Pestil ye iyi gelirmerhaba kızlarmutlu haftasonları diliyorum
bugün dışarıda işim vardı. tabi bol miktarda yürüyüş oldu banabirkaç ihtiyaç vardı onları aldım. çok yorulmuşum ama şu an yerimden kalkamıyorum
Gözüme soka soka pestili sen ye, hain ben olayım öylemihain köfte
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyin yoktur? Şimdi nasılsın peki?
Sorma doktora göre yemezsen almazsın. Ama yememek ne mümkün? Hormon ilacı değil iştah açıcı sanki. Bir de tedaviye başlarken diyetisyene sordum nasıl beslenmeliyim ne yapmalıyım diye. Vücudu strese sokacak diyetten de spordan da uzak dur, dengeli beslen hafif sporunu yap dedi. Ama bence ben konuyu tamamen yanlış anladım.Gerçekten dengeli beslendim yalan yok ama sadece ana öğünlerde :) ara öğünler hep kaçamak. Bir de tedaviler üst üste gelince hiç diyet moduna giremedim. Her tedavi sonrası tartılıp tartılıp yok bu kadar kilo olamaz kesin ödem dedim. 17 kg ödemim olmayacağını anlayınca da nihayet işi ciddiye aldım diyete başladım :)
Gözüme soka soka pestili sen ye, hain ben olayım öylemi
merhabalar
guzel haftasonlari kizlar.
menum:
kahvalti: 1/4 avokado, 1 dilim hindi fume, biraz krem peynir, ceri domates, 1 kasik cilek receli ve 2 dilim kepek ekmegi, kahve
ogle: sebzeli eriste, soda
ara: kahve, yesil cay
aksam: az beyaz peynirli menemen, 1 dilim kepek ekmegi ,cay
Ne güzel bişey deyilmiPestil canavarı seni
merhaba kızlarmutlu haftasonları diliyorum
bugün dışarıda işim vardı. tabi bol miktarda yürüyüş oldu banabirkaç ihtiyaç vardı onları aldım. çok yorulmuşum ama şu an yerimden kalkamıyorum
Ne güzel bişey deyilmi
Benim kız tr de, bakalım aklına gelip alacakmi
İyi yapmışsın canım
Bugün bende dışarıdayım akşama kadar 10 bin adım atmışım kendim için alışveriş yaptım stres attım ama ben dışardayken su içemiyorum tuvalet sıkıntısı yüzünden buda ödem olarak dönüyor bana
Gözüme soka soka pestili sen ye, hain ben olayım öylemi
Hoşbulduk canım.. tabiki arada gelirim ve hal hatır sorarım :)Hoşgeldin canım seninle tanışmıyoruz ama okuduğum kadarıyla seninle ortak yanımız bebek istememiz tüp bebek tedavisi yapmamız ve bundan dolayı kilo almamız bende yeni bir tedaviden malesef olumsuz sonuç alarak çıktım artısı aldığım 12 kilo oldu inşallah hem bevekletimize kavuşur hemde kilolarımızı veririz başka takımda da olsanda bizim kapımızda her zaman açık istediğin zaman gel sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?