Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kolay gelsin canım

nasıl yapıyorsun?
Ilk diyetimi yeşil domates ve yoğurtla yapmıştım
Dediğin tarifi bilmiyorum

yeşil domates tuzlusu şöyle oluyor

yeşil domatesleri alıyosunuz güzelce yıkayıp ince ince dilimliyosunuz kaya tuzu ekleyip bir gün bir gece bekletiyosunuz sonra suyunu sıkarak bidona diziyosunuz bir hafta 10 gün bekletiyosunuz pişireceğiniz zaman çıkarıp suya bırakıyosunuz tuzu gitsin diye sonra bir iki taşım kaynatıp pişiriyosunuz suyunu süzüp sıkıyosunuz içine iki yumurta kırıp isteğe bağlı olarak azıcıkda mısır unu ekliyosunuz ama bu olmasada olur sonra kızartma tavasında arkalı önlü kızartıyosunuz dilimleyip servis ediyosunuz yanınada bir kase cacık yada bir kase çorba oh mis

ben kilo bildirimi yapayım
güncel kilom 89,1 Kğ

iki ayda 12 kilo almışım üstüne regl olunca bir kısmı ödemdir diye düşünüyorum ama tabi bu kadar olmamalıydı ama yapacak bişey yok keşke değseydi bu kadar kilo almama bebeğim tutunsaydı bana benimle kalsaydı bu kilo hiç umurumda olmazdı ama oda olmadı oooof ooooof ama oflanacak puflanacak zaman değil yine yeni yeniden başlıyorum sağlıklı beslenmeye ruh ve beden sağlığım için beslenme düzenimi düzeltmeliyim

Olsun kuzum birlikte başaracağız. Benim gibi iradesiz biri başardıysa sen hayde hayde başarırsın

Afiyet olsun

oo yasom gelmiş hoşgelmiş

*** 10. Takım 639. ETAP ***

mn5822(71,9///%)
peaceful16 (72,3///%)
Gulsahhh01(55,5///%)
Aylin42konya(65,5///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(59,3/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(84/b,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
morvampirella(68,1)
yasom7272()
sara_28()
gezegenfeza()

Amanın adımı okuyunca tırstım
Bugün çok erken uyandım, cenaze haberi aldım.
Pek tadım yok
Kilomu bilmiyorum, en son 77 idi.
Tamam bundan sonra dikkat edecem söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…