Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Lonely single girl gunaydin canim , kac kilosun ?
ben cok siskinim arti ciktim
Ben de şişim çok bitanem. Cuma:72.3
Bugün : 72.6
Fark:+300gr
Ayaklarım falan şiş bu hafta çok veririm diye düşünüyordum ama anneme deeim kurabiyeyi az yapalım yerim ben dayanamam dedim :) olsun baban kocan da yer dedi. Bu bana artı patladı ama cumartesi gidiyorlar ,geçen hafta nasıl 3 kiloya yakın verfiysem haftaya da öyle olacak inşallah .bu hafta 1 kg hedefim bakalım

yine senin daha iyimis bir nebze...valla bende dun yedim ayiptir soylemesi artik utaniyorum ama regl olcam diye heralde tatli cekti canim ya dur bakalim biraz kasalim bu cuma icin canim o zaman

Verirsin canım inşallah üzülme senden kilolularida var
Şimdi gördüm kilonu canım
Almışsın olsun veririz canım daha önce yaptık yine yaparız gerçekten istememiz gerek isteyince olacak inşallah

evet canım bebek tedavisi sırasında kendimi iyice saldım ilaçların ve hormon iğnelerininde katkısıyla 12 kilo civarı aldım 2 kilosu gitti sayılır ama hala var

kiloları aldığımızda hızda versek ne güzel olurdu verirken gram gram alırken kilogram ooof oooof

ama tabi yememek lazım disiplin lazım azim lazım bunlar için moral motivasyon lazım

Seninki zorunlu oldu kilo alman canım
Bizimki tamamen iradadizlik ve şımarık lik

Dediğin gibi canım disiplin azim motivasyon
Olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…