Ben nöbete gidiyorum internetim yok artık yarın yazabilirim menümü cuma bildirimi yaparken.
Yazdıklarını okurken içim parçalanıyor çok üzülüyorum. İnşallah düzelmiştir/düzelir. Evlilik düşüncesi kafamda çok başka bu yazılanlar çok başka. En çok 3. şahıslardan korkarım ben de evimizi etkilerse diye (akrabalar ). İnşallah kimsenin ağzının tadı bozulmaz her şey düzelir.. Ev huzuru çok önemli. Evde huzur yoksa ne işte ne sosyal ortamda olmuyor
Peki bunu kendine neden reva görüyorsun?
Bana sorarsan neden dayandın diye, ben küçük yaşta gurbete gelin geldim, çocukluğumda annemin bir hastalığından dolayı aralıklı olarak sancılandığını, acı çektiğini görürdüm, içim parçalanır gözyaşlarım içime akardı. Babam desen bizi kimseye muhtaç etmemek için yaz kış işe yürüyerek gider gelirdi( otobüs parasından tasarruf ederdi). Onlara benim üzüntümü yaşatmamak için ne yaşadığımı belli etmeyip dayandım.sonra çocuk olunca onuda babadan mahrum bırakmayım dedim. Bazen çocuklarım babalı yetim gibilerdi. Şükürler olsun ki 18 sene sonra adam adım adım doğruyu gördü.
Kesinlikle öyle abla..kolay gelsin canım çok sevdiğim bir söz vardır 'Evdeki huzur zenginlik budur' diye çok doğru biliyomusun
Peki bunu kendine neden reva görüyorsun?
Bana sorarsan neden dayandın diye, ben küçük yaşta gurbete gelin geldim, çocukluğumda annemin bir hastalığından dolayı aralıklı olarak sancılandığını, acı çektiğini görürdüm, içim parçalanır gözyaşlarım içime akardı. Babam desen bizi kimseye muhtaç etmemek için yaz kış işe yürüyerek gider gelirdi( otobüs parasından tasarruf ederdi). Onlara benim üzüntümü yaşatmamak için ne yaşadığımı belli etmeyip dayandım.sonra çocuk olunca onuda babadan mahrum bırakmayım dedim. Bazen çocuklarım babalı yetim gibilerdi. Şükürler olsun ki 18 sene sonra adam adım adım doğruyu gördü.
canım yazdıklarını üzülerek okudum ne desem ne söylesem seni teselli eder bilemedim ama tüm bunlara rağmen vazgeçemiyorsan demekki eşini seviyorsun saygı duyarım buna ve seni anlarım dilerim Allah eşinin içine vicdan merhamet verir senin değerini anlar mutlu olursunuz Allahım içine ferahlık versin
Buna cok sabirli olmakmi denir, katlanmakmi, yoksa goz gore gore salaklikmi bende bilmiyorum.
Sevgim hep vardi hep kabullendim gunu gecistirdim ayrilmayalim uzaklasmayalim diye kotu sozlerini asagilamalarini alttan aldim, duymazdan geldim. Ama bugune kadardi galiba artik yeter benden giden geri gelmiyor. Baksaniza bana yaptigindan sonra birde tavir yapmaya devam ediyor.
Ben hala aksamlari ikimize kadar yemek pisirip ocakta birakiyorum yer diye, o ise ben tv izlerken dizi durdurup wc gittigimde yerime kurulup izledigimi kapatip mac aciyo , yatak odasinda ben kitap okurken gelip isigi kapayip yatiyo.
