- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sağol canımBaşınız sağ olsungezegenfeza
Yasom hastaları yiyor
Aylin kışlık hazırlıyor ( sonra yiyecek)
Peaceful kocası niyetine kimbilir ne yiyor
Moni birazdan hepimizi yiyecek
evet canım saolasın.Tebrik ederim fulyacım diyetisyenin faydasını görmeye başlamışsın
yeni oturabildim canım. ancak geldim eve. yemek, duş derken bu saat oldu.Hadi ben hastayım moralim bozuk @Natsume de ev taşıyorgezegenfeza nında cenazesi var ya sizler neredesiniz @yasom7272 yine bi geldin bi kayboldun neredesin @Antepia27 Aylin42Konya 60kiloyum @Baby Cat @peaceful16 neredesiniz kızlar moni kaptanım sende gelsen senide çok özledim ben
Hoşgeldin canımmoni nasılsın canım ? Ben geldim.. yeniden kilo alarak ve diyete başlayarak maalesef.. Bana sorarsan tabiki mazeretim var. Ama zaten kimin yok ki? Bir kaç kg alıp versem de ideal aralıkta kaldım uzun süre. Tamam ben bu işi öğrendim diyordum ki; Kasım ayında tüp bebek tedavisine başladım ben ben olmaktan çıktım. 5 tedavi bir amelıyat sonrası yaklaşık 17 kg ile tekrar döndüm buraya, 5. Takımda yeniden eski günlerime ulaşmayı hedefliyorum :) bir sonraki tedaviye kadar gereksiz yüklerimden kurtulmaya kararlıyım.
Sen nasılsın ? Her şey yolunda mı? Listelerde görmedim izinde misin, mezun musun bilemedim. Umarım istediğin kiloya gelmişsindir.
sabah 08.20
tulum peynirli dukan tost
3 zeytin
2 ceviz
domates, kapya biber, salatalık
ara 12.45
1 lokma mıhlama peyniri
1 ceviz büyüklüğünde cevizli ballı pestil
öğlen 13.20
150 gr ton balığı
salatalık domates biber
1/2 karabuğday patlağı
ara 17.00
4 küçük kuru kayısı
10 taze fındık
akşam 19.30
taze fasulye
2 kepçe tarhana çorbası
1 yk süzme yoğurt
salatalık maydanoz
ara 21.30
200 mlt tarçınlı az yağlı protein süt
1/2 kurutulmuş cennet hurması
yatana kadar 2,5 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
Bu nasıl düşmanlıktır arkadaş
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Napıyım kışlıkları çokdan bitirdim cnm da dışarı yapıyorum.Salça ve tarhana siparişleri var onlarla uğraşıyorum.Yazamıyorım bu aralar çok haklısınHadi ben hastayım moralim bozuk @Natsume de ev taşıyorgezegenfeza nında cenazesi var ya sizler neredesiniz @yasom7272 yine bi geldin bi kayboldun neredesin @Antepia27 Aylin42Konya 60kiloyum @Baby Cat @peaceful16 neredesiniz kızlar moni kaptanım sende gelsen senide çok özledim ben
Gerçekten de öyle oldu.Geçen hafta hem takımımız 2. olmuştu hem de ben 2. olmuştum.Bir hafta baştan bir hafta sondan ikincilikağlanacak halimize gülüyorum ama ben bu hafta yeteri kadar ağladım yaaa
Kışlıklar bitti gezom da şimdi de sipariş salça ve tarhanalar var onları yaprım.Domates görmek istemiyorum artıkYasom hastaları yiyor
Aylin kışlık hazırlıyor ( sonra yiyecek)
Peaceful kocası niyetine kimbilir ne yiyor
Moni birazdan hepimizi yiyecek
Kolay gelsin, ellerine sağlıkKışlıklar bitti gezom da şimdi de sipariş salça ve tarhanalar var onları yaprım.Domates görmek istemiyorum artıkBugün akşam da biber salçalarını yaptım.
