- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hadi yürü tabi, işte bu, salmak yokBugün bende biraz yürüsem iyi olacak
HarikaaMerhaba kızlar diyetisyen kontrolüm vardı ve haberler o kadarda kötü değil 1.100 gr vermişim yani güncel kilom 87.9 yeni listemi aldım yarından itibaren yeni listemle geliyorum inşallah herşey daha güzel olacak umudum hep var umutsuz yaşanmıyor güzel günlere olan umudum her daim taze inşallah öylede olacak
Bu ara bol bol olumlulama okuyorum pozitif olmaya çalışıyorum diyetisyenim kliniğine psikologda dahil etmiş isteyen psikologlada görüşerek diyetine devam ediyor bende öyle yapacam inşallah herşey güzel olmaya başladı bile hayırlısıyla.......
Evett yediklerimi unutmadan yazıp menüyü kapatayım
Kahvaltı 11.00
5-6 yeşil zeytin
10 tane falan siyah zeytin
Bir parça haşlanmış karnabahar tuzsuz yağsız
....
Akşam 16.00
1.5 kase kabak çorbası
5 kaşık salata
2 minik tavuk kanat fırında ızgara
12 çatal patates fırında ızgara, her çatala bir ince dilim patates
..
Su 2 lt
Spor inşallah 4 km yürüyüş dün çıkmadım eksilemedim bugün çıkmalıyım
2,3 bardak çay içerim belki
Üzüm yiyebilirim
Çok haklısın, ama benim yapım gereği 1 litre su içince göbüşüm şişiyor, o nedenle gece 11. 12 civarı içmeyi tercih ediyorum daha çokMenün çok güzel canım afiyet olsun suyu biraz daha artırabilirsen daha iyi olabilir
Çıkamazsam bisiklet sürecek inşallahHadi yürü salma lütfen. İrlikte toparlanalım
Hadi yürü tabi, işte bu, salmak yok
Düzeltme:
(motivasyonu biraz fazla kaçırmışım)
Sen başarırsın ben sana inanıyorumMerhaba kızlar diyetisyen kontrolüm vardı ve haberler o kadarda kötü değil 1.100 gr vermişim yani güncel kilom 87.9 yeni listemi aldım yarından itibaren yeni listemle geliyorum inşallah herşey daha güzel olacak umudum hep var umutsuz yaşanmıyor güzel günlere olan umudum her daim taze inşallah öylede olacak
Bu ara bol bol olumlulama okuyorum pozitif olmaya çalışıyorum diyetisyenim kliniğine psikologda dahil etmiş isteyen psikologlada görüşerek diyetine devam ediyor bende öyle yapacam inşallah herşey güzel olmaya başladı bile hayırlısıyla.......
Canımsara_28 farkındaysan ben ne zaman 36 beden olacağım diye Kendimi olumluyorum dedikten sonra bir iştah kesilmesi yaşadım. Ya da daha çok irademi tutabiliyorum. Arada Bi gün kaçtı ama o da hormonlardan onu sayma, yani diyeceğim o ki olumlama, inanç çok önemli
Sen başarırsın ben sana inanıyorum
Çok haklısın, ama benim yapım gereği 1 litre su içince göbüşüm şişiyor, o nedenle gece 11. 12 civarı içmeyi tercih ediyorum daha çok
Bu arada bildirim konusunda mazeret bildiren dostlarım alınmayın lütfen sözüm sizlere değilherkese saygı duyuyorum ben burada,..
işte başka takımların patır patır birbirine kenetlenme, mesaj yazması, bizim boş kalmamız üzüyor, benim şahsi takımım değil sonuçta Banane der geçerim ama ne bileyim işte. Önceden böyle değildi buralar
Çok haklısınBu arada bildirim konusunda mazeret bildiren dostlarım alınmayın lütfen sözüm sizlere değilherkese saygı duyuyorum ben burada,..
işte başka takımların patır patır birbirine kenetlenme, mesaj yazması, bizim boş kalmamız üzüyor, benim şahsi takımım değil sonuçta Banane der geçerim ama ne bileyim işte. Önceden böyle değildi buralar
Hanım sende haklısınBen yarından itibaren menü su ve spor bildirimi yapacağım
Bu arada şahsi fikrim buraya yeni arkadaşların daimi olarak gelmesini sağlamak lazım bunuda kaptanımızın yapması gerekmoni çünkü eski arkadaşların gelip bilinçli yorumlarıyla takımı yeniden motive etmesi mümkün gözükmüyor sadece arada gelip bir ce e deyip gidiyorlar herkesin haklı sebebi vardır saygı duyarım ancak takımızın aktifleşip yeniden derecelere girmesi ve birbirimize faydalı olup kilo verebilmemiz için yeni arkadaşlara ancak daimi olacak sorumluluk sahibi arkadaşlara ihtiyaç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?