- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
İyi akşamlar takımım
Çok fazla okuyamadım geçmişi, çok yoğun, yprucu bir gündü.
Tuttuğumuz ev ile ilgili sıkıntılar yaşadık ondan vazgeçip bütün gün tekrar ev aradık. Bakıcı görüşmeleri vardı ekstra.
Pazar günü inşallah netleşecek ev durumumuz.
Diyet falan yapamıyorum bütün öğünler dışardan olunca sabahları poğaça vs yiyorum. Dönüşte sıkı bir diyet yapmam da gerekecek
nasıl yapıyorsun?
Ilk diyetimi yeşil domates ve yoğurtla yapmıştım
Dediğin tarifi bilmiyorum
Olsun kuzum birlikte başaracağız. Benim gibi iradesiz biri başardıysa sen hayde hayde başarırsınben kilo bildirimi yapayım
güncel kilom 89,1 Kğ
iki ayda 12 kilo almışım üstüne regl olunca bir kısmı ödemdir diye düşünüyorum ama tabi bu kadar olmamalıydı ama yapacak bişey yok keşke değseydi bu kadar kilo almama bebeğim tutunsaydı bana benimle kalsaydı bu kilo hiç umurumda olmazdı ama oda olmadı oooof ooooof ama oflanacak puflanacak zaman değil yine yeni yeniden başlıyorum sağlıklı beslenmeye ruh ve beden sağlığım için beslenme düzenimi düzeltmeliyim
Afiyet olsunyeşil domates tuzlusu şöyle oluyor
yeşil domatesleri alıyosunuz güzelce yıkayıp ince ince dilimliyosunuz kaya tuzu ekleyip bir gün bir gece bekletiyosunuz sonra suyunu sıkarak bidona diziyosunuz bir hafta 10 gün bekletiyosunuz pişireceğiniz zaman çıkarıp suya bırakıyosunuz tuzu gitsin diye sonra bir iki taşım kaynatıp pişiriyosunuz suyunu süzüp sıkıyosunuz içine iki yumurta kırıp isteğe bağlı olarak azıcıkda mısır unu ekliyosunuz ama bu olmasada olur sonra kızartma tavasında arkalı önlü kızartıyosunuz dilimleyip servis ediyosunuz yanınada bir kase cacık yada bir kase çorba oh mis
Olsun kuzum birlikte başaracağız. Benim gibi iradesiz biri başardıysa sen hayde hayde başarırsın
Afiyet olsun
gunaydin kizlar
kilom sabit 72.3
mutlu gunler herkese..
insallah canimBüyük geçmiş olsun canım canın sağolsun Allah bir kapıyı kaparsa daha güzel bir kapı açar
oo yasom gelmiş hoşgelmişslm hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
ben heç iyi değilim uzun zamandır almadığım kadar kilo aldım ama başlayamıyorum hergün söz veriyorum kendime dikkat edecem diye ama nafile motivasyonunuza ihtiyacım varbiri beni dövsünnnn sara_28 aylin gezegen huuuuuuu moniiiii vampirellam 60 kiloyum daha kim varr .
Bende aynı, üstelik kiloda varElim yüzüm şiş belim çok ağrıyor bugün ayakta durmakta zorlanıyorum dün çok yordum kendimi
Amanın adımı okuyunca tırstım*** 10. Takım 639. ETAP ***
mn5822(71,9///%)
peaceful16 (72,3///%)
Gulsahhh01(55,5///%)
Aylin42konya(65,5///%)
10. Takım Ortalaması:%
takım içi
Vorones(59,3/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(84/b,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
morvampirella(68,1)
yasom7272()
sara_28()
gezegenfeza()
Amanın adımı okuyunca tırstım
Bugün çok erken uyandım, cenaze haberi aldım.
Pek tadım yok
Kilomu bilmiyorum, en son 77 idi.
Tamam bundan sonra dikkat edecem söz
amin kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?