Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Şişkolata
Yaşınız : 23
Boyunuz: 164
Mesleginiz: ev hanimi
Şu anda çalışıyor musunuz: hayir
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (7 aylik)
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: kayseri
Kilo alma hikayeniz : hormon ilaclari
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendim cocugum sagligim icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 102.5
Hedef kilonuz: 65

hosgeldiniz :)

Iyi aksamlar

menum
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 ceri domates, 1 biber, 1 dilim kepek ekmegi, cay

ogle: 2 tatli kasigi asure, 1 activia(gevrekli kutudan), turk kahvesi

aksam: haslama yemegi (1 patates ile) ,1 dilim kepek ekmegi

1.5 lt su ictim.
2-3 bardak cay icer gunu kaparim

aylin nasılsın gülüm
Çok rahatsızım cnm.Sanki beynimde ur var tövbe yarabbim Allah esirgesin.Ama kafam beynim sanki patlayacak.Eğilip yada çömelip kalkınca başımın zonklamasına dayanamıyorum.İki elimi şakaklarıma bastırıyorum ağrıyı azaltır mı diye.Gözlerim sağa sola çeviremiyorım.Hayatımda böyle bişey yaşamadım.Ensemden aşağı boynum desen keza.Boyun fıtığı vardı sanırım ilerledi zaten yeterince ileriydi.Bu ara da kendimi çok yordum.

Sanki dr a derdimi anlatır gibi yazmışım,çok uzatmışım kusura bakma.
Merak edip de sorduğun için de tşk ederim cnm.

Iyi aksamlar kizlar napiyorsunuz, daha once dedigim gibi allah nasip ederse okula baslicam, onun icin basvuru mektubuydu mudurle gorusmeydi felan filan yogun ve heyecanli zaman geciriyorum onun icin sIk giremiyorum, insallah alinirsam hem caliscam haftada 1 gunde okula gidecegim 2 yil boyunca cok heycanliyim

Hoşgeldin abla ne için okul ne okuyacaksın

Geçmiş olsun aylin
Kendini çok yoruyorsun

Hakkında hayırlısı olsun canım

Gayet güzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…