Hakkında hayırlısı olsun canım. Nerde yaşıyorsun?Hosbulduk, suan hemsireyim turkcesini bilmiyorum ama bi yuksegini okuyacagim 2 yil surecek
Amin canim sagol, Hollandada yasiyorumHakkında hayırlısı olsun canım. Nerde yaşıyorsun?
Kabak detoxu nasil yapiliyor kac gun yapacaksin?Benim kabak detoksunda birinci günümdü bugün
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Öğle
1 tabak kabak yemeği
Ara
1 tane yeşil elma
Akşam
1 tabak kabak yemeği
Su 2 litre
Spor 15 dakika egzersiz
Mor Vampirella
3 gün yapacağım, kilo verirsem ayrıntılı yazarımKabak detoxu nasil yapiliyor kac gun yapacaksin?
Ayy hemşehrimAmin canim sagol, Hollandada yasiyorum
Inşallah
Elimden gelenin fazlasını yapacağım
Iyi aksamlar
menum
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 ceri domates, 1 biber, 1 dilim kepek ekmegi, cay
ogle: 2 tatli kasigi asure, 1 activia(gevrekli kutudan), turk kahvesi
aksam: haslama yemegi (1 patates ile) ,1 dilim kepek ekmegi
1.5 lt su ictim.
2-3 bardak cay icer gunu kaparim
bir geldin gülüm ınşallah veririz bebisinide mevlam hayırlı evlat etsin inşallahMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende boy 1.64 baslangic kilo 112.7 guncel 102.5 23 yasindayim evliyim 1 de bebisim var artik beraber kilolarimizi veririz insAllah herkese bol eksiler
Yüksek lisans yani bizde :) Hayırlı olsun şimdiden abla çok güzel :)Hosbulduk, suan hemsireyim turkcesini bilmiyorum ama bi yuksegini okuyacagim 2 yil surecek
hamilelik şekeri bendede vardı canim insülin yapıyorsun gunde dört kez çok zor birşey biran önce geçer insallah38 yasindayim, boy 160, bu sabah tartildim, 81,8. 1 tanecik kizim var, 6 yasinda... Gebelik sekeri gecirdim. Dogum kilolarini veremedigim icin şuan insulin direncim var ve buna bagli olarak sekerim normalden biraz yuksek. Kilo seker yapiyor, seker kiloara da sıkışıp kaldim. Meniskus yirtigi oldu dizlerimde iki sene once o sirada maksimum kiloma ulaştım (90kg ). 4 aydir da özel plates dersleri aliyorum haftada 3 gun 1 saat. Gayet guzel sıkılmıştım ama kiloda pek bi fark yok. Pek cok defa diyetisyen tecrubem oldu ama yinede cok birsey değişmedi. Sağlığım ve ikinci çocuk düşüncesinden dolayi bir an önce kilo vermem gerekiyor.
yayla havası carptimi yoksa gülümbenim bugünde midem çok bulanıyor halsizim niye böyle oldum anlamadım
gülüm bi hacamat yaptir biraz rahatlatır agrini inşallahÇok rahatsızım cnm.Sanki beynimde ur var tövbe yarabbim Allah esirgesin.Ama kafam beynim sanki patlayacak.Eğilip yada çömelip kalkınca başımın zonklamasına dayanamıyorum.İki elimi şakaklarıma bastırıyorum ağrıyı azaltır mı diye.Gözlerim sağa sola çeviremiyorım.Hayatımda böyle bişey yaşamadım.Ensemden aşağı boynum desen keza.Boyun fıtığı vardı sanırım ilerledi zaten yeterince ileriydi.Bu ara da kendimi çok yordum.
Sanki dr a derdimi anlatır gibi yazmışım,çok uzatmışım kusura bakma.
Merak edip de sorduğun için de tşk ederim cnm.
yayla havası carptimi yoksa gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?