşursunuzyok valla, bizde ailesi veya benim ailem gayet iyiler o konuda hic bir sorun yasamadik. bizim asil sorunumuz esimin en ufak seyden sinirlenme durumu ve kaba konusmalari, yani disarda kavgada edilmeyecek kufurler hakaretler, asagilamalar..
bunlar gecince iyi davranir sever sarilir vs. maddi sorunumuzda yok.
ama iste bu asagilamalar olduktan sonra, ne anlami kaldi geri kalan guzel gunlerin?
pazar dogum gunumdu o gunden beri konusmuyoruz. ben tavirliyim duyduklarimdan dolayi, peki ona ne oluyor?
burnundan kil aldirmiyor
çok üzülmüşsün canım belli. hayalkırıklığı zor birşey. Rabbim yardımcın olsun.Hiç iyi değilim başım çatlıyacakmış gibi ağrıyor
Ne düşüneceğimi bilmiyorum gerçekten çok yorgunum çok karışığım öyle işte.......
ben de öyle düşünüyorum.Fulyacım inan çok sevindim arkadaşım.Hem motive olup diyete başlamana hem de listeye tekrar girmek istemene.Liste senin için daha iyi olucak bencede.İşin içine sorumluluk girince daha sıkı tutarsın.
Bu hafta da ben saldım yine.Niye eskisi gibi olamıyorum hiç anlamadım.
amin canım inşallah kolaylıkla veririm kilolarımı. yeter artık 70 leri görmek istiyorumHayırlı olsun canım inşallah diyetisyen desteğiyle daha kolay kilo vereceksin
Yine de sen bilirsin ama yaşın genç daha, hemen çocuk yapmasan iyi olur sanki ama tabi yaşam senin yaşamın güzel kardeşim. Ama çocuk bazı şeyleri değiştirir diye düşünmemeli ,çünkü maalesef huy çok kolay değişmiyor. Ben bile makarnayı bırakana kadar tam 9 aydır uğraşıyorum, daha yeni bırakabildim, alışkanlık,huy çok zor değişir ama değişebilir de ,asla asla dememk lazım, evliliğin ilk senelerinde olabiliyor öyle sorunlar. Bakarsın ileriye doğru değişir inşallah, çocuktan kastım şu, hani kaos ortamınfan çok etkileniyorlar,kendimden biliyorum ama mutlu ortamda çok mutlu oluyorlar , hakkınızda hayırlısı olsun, eşin değişmeyecek diye de çocuk yapmamak da olmaz. Şimdi yanlış bir şey söylemek de istemiyorum da... Umaeım düzelir sana karşı ve huzurlu ortama en kısa zamanda kavuşursunuz
Çok şükür canım, sevindim senin adına.Aynen bizde de öyle oldu ablacım. 2 gün barışıksak 6 gün küstük. Maşallah sübhanallah 2 aydır bir kez bile tartışmadık,bırakın tartışmayı aynı konuda ihtilafa düştüğümü bile olmadı çok şükür. Geçen gün işler iyi gidince normalden biraz fazla kazanmış ,güller falan getirmiş. Çok şükür ya bugünlere nasıl geldiğimi anlatamam 5 sene bekledim şu son bir ayda yaşadıklarımız için. Hep o 3. Kişiler ,genelde de akrabaları dimi... Az kalsın çocuğumu yalnız doğrucaktım ben,son anda düzeldi,lohusalığım da stresli geçti ara ara, o derece , ama geçti gitti şükür
Allah ıslah etsin ne diyim.yok valla, bizde ailesi veya benim ailem gayet iyiler o konuda hic bir sorun yasamadik. bizim asil sorunumuz esimin en ufak seyden sinirlenme durumu ve kaba konusmalari, yani disarda kavgada edilmeyecek kufurler hakaretler, asagilamalar..
bunlar gecince iyi davranir sever sarilir vs. maddi sorunumuzda yok.
ama iste bu asagilamalar olduktan sonra, ne anlami kaldi geri kalan guzel gunlerin?
pazar dogum gunumdu o gunden beri konusmuyoruz. ben tavirliyim duyduklarimdan dolayi, peki ona ne oluyor?
burnundan kil aldirmiyor
Allah ıslah etsin ne diyim.
Sanada sabır versin canım
Amin inşallahsagol ablacim, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah. guzel gunler gorelim, mutlu olalim..
Aman ne kadar sevindim anlatamamslm hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
ben heç iyi değilim uzun zamandır almadığım kadar kilo aldım ama başlayamıyorum hergün söz veriyorum kendime dikkat edecem diye ama nafile motivasyonunuza ihtiyacım varbiri beni dövsünnnn sara_28 aylin gezegen huuuuuuu moniiiii vampirellam 60 kiloyum daha kim varr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?