Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kolay gelsin canım çok sevdiğim bir söz vardır 'Evdeki huzur zenginlik budur' diye çok doğru biliyomusun

çok şükür düzelmişsiniz canım Allah ağzınızın tadını bozmasın

kızlar bişey soracam size benim gebelik testim iki gün önce negatif çıktı beta hcg değerim 1,1 di öyle diyim ve dünden beri reglim geldi ama hala hamileymiş gibi midem bulanıyor koku hassasiyetim var ve göğüs uçlarım acıyor hamilelikteki gibi sürekli uykum var ve halsizim yani bildiğiniz gebelik belirtilerini yaşıyorum bu tedavi süresince aldığım hormon ilaçlarının etkisimidir acaba

Sizin hikayenizde uzucuymus esinizin islah olmasina cok sevindim umarim hep mutlu olursunuz.

Bu asagilamalar haricinde yasanan iyi gunleri guzel sozleri dusunuyorum, onlara kaniyorum sanirim.
Esimi cok seviyodum, dum diyorum cunku artik bu sevgimi haketmedigini dusunuyorum. Beni seven bunu yapmazdi, benim yarim kadar bana deger verse en azindan pismanlik duyar gonlumu alirdi. Hic bir cabasi yok umrunda degil gibi. O yuzden bende artik sevgimin arkasina siginip bu hayati reva gormek istemiyorum.

Buna cok sabirli olmakmi denir, katlanmakmi, yoksa goz gore gore salaklikmi bende bilmiyorum.
Sevgim hep vardi hep kabullendim gunu gecistirdim ayrilmayalim uzaklasmayalim diye kotu sozlerini asagilamalarini alttan aldim, duymazdan geldim. Ama bugune kadardi galiba artik yeter benden giden geri gelmiyor. Baksaniza bana yaptigindan sonra birde tavir yapmaya devam ediyor.
Ben hala aksamlari ikimize kadar yemek pisirip ocakta birakiyorum yer diye, o ise ben tv izlerken dizi durdurup wc gittigimde yerime kurulup izledigimi kapatip mac aciyo , yatak odasinda ben kitap okurken gelip isigi kapayip yatiyo.
Ustelik bunlari yapan kisi bu kadar agir konusmus kalbimi kirmis hemde dogum gunumde. Hala nasil hakliyim modunda. Aklim almiyo iste. Ondan sevgimi haketmiyo diye dusunuyorum

Allah yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim sen öğretmenmiydin yoksa ev hanımımısın

Aa öyle de olur dimi. Sen de geliyorsan tamam yarın sabah ben de kilomu yazıp bailayayım eski kiloma dönünce de listeden devam ederim. Olur canım. telefonumun ekranı kırık ,beni zorluyor ama çok şükür klavyem çalışıyor . yine de bırakmam burayı

Canım ogluslarim ayın 20. Gidiyor ogune kadar bekliym canım inşallah ondan sonra bı düzen kurariz

olur tabiki canım yarın başlıyoruz o zaman

bu arada bugün yeşil domates aldım yeşil domates tuzlaması yapacam kışın çıkartıp kızartması çok güzel oluyor bilenleriniz varmı bilmiyorum ama çok harika bir lezzet

selamlar benim güzel takımım ve çok kıymetli takım üyesi kardeşlerim nasılsınız bende aşırı yoğunluk var büyük oğlan üniversitesi başlayacak haftaya o gidecek onun iki küçüklerin okulları açıldı eksik tamamlıyoruz 4 numarayı hafızlığa verdik yatılı okulla birlikte devam edecek en küçüğü sütten kestim 11 gün oldu süt geri vurmuyor çok rahatsızım aralıklı bosaltiyorum sütü az az ama. kollarını kaldiramiyorum acayip ağrı yapıyor birde kış hazırlıklara bitmiyor bir türlü biraz incir ve üzüm pekmezinden pestil yaptım kurumaya bıraktım çayın yanında Sağlıklı ve güzel oluyor çocuklar abur cubur istemiyor çocuk çok olunca ne bulsan değerlendirmek zorunda kalıyorsun kış için Rabbim hayırlısını versin

niyeyse aklımda senin öğretmen olduğun kalmış o yüzden sordum canım
en zor meslek ev hanımlığı aslında herşeye her yere sen yetişiyosun

Ben 3 sene calistim evliyken, 1 senedirde calismiyorum. Calisiyokende eve kostur kostur gelip yemek yapiodum, camasir yikiyodum vs. esim hic yardimci degildi kendi tabagini bile kaldirmadi. :)

Evet hanımlar ben yine her zamanki gibi gaza geldim planımı yaptım. İnşallah sabahları 15 dk egzersiz, akşam yürüyüş 4 km, gün içinde de minimım karbonhidrat ile devam ,kahvwyi de buraktım zaten ona çok şeker atıyordum.
Makarna falan da yemiyorum . inşallah yarın sabah kilo bildirimindrn sonra ilk hedef -2.5 - 3 kg
Hadi bakalım

Eşin asker mi cnm merak ettim.Çünkü askerlerin çoğu psikopat ve gerçekten hastalar.Anlattıklarına gerçekten çok üzüldüm oksijen israfı ne demek nerden aklına gelir böyle birşey.Bebek düşünmemekte haklısın.Bende 2. çocuk istemedim ve gizli saklı tedbiri mi almıştım.Çünkü o çok istiyordu.Oğlumun,gördüğü ve duyduğu şeyler onu zaten fazlasıyla üzüyordu.Psikolojisi çok bozulmuştu,okulda bile anasınıfından itibaren hep problemliydi.İkinci bir çocuğu üzmeye hiç hakkımız yoktu.Ama karar senin tabii ki ne bileyim cnm.
Niye neden böyle şeyler yaşıyoruz şu ölümlü yalancı dünya.Güzel güzel geçinmek mutlu olmak varken hiç anlamıyorum.

Benim eşim emekli olduktan sonra biraz değişmeye başladı.Ben nerde hata yaptım diye çok düşünüp kendini hep değiştirmeye çalıştı.Özür dilemeyi de öğrendi gönül almayı da.Son 5 senedir.Ama yaş oldu 48,gençlik gitti ne diyeyim buna da şükür.

Çok boşanmayı düşündüm.Dövdüğü zamanlar her seferinde bitti bitti artık derdim.Dövmeye tekrar devam ederdi bitti mi demek diyerek.Bir kere evi terkettim memlekete gittim.2 gün sonra yalvara yakara özür dileye bi daha yapmıcam diye yalvardı.Ve dayak küfür bitti.Keşke çok aha önce terk etseymişim.Seninde ona bi ders vermen gerekiyor bence.Sen de evi terk et asla demiyorum.Ama ne olur bilemem eşini en iyi tanıyan sensin.Ona ders olacak,burnunu sürtecek ne yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…