Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

başın sağ olsun gülüm ölüm hak kaçınılmaz dünya fani rabbim sabırlar versin saram kuzum kilo gelir gider sen moralini yüksek tut o önemli geçmişi okuyorum ama bi konuya yazamadim kızlar benim ikinci evliliğim biliyorsunuzdur evet mutluyum eşim iyi bir insan şimdi ama müslümanın imtihanı bitmiyor başka yerden başka bir şey mevla tüm kardeşlerimin yuvasına huzur versin boşanmak bitti demek kolay değil bunu en iyi ben bilirim 12 yıllık evliliği çöpe bırakıp iki çocukla 8 yıl bana evinde kalmak çok zor şimdi 3yıllık evliyiz 5evlat sorunlar yokmu var tabikide hiçbir insan kusursuz olamaz ama sabır en önemli şey yasadiklarimiz kolay değil olamazda nemi demek istiyorum Biliyorum çok uzattım Ama eğer siz kendinizi kıymetli görmezseniz hiç kimse size kıymetli görmez Ben kendimi hiç kıymetli göremedim şu birkaç yıla kadar sonra kendime dedim ki hayır ben kıymetliyim her şey benden sonra gelir En azından benim için Şimdi daha iyiyim daha güçlüyüm Rabbim Kimseye kaldıramayacağı yükü vermez Dualarım sizinle Dualarım sizinle

*** 10. Takım 639. ETAP ***

mn5822(71,9/71,5/0,4/%0,56)
peaceful16 (72,3///%)Sabit.
Gulsahhh01(55,5/55,4/0,1/%0,18)
Aylin42konya(65,5/65,7/-0,2/%-0,31)

10. Takım Ortalaması:% 0,107

takım içi

Vorones(59,3/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(86/84,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
morvampirella(68,1)
yasom7272()
sara_28(89,1)
gezegenfeza(77)
baby cat(75)

Sağol canım benim.
Ikinci evliliğin olduğunu bilmiyordum, ilki gelmiş geçmiş, çok şükür şimdi mutlusun.
Ne kadar güzel yazmışsın, evet biz değerleyiz. Önce biz kendi kıymetimizi bilmeliyiz.

İyi akşamlar kızlar bugün şöyle geçti oğlumun amcası buradaydı tüm gün dışarıdaydım spor niyetine gezdik çok istediğim gibi bir menü olmadı ama çok fena da değil yani sonra anahtarı eşimin arabasına unutmuşuz eve geldik anahtar yok Eski ev sahibimize gittik biraz orada oturduk yeni girdik şimdi eve eski ev sahibi Teyzem dedi ki A sen bayağı bayağı incelmişsin dedi Halbuki bilmiyor ki tartı 75 gösteriyor

Menü
Saat 8.00
1 salkım üzüm
1 bardak çay
..
Saat 10.30
2 çstal fırında patatws
.....
Saat 15.00
Izgara tavuk 1 but ( yağlı tuzlu)
2 çatal patates kızartmadı
...
Saat 19.00
2 adwt tavuk but haşlama(yağsız tuzsuz)

...suyu bilemiyorum 1.5 lt falandır
Dışarıda hesap edemedim
Spor gezmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…