Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canım az kaldı hatta kaptanım kabul ederse bu hafta mezun etsin beni.Ama burdan gitmem,daha önce gittim kilo aldım geldim.Üçüncü kez mezun olmak istemiyorum inşallah

Canım aç susuzmu kalıyorsun acaba bizde orucken öyle ağrı olurdu dikkat et canım
Geçmiş olsun kuzum

Valla zor ama, bana açlık deyil, yemeye başladıktan sonrası daha zor geldi.
Aralıklı olarak 3 gün, bazen 1 hafta yaptığımda oldu.
Bu ara o cesareti kendimde bulamıyorum

bebişine çok geçmiş olsun diş çıkarma evreleri zor geçiyor yeğenimden biliyorum Allah yardımcın olsun
Sağ ol canım
Merhaba, sanirim artik bende bu gruptayim
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende boy 1.64 baslangic kilo 112.7 guncel 102.5 23 yasindayim evliyim 1 de bebisim var artik beraber kilolarimizi veririz insAllah herkese bol eksiler
Hoş geldiniz arkadaşlar

merhaba canım çok haklısın bir geldim bir kayboldum her akşam mesai her hafta sonu düğün misafir eğitimler derken karışık bir hal aldı 69,9 ile başlamıştım dün regl oldum kilom 71,2 ydi cumaya ödemim gider eksi olurum

Bir ara kafayı takmıştım buna bir 24 saat bir de 32 saat yaptım bir iki ay önce, kendini mükemmelll hissediyorsun ,

bugün menüler çok güzeldi kızlar maaşallah hepimize bende yazayım
sabah 1yumurta
4zeyt
1dilim peynir
2dilim ekmek

akşam 1tabah tarhana çorbası
2kaşık melemen
2dilim ekmek
2.5 lt su

Menünüz çok güzel, ara öğün yapmıyorsunuz sanırım sbaha-akşam arası kan şekeriniz düşmüyor mu? Kayısı-ceviz yada bir meyve yiyip dengeleseniz daha iyi olur sanki

iyi geldi mi peki gülüm
Doktor kontrolünde yaptım
Her hafta kan değerlerime bakıldı
Değerlerin hepsinde düzelme olmuş, kansızlık hariç
Troid ilacını yarıya düşürdü, hâlâ yarım alıyorum.
Doktorun söylediği, iyi olacağını biliyordum, bu kadar beklemiyordum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…