Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aaaa yaso ablam gelmişş gel abla gel bizde de durumlar çok farklı değil

Hoşgeldin canım inşallah daimi geldin bir daha gitmezsin

Allah kolaylık versin cnm çok zor bir durum.Sanki beni anlatıyorsun.Ama eskiden böyleydi,şimdi çok daha iyi.Bizde bide dayak vardı,kayınvalidemin yüzünden dayak bile yedim.Elim yüzüm kanlar içinde kalmış ben gözyaşı zannedim habire silecem diye uğraşıyorum.Yüzümün heryeri kan olmuş haberim yok.Git elini yüzünü yıka diyince aynada gördüm.Bayramın 1. günü yine dövdü gözüm şişlikten açılmıyordu.Bayram ziyaretine gelenlerin yanına bile çıkamadım,odam da oturdum.Bi yalan uydurdu kayınvalide.11 sene birlikte oturduk.Bi keresinde dövdükten sonra aspirinle su almış eline al şunu iç kıymetimi de bil dedi bana.Daha neler neleeerr.Benim eşimde acayip sinirliydi,öfke kontrolü hiç yoktu.Herşeye bağırırdı (şimdi azaldı).Sen kızdırdın,sen bunu hakettin,insanlara hakedildiği gibi davranılır derdi.Aynı eşinin sana dediği gibi.28 yıllık evliyiz dayak küfür vs bitti.Dangalak ve gerizekalı diyor sadece.Buna da şükür dicem ama bana gülenler olur kesin.

Lafı çok uzattım ama saranın dediğine katılıyorum.Terapiste gitse keşke.6 sene önce bizde gittik.Aile danışmanına gittik hemde ücretsiz cnm.Sana ne dicem hani sen saraya bebek düşünebileceğin bir eevliliğin var haline şükret diyorsun ya.Sen de şükret cnm,inan beterin beteri var.Yaşadıklarımdan birkaç örnek bilerek yazdım.
Dua et ve eşini terpist yada aile danışmanına gitmeye ikna etmeye çalış.Rabbim sabır versin.Eşlerimize de vicdan,merhamet,anlayış,hidayet...versin inşallah

Yasminiiimm hoşgeldin cnm.Nihayet gelebildin.Bende ilk geldiğimde jet hızıyla geldim.Nerdeyse son bir aydır kendimi toplayamadım bi türlü motive olamadım.Geçen hafta çoook çok iyiydim.Bu hafta yine iyi değil.Artı hiç olmadım ama sabit kalabilmek için nasıl zorlanıyorum anlatamam.Eskiden böyle değildik yasom.Deli gibi sporlar yürüyüşler ip atlamalar bisitlet,leslie neler yapardık.Biz niye böyle olduk.İnşallah birlikte daha iyi olucaz,birbirimizi motive edicez.Daha verilecek 5-6 kilom var

Of of, geciyorda nasıl geçiyor

Aman ne kadar sevindim anlatamam
Hadi sende gel beraber yapalım
Bende hep 2 gün düzgün gidiyor 3. Gün bi bırakıyor fazlasıyla geliyor
aaaa yaso ablam gelmişş gel abla gel bizde de durumlar çok farklı değil
Hoşgeldin canım inşallah daimi geldin bir daha gitmezsin
hb kızlar umarım umarım pes etmem kaç yıldır kendimi kontrol edebiliyodum alsamda şimdi neden bilmem yapamıyom nazarmı oldu dersiniz nazar değsede bir 50 kilo olsam ne var
Antepia27 fatmacım sende burdaymışsın kuzum atladım sanmayın yüzüm yok gelecem dedim gelemedim kilo aldıkça moralim bozuldu daha çokmu yedim hayır ama saçma şeyler yedim.
atladığım beni tanıyan herkese slm olsun akşam gelince kendimi tanımayanlara tanıtırım beni aranıza alırsınız inşallah

Canım çok kilo aldım motive olamayınca takımı mada pek gelmiyorum seni burda görmek çok güzel hoşgeldin canım

Günaydın kızlar maalesef izne ayrıldığım kiloya inemedim o nedenle yarın izinden dönemeyeceğim. İnşallah haftaya ama. Peşini bırakmıyorum, zaten bu hafta gelsem de malum günün haftasındayım ,kilo düşüşü yaşayacağımı zannetmiyorum.
Bu arada dün gece telefonu düşürdüm ekeanda kocaman bir çizgi var maalesef ama değiştirmeyi düşünmüyorum sosyal medyalara girişimi kısıtlıyor iyi oldu bu

bu arada herkese günaydın hayırlı sabahlar rabbim hepinizin ne dileği varsa versin inşallah
Hoşgeldin yaso abla Bende verdikleirmi aldım geri geldim 69.3 tüm iki hafta önce bu cuma 67 lerde bir kilo bekliyorum bakalım inşallah deyim

Neden ayrilmadiniz ablacim peki? Gecmis olsun insallah yaptiklarinin bedelini oder, belkide odemistir mutlaka ders almasina sebep olan birseyler yasamistir ki size zulum etmeyi birakmis.

