- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Günaydın canımHerkese günaydın
Ben seni buraya biraktigimda 72 din ayolTünaydın kızlar
Napıyorsunuz
Ben bugün tartıldım 77,5
Selamlar baybTartıldım 200 gram daha gitmiş
Şimdiden - 1,3 gitti, 3 kg hedefime 1.7 kaldı 3 günde vermem lazım
Selam guzel ebem benimBen geldimmm. 4 günde 3 nöbet tuttum pert oldum. Sadece 1 gün dinlendim onda da çok yorgundum gelemedim. İnternetim bitmiş yoksa gece olsun yine yazardım sizeKilomu da bilmiyorum çok ters denk geldi nöbetim. Sabah tartılacağım artık
Aylinin uzülme turk erkeklerinin bir cogu narsist . Sabredip gecici bu hayat demekden baska care yok malesef . Herkesin bir sinavi var iste.Canım benim sizlerde benim için çok değerlisiniz.İyi ki varsınız,zaman zaman başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın nolur.Ama burdan başka dertleşecek içimi dökecek yakın arkadaşım yok.Bir tek babam ve annem var onları üzmemek için de bişey söylemiyorum ama görüyorlar duyuyorlar
Fulyaaaaaaarkadaş özenmiş de bana da söyledi. nette tarifler var ama sizden yapan var mı tarifi nasıl diye merak ettim. kireçle hiç yapmadık. ama tabi ben şeker koymayacağım içine.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. maşallah süphanallah ne güzel
seninki insanlıktan nasibini almamış kusura bakma. sana verdiği değeri ver sen de ona. üzülme canım. napıcan herkesin nasibi ayrı.
Benide motive etsene fulyammmsalı günü diyetisyenle konuşup listemi değiştirteceğim. bana uymadı gibi.
bugün yeni kararlar aldım. kendimi motive etmek için birşeyler yapacağım.
Oda neki 64,900 le mezun olmuştumBen seni buraya biraktigimda 72 din ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?