- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende korktun kaçtın zannettimMerhaba arkadaşlar;
Sabah tartılamadım malesef, kızım gece uyumadı sabahta zor kalktık hazırlan ,kızı hazır et derken evden nasıl çıktım bilmiyorum. Akşama tartılırım yada yarın sabahtan
Bende korktun kaçtın zannettim
2 hafta deneme süreniz var, menü, su paylaşım aksatmayın
İnşallah cnm ama önemli olan estetikten önce hedefime ulaşmam lazım.Elitim aşure yapmış bizi çağırdı.Eşim hadi gidelim dedi 1 kase yedim.Bide kakaolu kek vardı 1 dilimde ondan yedimbu hafta derece geliyor desene aylinim
Ayy çok şükür fatmacım.Lütfen gitme artık burda ol ki birlikte verelim kilolarımızıEvet canım etimde kemigimde sizin kesin dönüş yaptım inşallah
Bravo cnm 6 dan sonra bişey yemeden yatana kadar nasıl duruyorsun.Meyve vs de mi yemiyorsunBende yazayım menüm zaten saat 18.00 den sonra birşey yemiyorum
Bugün neyse de canım ama cuma günü önemli biliyorsun.Akşama yada yarına kalmazMerhaba arkadaşlar;
Sabah tartılamadım malesef, kızım gece uyumadı sabahta zor kalktık hazırlan ,kızı hazır et derken evden nasıl çıktım bilmiyorum. Akşama tartılırım yada yarın sabahtan
İnşallah cnm ama önemli olan estetikten önce hedefime ulaşmam lazım.Elitim aşure yapmış bizi çağırdı.Eşim hadi gidelim dedi 1 kase yedim.Bide kakaolu kek vardı 1 dilimde ondan yedimKahvaltıyla duruyordum çok acıkmıştım.
Az önce geldik.Ama yürüyerek gidip geldik 8000 adım yürümüşüz.Akşam bişey yiyemem de yemem de artık.Çünkü midem bulanıyor tatlıdan.
Yok canım birşey yemiyorum akşam. Aralıklı oruç yapıyorum akşam 6 sabah 10 arası su hariç birşey yokBravo cnm 6 dan sonra bişey yemeden yatana kadar nasıl duruyorsun.Meyve vs de mi yemiyorsun
Ayy çok şükür fatmacım.Lütfen gitme artık burda ol ki birlikte verelim kilolarımızı
98 le canım
İyi akşamlar, daha bitmedi mi cevizli sucuklarıniyi akşamlar kızlarrr
İyi akşamlar, daha bitmedi mi cevizli sucukların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?