Ustelik bunlari yapan kisi bu kadar agir konusmus kalbimi kirmis hemde dogum gunumde. Hala nasil hakliyim modunda. Aklim almiyo iste. Ondan sevgimi haketmiyo diye dusunuyorum
Aa öyle de olur dimi. Sen de geliyorsan tamam yarın sabah ben de kilomu yazıp bailayayım eski kiloma dönünce de listeden devam ederim. Olur canım. telefonumun ekranı kırık ,beni zorluyor ama çok şükür klavyem çalışıyor . yine de bırakmam burayısende gel fatmacım bir yerden başlamak gerek canım yoksa başa geri dönecez ben artık menü yazacam kendimle yüzleşmem gerek yoksa yeniden 100 lü kilolarda olmak istemiyorum diyetisyenden haftaya randevu aldım haftaya ciddi ciddi başlıyorum kendime hedaf koydum üç ayda 20 kilo verecem yapabilirim inanıyorum sende yaparsın gel bak yasom da geldi birbirimize destek olalım ne dersin
olsun canım en fazla listeye giremezsin ama yinede gel sen bu takımın neşesin sensizde olmuyor liste yazalım senin özel durumunu biliyoruz bilmeyen olursada tatlılıkla anlatırız sende görmezden gelirsin olur biter hiçbirşey bizden önemli değil tatlım yarın kilolarımızı yazıp kendimizle yüzleşip sağlıklı beslenmeye başlayalım imkanlarımız ölçüsünde ne dersin kedicim
sende gel fatmacım bir yerden başlamak gerek canım yoksa başa geri dönecez ben artık menü yazacam kendimle yüzleşmem gerek yoksa yeniden 100 lü kilolarda olmak istemiyorum diyetisyenden haftaya randevu aldım haftaya ciddi ciddi başlıyorum kendime hedaf koydum üç ayda 20 kilo verecem yapabilirim inanıyorum sende yaparsın gel bak yasom da geldi birbirimize destek olalım ne dersin
olsun canım en fazla listeye giremezsin ama yinede gel sen bu takımın neşesin sensizde olmuyor liste yazalım senin özel durumunu biliyoruz bilmeyen olursada tatlılıkla anlatırız sende görmezden gelirsin olur biter hiçbirşey bizden önemli değil tatlım yarın kilolarımızı yazıp kendimizle yüzleşip sağlıklı beslenmeye başlayalım imkanlarımız ölçüsünde ne dersin kedicim
Aa öyle de olur dimi. Sen de geliyorsan tamam yarın sabah ben de kilomu yazıp bailayayım eski kiloma dönünce de listeden devam ederim. Olur canım. telefonumun ekranı kırık ,beni zorluyor ama çok şükür klavyem çalışıyor . yine de bırakmam burayı
Canım ogluslarim ayın 20. Gidiyor ogune kadar bekliym canım inşallah ondan sonra bı düzen kurariz
Allah yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim sen öğretmenmiydin yoksa ev hanımımısın
Calisiyodum daha once 1 senedir calismiyorum ev hanimiyim suanda:)
niyeyse aklımda senin öğretmen olduğun kalmış o yüzden sordum canım
en zor meslek ev hanımlığı aslında herşeye her yere sen yetişiyosun
Eşin asker mi cnm merak ettim.Çünkü askerlerin çoğu psikopat ve gerçekten hastalar.Anlattıklarına gerçekten çok üzüldümNeden ayrilmadiniz ablacim peki? Gecmis olsun insallah yaptiklarinin bedelini oder, belkide odemistir mutlaka ders almasina sebep olan birseyler yasamistir ki size zulum etmeyi birakmis.
Ben cok yoruldum artik. Vurma, sarsma bizdede yasandi bir kac kez. Ve cokca tehdit- kafani duvara sokucam, ayagimin altina alicam seni, hastanelik ederim seni kimsede bulamaz -gibi.
Hatta en son pazar gunu dogum gunumde bile kafani duvara gecirip ezmek istiyorum dunyada kurtulur bende, oksijen israfisin dedi.
Ve ortada gercek bir olay yoktu anlattim sanirim, yuzun neden dusuk neyin var dememden cikti kavga, baya yukseldi sinirlendi bagirdi komsular herkes duymustur cok bagiriyo cunku. Sonrada cekti gitti iste ben bu arada agladim sozlerine dikkat et terbiyesiz dedim en fazla. Yani karsilikta vermedim ama goruyosunuzki adimda atmiyo.
Yani kafani duvara sokucam demesi ve gercekten duvara sokmasi arasinda cok milim fark var bence, ileride onuda yapabilir.
Siz neden bosanmadiniz?
Ben ne yapicagimi bilmiorum deger ve saygi gormedigim bi ortamdayim. Ofkesi gecince bile ozuru yok hatta hic birsey olmamis gibi bile konusmaya calismiyo ozuru gectim kendi bile hala tripli tavirli.
25 sene sana annen baban bakti essek yerine koydular 5 sene ben baktim eger bu 5seneden memnun degilsen s.ktir git , kalan en adi asagiliktir serefsizdir neler soyledi. Bunlarida soyleme sebebi evde dogum gunumde gordugum muameleye bak dedim bagirip asagiladigi icin. Citayi boyle yukseltti.
Annem babam destek bana, gayet yanimdalar.
Ve hala ozur geri adim yok 4 gun oldu.
Allah size agiz tadi versin umarim cektiklerinizin bedelini ona sorsun. Beddua etmiyorum ama hakedenden sorsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?