- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kademe kademe gittmm canım ben sabah 06.30 da perşembe kahvaltımı yapıyorum cuma akşamına kadar deniyoruz sonra becerebilirsem diğerinide denicem
aynen canım çok haklısın bu hafta 36 saatle başlıyorum haftaya da 3 gün yapabilirim sonraki hafta denetçiler var 1 hafta yapamam ama onuda bi araya sıkıştırırım :)Kademe kademe git
36 saat
3 gün
1 hafta gibi
ben uzun zamandır yıllardır iki öğün besleniyorum gülüm arada sadece sivi su çay meyve ile hiç aram yok hele zorla yiyorum vitamin olsun diyeMenünüz çok güzel, ara öğün yapmıyorsunuz sanırım sbaha-akşam arası kan şekeriniz düşmüyor mu? Kayısı-ceviz yada bir meyve yiyip dengeleseniz daha iyi olur sanki
bende yaparım bacımDenemek istiyorsan 36 saatlikle başlayabilirsin,
Hatta bende varım
Örnek veriyorum
Perşembe sabah kahvaltıdan sonra yiyecek yasak, cuma akşam yemeğine kadar sadece su
Saatlere örnek
Perşembe sabah 8 de kahvaltı
Cuma akşam 8 de akşam yemeği yenecek
Hem cumaya eksi çıkma şansımız olur
ben uzun zamandır yıllardır iki öğün besleniyorum gülüm arada sadece sivi su çay meyve ile hiç aram yok hele zorla yiyorum vitamin olsun diye
Eğer hepimiz yapabilirsek grup uçar 1.oluruz hep. Hafi söz şu dakikadan itibaren ben de varım.bugün canavar gibi yedim zaten iştah tavan bugünbende yaparım bacım
benim başlangıç kilom 69,9 altına düşersem ben listeye girebilirmiyim kiEğer hepimiz yapabilirsek grup uçar 1.oluruz hep. Hafi söz şu dakikadan itibaren ben de varım.bugün canavar gibi yedim zaten iştah tavan bugün
Çok iyi yapmışın zehracım valla senin adına çok sevindim.Okumak gibisi yok cnmIyi aksamlar kizlar napiyorsunuz, daha once dedigim gibi allah nasip ederse okula baslicam, onun icin basvuru mektubuydu mudurle gorusmeydi felan filan yogun ve heyecanli zaman geciriyorum onun icin sIk giremiyorum, insallah alinirsam hem caliscam haftada 1 gunde okula gidecegim 2 yil boyunca cok heycanliyim
Sağol cnm.Evet gerçekten çok yoruyorum ama kendi paramı kazanmak istiyorumGeçmiş olsun aylin
Kendini çok yoruyorsun
Kolay gelsin,bende şimdi ütü yapıcamHayırlı akşamlar olsun
Bugünün listesi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit k beyaz peynir
2 adet ceviz
Bol yeşillik limonlu acılı
Ara öğün
Yarim s.b. sütlü granül kahve
Öğlen
Domates ve biberli mantar sote
Yoğurt pubiberli
Ara öğün
Bir kase yoğurt icine 1 t.k. keten tohumu
Aksam
6 ince dilim kıymalı ızgara köfte
Yoğurtlu bahartali aysberk
2,5 lt su tamamlanmak uzere
Yarından itibaren bölgesel egzersizlere başlayacağım inşaallah.. zira hastalıktan yeni çıktım .. simdi de yapmam gereken ütü beni bekler
Eşim çok söyledi de korkuyorumgülüm bi hacamat yaptir biraz rahatlatır agrini inşallah
Tşk ederim Fatmacım.Aç da kalmıyorum hatta fazla bile yedim.Benim oruç tutarken hiç ağrımaz.Perşembeye beyin cerrahına randevu aldım gidicem bakalımCanım aç susuzmu kalıyorsun acaba bizde orucken öyle ağrı olurdu dikkat et canım
Geçmiş olsun kuzum
Tşk ederim Fatmacım.Aç da kalmıyorum hatta fazla bile yedim.Benim oruç tutarken hiç ağrımaz.Perşembeye beyin cerrahına randevu aldım gidicem bakalım
Hala aynıyım gezom.Perşembe günü dr a gidicem.Bütün işleri bıraktım yattım.Ütü yığıldı,yemek yok vs vsNeyse ki dün salça ve tarhana siparişlerini teslim ettim.Perşembr günü de randevu aldığım hst de ki hemşire arkadaşlarımın mantı,puaça vs siparişlerini götürücem Allah nasip ederse.Aylin nasıl oldun
Teşekkür ederim :)) akşam elektrik gitti yapamadım bende bugün yapicam nasib olursa =|Kolay gelsin,bende şimdi ütü yapıcam
Çok tşk ederim saram benim.İnşallah fıtıktandır da başka bişey çıkmaz.Hastalık hst sı değilimdir,canım tatlı da değildir hiiç canımın kıymetini de bilmem.Ama işlerime yapmaya engel bir sağlık sorunum olmasın inşallah diye Allaha hep dua ederim.İş yapmadan boş boş yatarak oturarak zaman geçiremem ben kafayı yerim herhaldegeçmiş olsun gülüm çok yoruldun boyun fıtığın varsa eğer bu ara kışlık hazırlıklarlada uğraştın ya fıtığını zorlamışsındır ondan da başın ağrıyor olabilir ama doktora görün tabiki
Benim başlayana kadar,başladıktan sonra yaptıkça yapasım gelir.Evde ne var ne yok herşeyi ütülemek isterim.Seninde öyle olur muTeşekkür ederim :)) akşam elektrik gitti yapamadım bende bugün yapicam nasib olursa =|
Natsumem nasılsın alışabildin miSağ ol canım
Hoş geldiniz arkadaşlar☺
CezalısınCuma 62.2
Dün 61,8
Fark -400gr
Dün girip yazamadımdı
Menünde ki Karam beni benden aldıDünkü menüm
Sabah
Yulaf lapası
Ara
Sade neskafe
Karam gofret
Öğle
Fırında patatesli tavuk
Az pilav
Ara
Yulaf ezmeli bar
Yeşilçay
Akşam
Fırında tavuklu patates
Su: 1lt
Spor: 7000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?