- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok ayol, dayanamam yerimAklına sen getir
Kolay gele, bugün Neyse de yarına dikkat etIyi geceler kizlarrr napiyonuz dugunden geldim yarinda yengemin babyshoweri var simdiden cok kactibu hafta yogun calistim, bi yandanda okula basliyacagim tekrardan, onun hazirliklari stresi var ustumde
Hoşbulduk canım.. tabiki arada gelirim ve hal hatır sorarım :)
yakın zamanda aldığın olumsuz sonuç için üzüldüm. Umarım en yakın zamanda yüzünü güldürecek pozitif sonuç alırsın. Ben de burada seni tebrik etme fırsatı bulurum.
Tedavilerin yanında alınan kilolar maalesef büyük sorun. Sağlıklı bir hamilelik yaşamış olsak yine gözümüz görmezdi, sonradan veririz der geçerdik. Elde sadece kilo kalması sinir bozucu ama şimdi zaman geriye dönüp bakma zamanı değil bence.olan oldu önümüze bakacağız artık. Önce ağırlıklarımızdan kurtulup sonra da sağlıklı hamilelik haberleri alırız umarım.
Sen bundan sonrasını nasıl planladın bilmiyorum ama benim bir kaç ay dinlenme sürecim var ben de diyet ve spor ile eski halime dönmek için değerlendiriyorum bu süreci. Zamanı gelince de dondurulmuş embriyo transferim olacaktır ama zamanı henüz bilmiyorum.
ben 2 adet 500 mlt bitirdim dışarıda.
İyi geceler takımım, nasılsınız?
Şimdi ben cumadan dönmeyi düşünüyorum da nasıl olacak bu iş
Kilo aldım hissediyorum, kıyafetler bollaşmıştı ama tekrar üzerime oturmaya başladılar
İzinden dönüp listeye girmek için ayrıldığım kiloya gelmem gerekiyor muydu?
İnşallah bu hafta yerleşmeyi başarabiliriz sonra beslenmemi düzene koyacağım. Belki bir diyetisyenle de başlayabilirim.
İki ay sıkı bir diyet, spor yapacağım.
Üç aylık hedefin süper canım, gruplarda olmak çok motive edici, diyet ve spor ile bence bu hedefe ulaşırsın.. benim de 17 kg ama 20 ye de hayır demem en azından tedaviye 3 kg aşağıdan başlamış olurum :)Sağol canım inşallah en kısa vakitte bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
Ne güzel buz bebeklerin varmış dondurulmuş embriyo karda tutunma şansı daha fazla oluyor biliyorsundur benim bu sefer malesef buz bebeğim olmadı ama sağlık olsun bende senin gibi düşünüyorum iki üç ay dinlenme süreci geçirip bu aradada diyet ve sporla en az bir 20 kilo vererek yeni tedaviye başlamak istiyorum belkide bebeklerimiz doğal yoldan gelir bellimi olur
Üç aylık hedefin süper canım, gruplarda olmak çok motive edici, diyet ve spor ile bence bu hedefe ulaşırsın.. benim de 17 kg ama 20 ye de hayır demem en azından tedaviye 3 kg aşağıdan başlamış olurum :)
Benim doğal yoldan olma şansı yok artık. Zaten tek kanalım vardı ama son transfer dış gebelikle sonuçlandı kanal alındı. Artık tek seçeceğim tüp bebek. Ama zaten tedavi sürecinde olduğum için çok da değişen bir şey yok. Senin diyet ve spor ile uğraşıp dikkatini başka şeye verdiğin bu dönemde doğal yoldan olma ihtimali bence yüksek. Özellikse nedensiz olmuyorsa kafan rahatladığı anda sürpriz olma ihtimali çok yüksek. Umarım da öyle olur..
