Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlar mutlu haftasonları diliyorum
bugün dışarıda işim vardı. tabi bol miktarda yürüyüş oldu bana birkaç ihtiyaç vardı onları aldım. çok yorulmuşum ama şu an yerimden kalkamıyorum

merhabalar

guzel haftasonlari kizlar.

menum:

kahvalti: 1/4 avokado, 1 dilim hindi fume, biraz krem peynir, ceri domates, 1 kasik cilek receli ve 2 dilim kepek ekmegi, kahve

ogle: sebzeli eriste, soda

ara: kahve, yesil cay

aksam: az beyaz peynirli menemen, 1 dilim kepek ekmegi ,cay

sabah 10.00
2 küçük yumurtadan peynirli kuşkonmazlı omlet
domates salatalık biber
1 dilim siyez ekmeği

öğlen 13.50
balık şiş
köz domates köz soğan
yağsız limonlu salata
2 dilim tam buğday ekmeği

ara 17.30
4 küçük kayısı
10 taze fındık

akşam 19.30
etli türlü
salata
küçük kase ev yoğurdu
1 dilim siyez ekmeği

ara 21.30
2 fındık ballı muska (pestilden)
50 mlt light protein süt
1 kupa kabuk tarçın çayı

yatana kadar 2 lt su

110 dk yürüyüş

Hoşgeldin canım seninle tanışmıyoruz ama okuduğum kadarıyla seninle ortak yanımız bebek istememiz tüp bebek tedavisi yapmamız ve bundan dolayı kilo almamız bende yeni bir tedaviden malesef olumsuz sonuç alarak çıktım artısı aldığım 12 kilo oldu inşallah hem bevekletimize kavuşur hemde kilolarımızı veririz başka takımda da olsanda bizim kapımızda her zaman açık istediğin zaman gel sohbet edelim

Afiyet olsun canım

İyi yapmışsın canım

Bugün bende dışarıdayım akşama kadar 10 bin adım atmışım kendim için alışveriş yaptım stres attım ama ben dışardayken su içemiyorum tuvalet sıkıntısı yüzünden buda ödem olarak dönüyor bana

ben 2 adet 500 mlt bitirdim dışarıda.

Hoşbulduk canım.. tabiki arada gelirim ve hal hatır sorarım :)
yakın zamanda aldığın olumsuz sonuç için üzüldüm. Umarım en yakın zamanda yüzünü güldürecek pozitif sonuç alırsın. Ben de burada seni tebrik etme fırsatı bulurum.
Tedavilerin yanında alınan kilolar maalesef büyük sorun. Sağlıklı bir hamilelik yaşamış olsak yine gözümüz görmezdi, sonradan veririz der geçerdik. Elde sadece kilo kalması sinir bozucu ama şimdi zaman geriye dönüp bakma zamanı değil bence.olan oldu önümüze bakacağız artık. Önce ağırlıklarımızdan kurtulup sonra da sağlıklı hamilelik haberleri alırız umarım.
Sen bundan sonrasını nasıl planladın bilmiyorum ama benim bir kaç ay dinlenme sürecim var ben de diyet ve spor ile eski halime dönmek için değerlendiriyorum bu süreci. Zamanı gelince de dondurulmuş embriyo transferim olacaktır ama zamanı henüz bilmiyorum.

İyi geceler kızlar..
kendi grubumda paylaştım sizinle de paylaşılmak isterim. Belki biliyor ve yapıyor bile olabilirsiniz.. Leslie’ den sıkılanlar ve dans etmeyi sevenler için keyifle yapabilecekleri zumba-step.. bugün yarım saat yaptım çok eğlendim.

Iyi geceler kizlarrr napiyonuz dugunden geldim yarinda yengemin babyshoweri var simdiden cok kacti bu hafta yogun calistim, bi yandanda okula basliyacagim tekrardan, onun hazirliklari stresi var ustumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…