- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ahh canımsın benim.AAMİİİNNN inşallah.Bugün varız yarın yokuz ölümlü dünya değer mi saram.İyilikler güzellikler ve mutluluk dururken???senin yazdıklarınıda üzülerek okudum canım Allah senin eşinede vicdan merhamet versin ne kadar değerli bir eşi olduğunun farkına varsın
Kaç kilo oldun artık de hele bakim.Korkunun ecele faydası yok.Kilonu yaz ve listeye gir yasom.Listeye girmezsen çok fazla sıkı tutmazsın benceBende sizi ozledim cnm bende kac aydir adet olmuyom kilo aldikca aliyom ne olacak halim bilmem
Eşin asker mi cnm merak ettim.Çünkü askerlerin çoğu psikopat ve gerçekten hastalar.Anlattıklarına gerçekten çok üzüldümoksijen israfı ne demek nerden aklına gelir böyle birşey.Bebek düşünmemekte haklısın.Bende 2. çocuk istemedim ve gizli saklı tedbiri mi almıştım.Çünkü o çok istiyordu.Oğlumun,gördüğü ve duyduğu şeyler onu zaten fazlasıyla üzüyordu.Psikolojisi çok bozulmuştu,okulda bile anasınıfından itibaren hep problemliydi.İkinci bir çocuğu üzmeye hiç hakkımız yoktu.Ama karar senin tabii ki ne bileyim cnm.
Niye neden böyle şeyler yaşıyoruz şu ölümlü yalancı dünya.Güzel güzel geçinmek mutlu olmak varken hiç anlamıyorum.
Benim eşim emekli olduktan sonra biraz değişmeye başladı.Ben nerde hata yaptım diye çok düşünüp kendini hep değiştirmeye çalıştı.Özür dilemeyi de öğrendi gönül almayı da.Son 5 senedir.Ama yaş oldu 48,gençlik gitti ne diyeyim buna da şükür.
Çok boşanmayı düşündüm.Dövdüğü zamanlar her seferinde bitti bitti artık derdim.Dövmeye tekrar devam ederdi bitti mi demek diyerek.Bir kere evi terkettim memlekete gittim.2 gün sonra yalvara yakara özür dileye bi daha yapmıcam diye yalvardı.Ve dayak küfür bitti.Keşke çok aha önce terk etseymişim.Seninde ona bi ders vermen gerekiyor bence.Sen de evi terk et asla demiyorum.Ama ne olur bilemem eşini en iyi tanıyan sensin.Ona ders olacak,burnunu sürtecek ne yapabilirsin
bu arada bugün yeşil domates aldım yeşil domates tuzlaması yapacam kışın çıkartıp kızartması çok güzel oluyor bilenleriniz varmı bilmiyorum ama çok harika bir lezzet
İyi akşamlar takımım
Çok fazla okuyamadım geçmişi, çok yoğun, yprucu bir gündü.
Tuttuğumuz ev ile ilgili sıkıntılar yaşadık ondan vazgeçip bütün gün tekrar ev aradık. Bakıcı görüşmeleri vardı ekstra.
Pazar günü inşallah netleşecek ev durumumuz.
Diyet falan yapamıyorum bütün öğünler dışardan olunca sabahları poğaça vs yiyorum. Dönüşte sıkı bir diyet yapmam da gerekecek
akşama fırında sebzeli çupra yapacam yanında salata ve arpa şehriye çorbası gündüz saçmaladım akşam toparlayayım bari
Bende sizi ozledim cnm bende kac aydir adet olmuyom kilo aldikca aliyom ne olacak halim bilmem
slm hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
ben heç iyi değilim uzun zamandır almadığım kadar kilo aldım ama başlayamıyorum hergün söz veriyorum kendime dikkat edecem diye ama nafile motivasyonunuza ihtiyacım varbiri beni dövsünnnn sara_28 aylin gezegen huuuuuuu moniiiii vampirellam 60 kiloyum daha kim varr .
Evet hanımlar ben yine her zamanki gibi gaza geldimplanımı yaptım. İnşallah sabahları 15 dk egzersiz, akşam yürüyüş 4 km, gün içinde de minimım karbonhidrat ile devam ,kahvwyi de buraktım zaten ona çok şeker atıyordum.
