Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menünüz çok güzel, ara öğün yapmıyorsunuz sanırım sbaha-akşam arası kan şekeriniz düşmüyor mu? Kayısı-ceviz yada bir meyve yiyip dengeleseniz daha iyi olur sanki
ben uzun zamandır yıllardır iki öğün besleniyorum gülüm arada sadece sivi su çay meyve ile hiç aram yok hele zorla yiyorum vitamin olsun diye

bende yaparım bacım

Çok iyi yapmışın zehracım valla senin adına çok sevindim.Okumak gibisi yok cnm

Kolay gelsin,bende şimdi ütü yapıcam

Canım aç susuzmu kalıyorsun acaba bizde orucken öyle ağrı olurdu dikkat et canım
Geçmiş olsun kuzum
Tşk ederim Fatmacım.Aç da kalmıyorum hatta fazla bile yedim.Benim oruç tutarken hiç ağrımaz.Perşembeye beyin cerrahına randevu aldım gidicem bakalım

Tşk ederim Fatmacım.Aç da kalmıyorum hatta fazla bile yedim.Benim oruç tutarken hiç ağrımaz.Perşembeye beyin cerrahına randevu aldım gidicem bakalım

geçmiş olsun gülüm çok yoruldun boyun fıtığın varsa eğer bu ara kışlık hazırlıklarlada uğraştın ya fıtığını zorlamışsındır ondan da başın ağrıyor olabilir ama doktora görün tabiki

Aylin nasıl oldun
Hala aynıyım gezom.Perşembe günü dr a gidicem.Bütün işleri bıraktım yattım.Ütü yığıldı,yemek yok vs vsNeyse ki dün salça ve tarhana siparişlerini teslim ettim.Perşembr günü de randevu aldığım hst de ki hemşire arkadaşlarımın mantı,puaça vs siparişlerini götürücem Allah nasip ederse.

Bende epeydir giremedim bi okuyayım dedim herkes nasıl diye.Çok eskiyi okuyamadım baya birikmiş msj lar

Çok tşk ederim saram benim.İnşallah fıtıktandır da başka bişey çıkmaz.Hastalık hst sı değilimdir,canım tatlı da değildir hiiç canımın kıymetini de bilmem.Ama işlerime yapmaya engel bir sağlık sorunum olmasın inşallah diye Allaha hep dua ederim.İş yapmadan boş boş yatarak oturarak zaman geçiremem ben kafayı yerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…