Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

senin yazdıklarınıda üzülerek okudum canım Allah senin eşinede vicdan merhamet versin ne kadar değerli bir eşi olduğunun farkına varsın
Ahh canımsın benim.AAMİİİNNN inşallah.Bugün varız yarın yokuz ölümlü dünya değer mi saram.İyilikler güzellikler ve mutluluk dururken???

Sen nasılsın canım benim dünden beri hep aklım sende ama yazamadım bi türlü.Salçaların tarhanaların için de kaldım Bunlarla oyalanıyorum,kafamı dağıtıyorum işte.Hiiiçç aklıma bile gelmiyor

Ablacim esim asker degil ozel sektorde calisiyor. iyiki yapmamissiniz ikinci cocugu, bence dogru karar vermissiniz, belki daha cok yipranacaktiniz. Esiniz cok gecte olsa duzelmis ne mutlu, bugunlerin tadini cikarin sagliginiza, keyfinize bakin lutfen.

evet oyle ilginc cumleler kelimeler kullanabiliyor, ustelik sinir haliyle nasi yapabiliyo bende bilmiyorum.
ben esimden 2 sene once ayri kaldim, ustelik yurtdisinda yasiyoduk ve bosanmayi istiyodu esim ben aglayarak annemlerin yanina geldim ,isimden izin aldim orda. artik bosanmak istiyorum diye diye psikolojimi bozmustu ve yine boyle konusmuyodu benimle. o zaman 2 hafta sonra aradi beni beni sevdigini soyledi barisalim dedi , buyuk bi pismanlik gibi degildi ama sanki ozlemis ve uzulmus gibiydi. sonra bisey degistimi? ilk 2-3 hafta iyiydi sonra hop eskiye dondu. ozellikle stresliyse, is yerinde bi sorun varsa, yada hepimizin basina gelebilen ufak sorunlar dahi olsa ben stres topu oldum.

cozumsuz ablacim. karakteri, huyu bu. ona gore adim atmam lazim iste. evi terkedersem bu sefer kalici olur, geri donmem. o yuzden bekliorum bakalim konusacak mi ne yapacak diye. 4 gun oldu bugun, bakalim sabir.

İyi akşamlar takımım
Çok fazla okuyamadım geçmişi, çok yoğun, yprucu bir gündü.
Tuttuğumuz ev ile ilgili sıkıntılar yaşadık ondan vazgeçip bütün gün tekrar ev aradık. Bakıcı görüşmeleri vardı ekstra.
Pazar günü inşallah netleşecek ev durumumuz.

Diyet falan yapamıyorum bütün öğünler dışardan olunca sabahları poğaça vs yiyorum. Dönüşte sıkı bir diyet yapmam da gerekecek

Allah kolaylık versin natsume. koşturmaca yani

sabah 09.00
1 küçük yumurta

60 gr tulum peyniri
domates, maydanoz, nane, kapya biber
3 ceviz
1 dilim siyez ekmeği

öğlen 12.30
4 köfte
yağsız limonlu yeşillik ve kapya biber salatası
2 yk süzme yoğurt
2 wasa

ara 16.30
1/2 kurutulmuş cennet hurması
10 taze fındık

akşam 19.00
taze fasulye
yağsız limonlu salata
2 yk süzme yoğurt
2 yk makarna
bir minik siyez ekmeği

ara 21.00
150 mlt tarçınlı az yağlı süt
1/2 kurutulmuş cennet hurması

yatana kadar 2,5 lt su

20 dk tempolu yürüyüş

kaç kilo oldun söyle bakalım

Hadi hayırlı olsun

nasıl yapıyorsun?

Yarın yazarım canım şimdi çok yorgunum uyuyacam

diyetisyene devam ediyor musun?

Tedavimdn dolayı ara vermiştim ama haftaya yeniden başlıyorum

Tekrar dünyaya gelme şansım olsa
Önce okuyup meslek sahibi olur, kimsenin eline bakmam
Aynı evde yaşamayı kabul etmem
Herkese mesafeli dururum, bak en önemlisi bu
Beni vuran burdan vurdu

Benimkide hatalı bile olsa özür dilemez, ben küssem oda konuşmaz. Bi anlatsam nerden nereye gelmişsin dersin.
Inan bazen eskiler bana rüya gibi geliyor. Neyse geçti artık.
Rabbim senin sıkıntınıda gidersin inşallah

bu arada bugün yeşil domates aldım yeşil domates tuzlaması yapacam kışın çıkartıp kızartması çok güzel oluyor bilenleriniz varmı bilmiyorum ama çok harika bir lezzet
Ilk diyetimi yeşil domates ve yoğurtla yapmıştım
Dediğin tarifi bilmiyorum

Ooo Allah kolaylık versin, işin cok

Kolay gelsin canım

Günaydın fıstıklar
İlk bildirim benden gelsin
İki hafta boyunca yediklerimden dolayı kilom arttı ama yavaş yavaş gidecek emimim çünkü artık hiç hata hiç kaçamak yapmıyorum, çok şükür
Kilom : 75.0
.....
Her hafta hedef belirleywceğim
İlk hafta için hedefim - 2.5 - 3 kg

tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…