Hoşgeldin Denizimmoni nasılsın canım ? Ben geldim.. yeniden kilo alarak ve diyete başlayarak maalesef.. Bana sorarsan tabiki mazeretim var. Ama zaten kimin yok ki? Bir kaç kg alıp versem de ideal aralıkta kaldım uzun süre. Tamam ben bu işi öğrendim diyordum ki; Kasım ayında tüp bebek tedavisine başladım ben ben olmaktan çıktım. 5 tedavi bir amelıyat sonrası yaklaşık 17 kg ile tekrar döndüm buraya, 5. Takımda yeniden eski günlerime ulaşmayı hedefliyorum :) bir sonraki tedaviye kadar gereksiz yüklerimden kurtulmaya kararlıyım.
Sen nasılsın ? Her şey yolunda mı? Listelerde görmedim izinde misin, mezun musun bilemedim. Umarım istediğin kiloya gelmişsindir.
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyin yoktur? Şimdi nasılsın peki?Hoşgeldin Denizim
İyiyim teşekkür ederim. Ah şu tedaviler maalesef kilo aldırıyor, sen üstesinden gelirsin ve hayırlısıyla da bebişini kucağına alırsın inşallah
Ben de kışın rahatsızlandım ve hareketsizlikten kiloları geri aldım. İzindeyim, yoğunluk, yaz, tatile git gel derken giremedim pek. Ekim gibi bir aksilik çıkmazsa düzene girerim diye düşünüyorum.
17 kilo ödemGeçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyin yoktur? Şimdi nasılsın peki?
Sorma doktora göre yemezsen almazsın. Ama yememek ne mümkün? Hormon ilacı değil iştah açıcı sanki. Bir de tedaviye başlarken diyetisyene sordum nasıl beslenmeliyim ne yapmalıyım diye. Vücudu strese sokacak diyetten de spordan da uzak dur, dengeli beslen hafif sporunu yap dedi. Ama bence ben konuyu tamamen yanlış anladım.Gerçekten dengeli beslendim yalan yok ama sadece ana öğünlerde :) ara öğünler hep kaçamak. Bir de tedaviler üst üste gelince hiç diyet moduna giremedim. Her tedavi sonrası tartılıp tartılıp yok bu kadar kilo olamaz kesin ödem dedim. 17 kg ödemim olmayacağını anlayınca da nihayet işi ciddiye aldım diyete başladım :)
Umarım isteyen her kes çok beklemeden kavuşur. Bu süreçler gerçekten sıkıntılı ve ben kafamı dağıtmanın yolunu spor yapmakta buldum son bir aydır.17 kilo ödem, benim en fazla 3 kilo kadar oluyor.
Allah tez zamanda sana, saraya ve tüm isteyenlere bebek nasip eder inşallah
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyin yoktur? Şimdi nasılsın peki?
Sorma doktora göre yemezsen almazsın. Ama yememek ne mümkün? Hormon ilacı değil iştah açıcı sanki. Bir de tedaviye başlarken diyetisyene sordum nasıl beslenmeliyim ne yapmalıyım diye. Vücudu strese sokacak diyetten de spordan da uzak dur, dengeli beslen hafif sporunu yap dedi. Ama bence ben konuyu tamamen yanlış anladım.Gerçekten dengeli beslendim yalan yok ama sadece ana öğünlerde :) ara öğünler hep kaçamak. Bir de tedaviler üst üste gelince hiç diyet moduna giremedim. Her tedavi sonrası tartılıp tartılıp yok bu kadar kilo olamaz kesin ödem dedim. 17 kg ödemim olmayacağını anlayınca da nihayet işi ciddiye aldım diyete başladım :)
Haklısın canım kilo almamak mümkün olmuyor maalesef. Senin de iyi olmana sevindim..geri aldığın kiloları da yeniden vereceğine inanıyorum.Çünkü bunu daha önce de başardın. Keşke almasaydık dediğimiz zamanlar oluyor bazen, aynı yolu yürümek sıkıcı geliyor sonuçta ama sağlık olsun, gerisini tekrar hallederiz bence..Teşekkür ederimKolumda tutulma yaşamıştım, birkaç ay baya zorladı beni. Şimdi iyiyim hamdolsun.
Tedavi sürecinde olan herkes aynı dertten muzdarip, mümkün değil kilo almamak. Dediğim gibi sen halledersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?