Teşekkür ederim canım.
Bebişim diş çıkarıyor ateşleniyor gün içinde onun dışında iyi. Alışmaya çalışıyoruz bir şekilde alıştık diyemem
cimbomlukiz Noona_noona L LaleZar86 N nezesali Ehlimuhabbet ve adını unuttuğum yeni arkadaşlar menünüz kötüde olsa günlerden cumartesi yada pazarda olsa eğer listeye girmek istiyorsanız menü spor ve su paylaşımı yapmalı menülere yorum yapmalısınız
Ben her gün menü paylaşıyorum zatencimbomlukiz Noona_noona L LaleZar86 N nezesali Ehlimuhabbet ve adını unuttuğum yeni arkadaşlar menünüz kötüde olsa günlerden cumartesi yada pazarda olsa eğer listeye girmek istiyorsanız menü spor ve su paylaşımı yapmalı menülere yorum yapmalısınız
cimbomlukiz Noona_noona L LaleZar86 N nezesali Ehlimuhabbet ve adını unuttuğum yeni arkadaşlar menünüz kötüde olsa günlerden cumartesi yada pazarda olsa eğer listeye girmek istiyorsanız menü spor ve su paylaşımı yapmalı menülere yorum yapmalısınız
Hayırlı sabahlar
Cumartesi düğün
Pazar kızımın yerleşmesine yardımcı oldum derken fazla su içemedim.
Bugünkü tartı 77,600
Nasıl dayanıyorsun gün boyuYok bacım,fazla bile, daha da az yiyeceğim zamanla
Hastaydım ki beeen.. durumumu da belirttimonun haricinde yorum, beğeni ve menüleri paylaşıyorum
Allah razı olsun❤geçmiş olsun kuzum herkes için genel bir hatırlatma niteliğinde yazdım yeni kızçelere sende yeni olduğun için senide ekledim yoksa senin hasta olduğunu biliyorum
Merhabalar,
Haftasonu benim birhayli yoğundu. Küçük bebeğim olduğu için koşturmalı geçiyor ama daha dikkatli oluurm bundan sonra.
Pazartesi tartı kilomla başlayayım o halde. Sabahki kilom 75.0 haftasonu misafirliğie gittik börek çörekte yedim aslında o yüzden gördüğüm rakamdan memnunum
Ben her gün menü paylaşıyorum zaten
Gunaydinlar mutlu haftalar kizlar
kilom 74 izinliyim neyseki :)
Donusum muhtesem olacak
Antep’e gidip gelelim bir hele. Persembe gunu yolculuk kismetse, o zamana kadar baya kati gidip 72 gitmek istiyorum. Orda diyet yapmak imkansiz cunku. Donunce de tam gaz devam insallah
Gunaydinlar mutlu haftalar kizlar
kilom 74 izinliyim neyseki :)
Donusum muhtesem olacak
Antep’e gidip gelelim bir hele. Persembe gunu yolculuk kismetse, o zamana kadar baya kati gidip 72 gitmek istiyorum. Orda diyet yapmak imkansiz cunku. Donunce de tam gaz devam insallah
Anladım canımböreğe çöreğe dur deme iradesini gösterdiğin zaman istediğin kiloya daha kısa sürede gelirsin canım kendimden biliyorum sevdiğim bir çok yemeğe gözümün önünde olmasına rağmen dur demeyi öğrendim bunu yoluda herşeyi beyinde bitirmekten geçiyor yani kilo vermeyi gerçekten ama gerçekten isteyeceksin
bebişinide benim yerime öp kokla
tatlım yukarıda da yazdım yeni gelen kızçelere genel bir hatırlatmaydı her gün yazanlara zaten bir sözümüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?