Canım çok şey yaşamışsın, çok da yıpranmışsın. Payına bu kadar fazla sıkıntı düşmesine rağmen o kadar güçlüsün ki tekrar ayağa kalkıp yeniden deneme gücünü hep kendinde bulmuşsun. Umarım bundan sonrası farklı olur senin için.. Diyet ve sporunu yaparken kendini daha iyi hissettiğin bir dönemde sana sürpriz yapacak bir minik mucize olur umarım. Sağlıkla kucağına alır mutlu mesut yaşarsınız. Sonra burada Doğum kiloların için mücadele etmeye başlarsın :) bu şimdilik bir hayal ama umarım en kısa zamanda senin için gerçek olur. Hayat mucizelerle dolu.. birisi ve hatta en güzeli gelsin seni bulsun..Aynen canm inşallah dediğin gibi olur bizimki nedensiz infertilite daha önce doğal yoldan hamile kaldım ama düştü sonrasında sayısız tedavi hamileliklerim oldu birinde oğlumu dünyaya getirdim ama 9 gün yaşadı çünkü hasta doğmuştu sonrasında yine tedavi yine hamilelik bu sefer kalp atışı durdu diye kürtaj yani çok yıprandım tam toparladım 28 kilo verdim tedaviye başladım herşey çok güzel giderken yine olmadı vardır bundada bir hayır şimdi dinlenmek ve tedavilerden aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum
Sende üzülme canım tüp bebek tedavisinde tüplerin hiç önemi yok inşallah buz bebeklerin sana hayırlı sağlıklı evlat olur
Canım çok şey yaşamışsın, çok da yıpranmışsın. Payına bu kadar fazla sıkıntı düşmesine rağmen o kadar güçlüsün ki tekrar ayağa kalkıp yeniden deneme gücünü hep kendinde bulmuşsun. Umarım bundan sonrası farklı olur senin için.. Diyet ve sporunu yaparken kendini daha iyi hissettiğin bir dönemde sana sürpriz yapacak bir minik mucize olur umarım. Sağlıkla kucağına alır mutlu mesut yaşarsınız. Sonra burada Doğum kiloların için mücadele etmeye başlarsın :) bu şimdilik bir hayal ama umarım en kısa zamanda senin için gerçek olur. Hayat mucizelerle dolu.. birisi ve hatta en güzeli gelsin seni bulsun..
Yazdıklarınızı okuyamadım ama tahmin edebiliyorum dertleştiğinize göre, sen veYüreği çok güzel birisin mesajını gözlerim dolu dolu okudum zaten bu sıralar iyice ağlak oldum ota çöpe ağlıyorum neyse güzel dileklerin için Amin diyorum ve çok teşekkür ediyorum dilerim senin mucizende gelir ve burada beraber doğum kilolarımızı vermek için uğraşırız
Ve iyiki bizim takıma uğradın insanın kendi derdinden olan biriyle konuşması o kadar iyi geliyor ki iyiki geldin çok sağol
Yazdıklarınızı okuyamadım ama tahmin edebiliyorum dertleştiğinize göre, sen vedennisgo dilerim en kısa zamanda, daha doğrusu en hayırlı zamanda dualarınıza kavuşursunuz. Kiloyu dert etmeyin bakın ben 6 aydır 72 den aşağıya inemiyordum ama gerçekten kafaya koyunca oluyor, hiç takılmayın kiloya
Canım çok şey yaşamışsın, çok da yıpranmışsın. Payına bu kadar fazla sıkıntı düşmesine rağmen o kadar güçlüsün ki tekrar ayağa kalkıp yeniden deneme gücünü hep kendinde bulmuşsun. Umarım bundan sonrası farklı olur senin için.. Diyet ve sporunu yaparken kendini daha iyi hissettiğin bir dönemde sana sürpriz yapacak bir minik mucize olur umarım. Sağlıkla kucağına alır mutlu mesut yaşarsınız. Sonra burada Doğum kiloların için mücadele etmeye başlarsın :) bu şimdilik bir hayal ama umarım en kısa zamanda senin için gerçek olur. Hayat mucizelerle dolu.. birisi ve hatta en güzeli gelsin seni bulsun..
Teşekkür ederiz güzel dileklerin için canım.. haklısın, bence de aldığımız kiloları vermek dert değil ve bence şu an bizim en iyi kafa dağıtma kendimizi toparlama yöntemimiz diyet ve spor olabilir. Böylece daha dinç ve sağlıklı bir şekilde hamilelik haberi alacağımızı umuyorum. Sürekli tedavi gündemi ile yaşamak, hormon dengesinin sürekli değişmesi ister istemez insanı depresif yapıyor. Şu an aldığımız zayıflama kararı ile bence eski neşemizi bulacağız. Sonunda umarım hamilelik haberi alıp sağlıklı bir şekilde de bebeklerimize kavuşacağızYazdıklarınızı okuyamadım ama tahmin edebiliyorum dertleştiğinize göre, sen vedennisgo dilerim en kısa zamanda, daha doğrusu en hayırlı zamanda dualarınıza kavuşursunuz. Kiloyu dert etmeyin bakın ben 6 aydır 72 den aşağıya inemiyordum ama gerçekten kafaya koyunca oluyor, hiç takılmayın kiloya
Teşekkür ederiz güzel dileklerin için canım.. haklısın, bence de aldığımız kiloları vermek dert değil ve bence şu an bizim en iyi kafa dağıtma kendimizi toparlama yöntemimiz diyet ve spor olabilir. Böylece daha dinç ve sağlıklı bir şekilde hamilelik haberi alacağımızı umuyorum. Sürekli tedavi gündemi ile yaşamak, hormon dengesinin sürekli değişmesi ister istemez insanı depresif yapıyor. Şu an aldığımız zayıflama kararı ile bence eski neşemizi bulacağız. Sonunda umarım hamilelik haberi alıp sağlıklı bir şekilde de bebeklerimize kavuşacağızsara_28
Haftaya diyetisyen ile daha da motive olacaksın her şey çok güzel olacakİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?