Amin çok güzel bir dua olduHayırlı yolculuklar şimdiden.. yiyip içtiğin yağ yaktırsın insaallah
Hasta oldugum günün ertesi sabahı 60.9 u gördüm ama o gün kendime gelince iyileşmek için bi guzel yedim sonra hooop 300-400 gr geri geldiGunaydin hanimlar
tarti cuma 59.9
bugun 59.8
Bu cuma hedefim 59.3
yarismaci arkadaslara basarilar dilerimEhlimuhabbet
Çok aç kalmadım ki kuzum, yufka yedim akşama kaçamakNasıl dayanıyorsun gün boyu
veririz biz ya canimz sagolsun once .Cok gecmis olsunHasta oldugum günün ertesi sabahı 60.9 u gördüm ama o gün kendime gelince iyileşmek için bi guzel yedim sonra hooop 300-400 gr geri geldi
böreğe çöreğe dur deme iradesini gösterdiğin zaman istediğin kiloya daha kısa sürede gelirsin canım kendimden biliyorum sevdiğim bir çok yemeğe gözümün önünde olmasına rağmen dur demeyi öğrendim bunu yoluda herşeyi beyinde bitirmekten geçiyor yani kilo vermeyi gerçekten ama gerçekten isteyeceksin
bebişinide benim yerime öp kokla
tatlım yukarıda da yazdım yeni gelen kızçelere genel bir hatırlatmaydı her gün yazanlara zaten bir sözümüz yok
Aynen öyleveririz biz ya canimz sagolsun once .Cok gecmis olsun
Amiin insaallah Allah razı olsun daha iyiyim çok şükür kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorumehlimuhabbet gülüm geçmiş olsun rabbim şifa versin
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende boy 1.64 baslangic kilo 112.7 guncel 102.5 23 yasindayim evliyim 1 de bebisim var artik beraber kilolarimizi veririz insAllah herkese bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?