Ben cok yoruldum artik. Vurma, sarsma bizdede yasandi bir kac kez. Ve cokca tehdit- kafani duvara sokucam, ayagimin altina alicam seni, hastanelik ederim seni kimsede bulamaz -gibi.
Hatta en son pazar gunu dogum gunumde bile kafani duvara gecirip ezmek istiyorum dunyada kurtulur bende, oksijen israfisin dedi.
Ve ortada gercek bir olay yoktu anlattim sanirim, yuzun neden dusuk neyin var dememden cikti kavga, baya yukseldi sinirlendi bagirdi komsular herkes duymustur cok bagiriyo cunku. Sonrada cekti gitti iste ben bu arada agladim sozlerine dikkat et terbiyesiz dedim en fazla. Yani karsilikta vermedim ama goruyosunuzki adimda atmiyo.
Yani kafani duvara sokucam demesi ve gercekten duvara sokmasi arasinda cok milim fark var bence, ileride onuda yapabilir.

Siz neden bosanmadiniz?

Ben ne yapicagimi bilmiorum deger ve saygi gormedigim bi ortamdayim. Ofkesi gecince bile ozuru yok hatta hic birsey olmamis gibi bile konusmaya calismiyo ozuru gectim kendi bile hala tripli tavirli.

25 sene sana annen baban bakti essek yerine koydular 5 sene ben baktim eger bu 5seneden memnun degilsen s.ktir git , kalan en adi asagiliktir serefsizdir neler soyledi. Bunlarida soyleme sebebi evde dogum gunumde gordugum muameleye bak dedim bagirip asagiladigi icin. Citayi boyle yukseltti.
Annem babam destek bana, gayet yanimdalar.
Ve hala ozur geri adim yok 4 gun oldu.

Allah size agiz tadi versin umarim cektiklerinizin bedelini ona sorsun. Beddua etmiyorum ama hakedenden sorsun insallah.

Peki bunu kendine neden reva görüyorsun?

Bana sorarsan neden dayandın diye, ben küçük yaşta gurbete gelin geldim, çocukluğumda annemin bir hastalığından dolayı aralıklı olarak sancılandığını, acı çektiğini görürdüm, içim parçalanır gözyaşlarım içime akardı. Babam desen bizi kimseye muhtaç etmemek için yaz kış işe yürüyerek gider gelirdi( otobüs parasından tasarruf ederdi). Onlara benim üzüntümü yaşatmamak için ne yaşadığımı belli etmeyip dayandım.sonra çocuk olunca onuda babadan mahrum bırakmayım dedim. Bazen çocuklarım babalı yetim gibilerdi. Şükürler olsun ki 18 sene sonra adam adım adım doğruyu gördü.

Canım çok kilo aldım motive olamayınca takımı mada pek gelmiyorum seni burda görmek çok güzel hoşgeldin canım

sende gel fatmacım bir yerden başlamak gerek canım yoksa başa geri dönecez ben artık menü yazacam kendimle yüzleşmem gerek yoksa yeniden 100 lü kilolarda olmak istemiyorum diyetisyenden haftaya randevu aldım haftaya ciddi ciddi başlıyorum kendime hedaf koydum üç ayda 20 kilo verecem yapabilirim inanıyorum sende yaparsın gel bak yasom da geldi birbirimize destek olalım ne dersin

olsun canım en fazla listeye giremezsin ama yinede gel sen bu takımın neşesin sensizde olmuyor liste yazalım senin özel durumunu biliyoruz bilmeyen olursada tatlılıkla anlatırız sende görmezden gelirsin olur biter hiçbirşey bizden önemli değil tatlım yarın kilolarımızı yazıp kendimizle yüzleşip sağlıklı beslenmeye başlayalım imkanlarımız ölçüsünde ne dersin kedicim

Ben nöbete gidiyorum internetim yok artık yarın yazabilirim menümü cuma bildirimi yaparken.
Yazdıklarınızı okurken içim parçalanıyor çok üzülüyorum. İnşallah düzelmiştir/düzelir. Evlilik düşüncesi kafamda çok başka bu yazılanlar çok başka. En çok 3. şahıslardan korkarım ben de evimizi etkilerse diye (akrabalar ). İnşallah kimsenin ağzının tadı bozulmaz her şey düzelir.. Ev huzuru çok önemli. Evde huzur yoksa ne işte ne sosyal ortamda olmuyor

canım yazdıklarını üzülerek okudum ne desem ne söylesem seni teselli eder bilemedim ama tüm bunlara rağmen vazgeçemiyorsan demekki eşini seviyorsun saygı duyarım buna ve seni anlarım dilerim Allah eşinin içine vicdan merhamet verir senin değerini anlar mutlu olursunuz Allahım içine ferahlık versin

senin yazdıklarınıda üzülerek okudum canım Allah senin eşinede vicdan merhamet versin ne kadar değerli bir eşi olduğunun farkına varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…