Makarna falan da yemiyorum . inşallah yarın sabah kilo bildirimindrn sonra ilk hedef -2.5 - 3 kg
Hadi bakalım
nasıl yapıyorsun?
diyetisyene devam ediyor musun?
Tekrar dünyaya gelme şansım olsaBen nöbete gidiyorum internetim yok artık yarın yazabilirim menümü cuma bildirimi yaparken.
Yazdıklarınızı okurken içim parçalanıyor çok üzülüyorum. İnşallah düzelmiştir/düzelir. Evlilik düşüncesi kafamda çok başka bu yazılanlar çok başka. En çok 3. şahıslardan korkarım ben de evimizi etkilerse diye (akrabalar ). İnşallah kimsenin ağzının tadı bozulmaz her şey düzelir.. Ev huzuru çok önemli. Evde huzur yoksa ne işte ne sosyal ortamda olmuyor
Amin canım.çok şükür düzelmişsiniz canım Allah ağzınızın tadını bozmasın
Benimkide hatalı bile olsa özür dilemez, ben küssem oda konuşmaz. Bi anlatsam nerden nereye gelmişsin dersin.Sizin hikayenizde uzucuymus esinizin islah olmasina cok sevindim umarim hep mutlu olursunuz.
Bu asagilamalar haricinde yasanan iyi gunleri guzel sozleri dusunuyorum, onlara kaniyorum sanirim.
Esimi cok seviyodum, dum diyorum cunku artik bu sevgimi haketmedigini dusunuyorum. Beni seven bunu yapmazdi, benim yarim kadar bana deger verse en azindan pismanlik duyar gonlumu alirdi. Hic bir cabasi yok umrunda degil gibi. O yuzden bende artik sevgimin arkasina siginip bu hayati reva gormek istemiyorum.
Ilk diyetimi yeşil domates ve yoğurtla yapmıştımbu arada bugün yeşil domates aldım yeşil domates tuzlaması yapacam kışın çıkartıp kızartması çok güzel oluyor bilenleriniz varmı bilmiyorum ama çok harika bir lezzet
Ooo Allah kolaylık versin, işin cokselamlar benim güzel takımım ve çok kıymetli takım üyesi kardeşlerim nasılsınız bende aşırı yoğunluk var büyük oğlan üniversitesi başlayacak haftaya o gidecek onun iki küçüklerin okulları açıldı eksik tamamlıyoruz 4 numarayı hafızlığa verdik yatılı okulla birlikte devam edecek en küçüğü sütten kestim 11 gün oldu süt geri vurmuyor çok rahatsızım aralıklı bosaltiyorum sütü az az ama. kollarını kaldiramiyorum acayip ağrı yapıyor birde kış hazırlıklara bitmiyor bir türlü biraz incir ve üzüm pekmezinden pestil yaptım kurumaya bıraktım çayın yanında Sağlıklı ve güzel oluyor çocuklar abur cubur istemiyor çocuk çok olunca ne bulsan değerlendirmek zorunda kalıyorsun kış için Rabbim hayırlısını versin
Kolay gelsin canımİyi akşamlar takımım
Çok fazla okuyamadım geçmişi, çok yoğun, yprucu bir gündü.
Tuttuğumuz ev ile ilgili sıkıntılar yaşadık ondan vazgeçip bütün gün tekrar ev aradık. Bakıcı görüşmeleri vardı ekstra.
Pazar günü inşallah netleşecek ev durumumuz.
Diyet falan yapamıyorum bütün öğünler dışardan olunca sabahları poğaça vs yiyorum. Dönüşte sıkı bir diyet yapmam da gerekecek
Günaydın fıstıklar
İlk bildirim benden gelsin
İki hafta boyunca yediklerimden dolayı kilom arttı ama yavaş yavaş gidecek emimim çünkü artık hiç hata hiç kaçamak yapmıyorum, çok şükür
Kilom : 75.0
.....
Her hafta hedef belirleywceğim
İlk hafta için hedefim - 2.5 - 3 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?