Ona kalirsak ben 58 kusurleOda neki 64,900 le mezun olmuştum
Selam tatlısıSelamlar bayb
HoşgeldinnnHuhu kaptanim aysem
kaçmak yok, gel artık özledik seni abenimHepinizi opup kaciyorum
Maşallah, sen baya zayıflamışsınOna kalirsak ben 58 kusurle
Teşekkür ederim canım öyle yapayımSen gel takıma dön canım takım içi listede olursun esas listeye de izine gittiğin kiloya gelince girersin önemli olan burada olup birbirimize destek olarak kilo vermemiz
bu yediğimi hazır aldım. ekşimaya. ama ben de evde yapıyorum. hem de çeşnili yapıyorum. çok güzel oluyor. çok tok tutuyor.
diyetisyene mümkün olduğunca uyucam yaa işteBelki bize de faydası olabilir diye sormuştum
Selamlarrrrrrr
aebennnnFulyaaaaaa
gelmiyorsun kiBenide motive etsene fulyammm
Aaa aebenim hoşgeldin.Seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin.Nasılsın neler yapıyorsun kaç kilosun anlatsana?Muhabbetini özlemişimAylinin uzülme turk erkeklerinin bir cogu narsist . Sabredip gecici bu hayat demekden baska care yok malesef . Herkesin bir sinavi var iste.
Tarifini yazabilirmisinbu yediğimi hazır aldım. ekşimaya. ama ben de evde yapıyorum. hem de çeşnili yapıyorum. çok güzel oluyor. çok tok tutuyor.
diyetisyene mümkün olduğunca uyucam yaa işte
aebennnnnerelerdesin sennnn
gelmiyorsun kikaç kere gitme dedim kalmadın. bak ben ne badireler atlattım haberin yok. okumadın bile
Günaydın
Resmen yatak bana sarılmış, bırakmıyor
Gözlerim açılmamak için mücadele ediyor
Bende mecbur kalktımBu sabah bende öyleyim ama ayaklandım işlerim var
Bugün bende biraz yürüsem iyi olacakSelam, Şu ana kadar iyiyim, dün yürüyüşe çıkmadığım için sabit kaldım bugün mutlaka çıkmalıyım demek ki işin sırrı yürüyüşte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?