başınız sağolsun gülüm.Amanın adımı okuyunca tırstım
Bugün çok erken uyandım, cenaze haberi aldım.
Pek tadım yok
Kilomu bilmiyorum, en son 77 idi.
Tamam bundan sonra dikkat edecem söz
Allah razı olsunbaşınsağolsun canım
Sağol canım benim.başın sağ olsun gülüm ölüm hak kaçınılmaz dünya fani rabbim sabırlar versin saram kuzum kilo gelir gider sen moralini yüksek tut o önemli geçmişi okuyorum ama bi konuya yazamadim kızlar benim ikinci evliliğim biliyorsunuzdur evet mutluyum eşim iyi bir insan şimdi ama müslümanın imtihanı bitmiyor başka yerden başka bir şey mevla tüm kardeşlerimin yuvasına huzur versin boşanmak bitti demek kolay değil bunu en iyi ben bilirim 12 yıllık evliliği çöpe bırakıp iki çocukla 8 yıl bana evinde kalmak çok zor şimdi 3yıllık evliyiz 5evlat sorunlar yokmu var tabikide hiçbir insan kusursuz olamaz ama sabır en önemli şey yasadiklarimiz kolay değil olamazda nemi demek istiyorum Biliyorum çok uzattım Ama eğer siz kendinizi kıymetli görmezseniz hiç kimse size kıymetli görmez Ben kendimi hiç kıymetli göremedim şu birkaç yıla kadar sonra kendime dedim ki hayır ben kıymetliyim her şey benden sonra gelir En azından benim için Şimdi daha iyiyim daha güçlüyüm Rabbim Kimseye kaldıramayacağı yükü vermez Dualarım sizinle Dualarım sizinle
Sağol kaptanımbaşınız sağolsun gülüm.
nasılsın canım
basiniz sagolsun...Sağol kaptanım
sagol iyiyim canim valla ayni, bir gelisme yok. ben de hayatima bakip mesgale buluyorum kendime , simdilik..
Teşekkür ederimbasiniz sagolsun...
Herşeyi uçlarda yaşayan bir takımımız var.
Bu hafta yine sondan 2. Olduk
Yasom hastaları yiyorHadi ben hastayım moralim bozukNatsume de ev taşıyor gezegenfeza nında cenazesi var ya sizler neredesiniz yasom7272 yine bi geldin bi kayboldun neredesin Antepia27 Aylin42Konya 60kiloyum Lonely single girl peaceful16 neredesiniz kızlar moni kaptanım sende gelsen senide çok özledim ben
Sorma yaaBir hafta baştan bir hafta sondan ikincilikağlanacak halimize gülüyorum ama ben bu hafta yeteri kadar ağladım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?