Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar,
Haftasonu benim birhayli yoğundu. Küçük bebeğim olduğu için koşturmalı geçiyor ama daha dikkatli oluurm bundan sonra.

Pazartesi tartı kilomla başlayayım o halde. Sabahki kilom 75.0 haftasonu misafirliğie gittik börek çörekte yedim aslında o yüzden gördüğüm rakamdan memnunum

Hastaydım ki beeen.. durumumu da belirttimonun haricinde yorum, beğeni ve menüleri paylaşıyorum

geçmiş olsun kuzum herkes için genel bir hatırlatma niteliğinde yazdım yeni kızçelere sende yeni olduğun için senide ekledim yoksa senin hasta olduğunu biliyorum

Gunaydinlar mutlu haftalar kizlar

kilom 74 izinliyim neyseki :)
Donusum muhtesem olacak
Antep’e gidip gelelim bir hele. Persembe gunu yolculuk kismetse, o zamana kadar baya kati gidip 72 gitmek istiyorum. Orda diyet yapmak imkansiz cunku. Donunce de tam gaz devam insallah

böreğe çöreğe dur deme iradesini gösterdiğin zaman istediğin kiloya daha kısa sürede gelirsin canım kendimden biliyorum sevdiğim bir çok yemeğe gözümün önünde olmasına rağmen dur demeyi öğrendim bunu yoluda herşeyi beyinde bitirmekten geçiyor yani kilo vermeyi gerçekten ama gerçekten isteyeceksin

bebişinide benim yerime öp kokla

Ben her gün menü paylaşıyorum zaten

tatlım yukarıda da yazdım yeni gelen kızçelere genel bir hatırlatmaydı her gün yazanlara zaten bir sözümüz yok

iyi gezmeler canım çok stres yaşadın bu gezme sana iyi gelecek

Hayırlı yolculuklar şimdiden.. yiyip içtiğin yağ yaktırsın insaallah

Anladım canım
Haftasonu bizde de yoğunluk oluyor çok yorum yazamıyorum ama en azından akşam menü yazıyorum haftaiçi daha çok vakit oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…