Evet canım az kaldı hatta kaptanım kabul ederse bu hafta mezun etsin beni.Ama burdan gitmem,daha önce gittim kilo aldım geldim.Üçüncü kez mezun olmak istemiyorum inşallah
Çok rahatsızım cnm.Sanki beynimde ur var tövbe yarabbim Allah esirgesin.Ama kafam beynim sanki patlayacak.Eğilip yada çömelip kalkınca başımın zonklamasına dayanamıyorum.İki elimi şakaklarıma bastırıyorum ağrıyı azaltır mı diye.Gözlerim sağa sola çeviremiyorım.Hayatımda böyle bişey yaşamadım.Ensemden aşağı boynum desen keza.Boyun fıtığı vardı sanırım ilerledi zaten yeterince ileriydi.Bu ara da kendimi çok yordum.
Sanki dr a derdimi anlatır gibi yazmışım,çok uzatmışım kusura bakma.
Merak edip de sorduğun için de tşk ederim cnm.
Bikaç sene önce 23 gün yapmıştımkızlar aidin salih açlık yapan varmı aranizda
Valla zor ama, bana açlık deyil, yemeye başladıktan sonrası daha zor geldi.aidin salih diyorki vücuda yiyecek girdikçe vücut onları sindirmekten kendini tamir edemiyor hastalıklar başlar aç kaldıkça organlar tüm gücünü tamirde kullanır bana mantıklı geldi hastalıkların çeşidine göre oruclari var her hastalık için üç beş gün gibi değişiyor yorumlara baktım olumlu ama dayanabilirmiyim bilmiyorum gözüm kesmiyor
Aylin nasıl oldun
iyi geldi mi peki gülümValla zor ama, bana açlık deyil, yemeye başladıktan sonrası daha zor geldi.
Aralıklı olarak 3 gün, bazen 1 hafta yaptığımda oldu.
Bu ara o cesareti kendimde bulamıyorum
Sağ ol canımbebişine çok geçmiş olsun diş çıkarma evreleri zor geçiyor yeğenimden biliyorum Allah yardımcın olsun
Merhaba, sanirim artik bende bu gruptayim
Hoş geldiniz arkadaşlarMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende boy 1.64 baslangic kilo 112.7 guncel 102.5 23 yasindayim evliyim 1 de bebisim var artik beraber kilolarimizi veririz insAllah herkese bol eksiler
merhaba canım çok haklısın bir geldim bir kayboldum her akşam mesai her hafta sonu düğün misafir eğitimler derken karışık bir hal aldı 69,9 ile başlamıştım dün regl oldum kilom 71,2 ydi cumaya ödemim gider eksi olurumcimbomlukiz Noona_noona L LaleZar86 @nezesali @Ehlimuhabbet ve adını unuttuğum yeni arkadaşlar menünüz kötüde olsa günlerden cumartesi yada pazarda olsa eğer listeye girmek istiyorsanız menü spor ve su paylaşımı yapmalı menülere yorum yapmalısınız
Ben bugün yapacağım ☺ama tabi çay veya kahve içerim çok çok zorlanırsamkızlar aidin salih açlık yapan varmı aranizda
Bir ara kafayı takmıştım buna bir 24 saat bir de 32 saat yaptım bir iki ay önce, kendini mükemmelll hissediyorsun ,aidin salih diyorki vücuda yiyecek girdikçe vücut onları sindirmekten kendini tamir edemiyor hastalıklar başlar aç kaldıkça organlar tüm gücünü tamirde kullanır bana mantıklı geldi hastalıkların çeşidine göre oruclari var her hastalık için üç beş gün gibi değişiyor yorumlara baktım olumlu ama dayanabilirmiyim bilmiyorum gözüm kesmiyor
bugün menüler çok güzeldi kızlar maaşallah hepimize bende yazayım
sabah 1yumurta
4zeyt
1dilim peynir
2dilim ekmek
akşam 1tabah tarhana çorbası
2kaşık melemen
2dilim ekmek
2.5 lt su
nasıl besleniyorsunuz yorumları okuduğum kadarıyla herkes üzerinde olumlu etkileri varBir ara kafayı takmıştım buna bir 24 saat bir de 32 saat yaptım bir iki ay önce, kendini mükemmelll hissediyorsun ,
nasıl yaptın tarif verebilirmisinBikaç sene önce 23 gün yapmıştım
Temelli donusmu yaptin ne guzelAyy hemşehrim
Ben şu anda Türkiyede yaşıyorum ama hollandada doğup büyüdüm
Evet 4 sene oldu buraya geleliTemelli donusmu yaptin ne guzel
Doktor kontrolünde yaptımiyi geldi mi peki gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?