Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende yapmak istiyorum gezom da çay sevmem.Nescafesiz de duramam,ama sade içemiyorum acı oluyor.1/4 oranın da süt ekliyorum olmaz mı ben de yapsam.Zaten dr um 10 günlük mide resetleme (sadece sıvı beslenme) yapmam gerektiğini söyledi.

bende bugün sıvı besleniyorum 10 gün düşünmüştüm devam etsem iyi olur o zaman heralde

Anladım cnm denetçiler var diyince merak ettim.Gezo sütlü nescafe olur derse bende yapıcam.Olmaz dese de yapsam ne olur ki faydası olur zararı olmaz demi ama
Emin değilim ama olmaz heralde biz 300 gram versek sende 200 gram verirsin diye düşünüyorum ama yinede gezegenfeza bilir

sara_28 napiyon bacım denk geemiyoruz hiç artık, eskiden sadece ikimiz yazardık ☺☺☺

aynen denk gelemiyoruz bugünlerde biraz yoğunum canım nasılsın diyet iyi gidiyor anladığım kadarıyla

iyi düşün iyi olsun canım kötüyü çağırma

Benim başlayana kadar,başladıktan sonra yaptıkça yapasım gelir.Evde ne var ne yok herşeyi ütülemek isterim.Seninde öyle olur mu

bende öyleyim başlayana kadar zor gelir başladımmı herşeyi ütülerim

Menünde ki Karam beni benden aldı hastasıyım

bilmezmiyim

perşembe sabahına kadar sıvı yapayım sonra zaten kahvaltı yapcaz 36 saat tekrar sıvı bakalım bende ne değişecek

bu hafta hepiniz sıvı beslenmeye karar verdi galiba bende bir zamanlar yapmıştım üç gün sadece süt yeşilçay zencefil zerdeçal karıştırıp içmiştim üç günde üç kilo vermiştim diyetisyenimin tavsiyesiyle

Bugün biraz bozdum ama normalde harika gidiyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…