- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Ayyy masaallahBenim başlayana kadar,başladıktan sonra yaptıkça yapasım gelir.Evde ne var ne yok herşeyi ütülemek isterim.Seninde öyle olur mu
Bende yapmak istiyorum gezom da çay sevmem.Nescafesiz de duramam,ama sade içemiyorum acı oluyor.1/4 oranın da süt ekliyorum olmaz mı ben de yapsam.Zaten dr um 10 günlük mide resetleme (sadece sıvı beslenme) yapmam gerektiğini söyledi.Denemek istiyorsan 36 saatlikle başlayabilirsin,
Hatta bende varım
Örnek veriyorum
Perşembe sabah kahvaltıdan sonra yiyecek yasak, cuma akşam yemeğine kadar sadece su
Saatlere örnek
Perşembe sabah 8 de kahvaltı
Cuma akşam 8 de akşam yemeği yenecek
Hem cumaya eksi çıkma şansımız olur
Asıl iş ütüye başlayabilmekte ama.Sen nasıl oldun iğnenin faydası oldu sanırım (sendin demi karıştırmıyorumAyyy masaallah
Ben sevmem pek yaaa
Ne iş yapıyorsun cnmaynen canım çok haklısın bu hafta 36 saatle başlıyorum haftaya da 3 gün yapabilirim sonraki hafta denetçiler var 1 hafta yapamam ama onuda bi araya sıkıştırırım :)
Özel bir şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum canımNe iş yapıyorsun cnm
bende bugün sıvı besleniyorum 10 gün düşünmüştüm devam etsem iyi olur o zaman heraldeBende yapmak istiyorum gezom da çay sevmem.Nescafesiz de duramam,ama sade içemiyorum acı oluyor.1/4 oranın da süt ekliyorum olmaz mı ben de yapsam.Zaten dr um 10 günlük mide resetleme (sadece sıvı beslenme) yapmam gerektiğini söyledi.
Anladım cnm denetçiler var diyince merak ettim.Gezo sütlü nescafe olur derse bende yapıcam.Olmaz dese de yapsam ne olur ki faydası olur zararı olmaz demi amaÖzel bir şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum canım
Aaa isabet olmuş süper olur.Ama şöyle bir durum var ben tüp mide ameliyatı olduğum için dr um yapmalısın dedi.Sizin için doğru mu olur bilmiyorum cnmbende bugün sıvı besleniyorum 10 gün düşünmüştüm devam etsem iyi olur o zaman heralde
Emin değilim ama olmaz heralde biz 300 gram versek sende 200 gram verirsin diye düşünüyorum ama yinedeAnladım cnm denetçiler var diyince merak ettim.Gezo sütlü nescafe olur derse bende yapıcam.Olmaz dese de yapsam ne olur ki faydası olur zararı olmaz demi ama
kolay gelsin kuzum :)Haydi ben kaçtım kıslar,ütü yapayım sonra yemek.Akşam yine mantı yapılcak,yarın puaça vs,cuma da baklava siparişi.....İMDAAAAAATTTT
Hepiniz öpüldünüz kısçeler
perşembe sabahına kadar sıvı yapayım sonra zaten kahvaltı yapcaz 36 saat tekrar sıvı bakalım bende ne değişecekAaa isabet olmuş süper olur.Ama şöyle bir durum var ben tüp mide ameliyatı olduğum için dr um yapmalısın dedi.Sizin için doğru mu olur bilmiyorum cnm
sara_28 napiyon bacım denk geemiyoruz hiç artık, eskiden sadece ikimiz yazardık ☺☺☺
Çok tşk ederim saram benim.İnşallah fıtıktandır da başka bişey çıkmaz.Hastalık hst sı değilimdir,canım tatlı da değildir hiiç canımın kıymetini de bilmem.Ama işlerime yapmaya engel bir sağlık sorunum olmasın inşallah diye Allaha hep dua ederim.İş yapmadan boş boş yatarak oturarak zaman geçiremem ben kafayı yerim herhalde
Benim başlayana kadar,başladıktan sonra yaptıkça yapasım gelir.Evde ne var ne yok herşeyi ütülemek isterim.Seninde öyle olur mu
Menünde ki Karam beni benden aldıhastasıyım
perşembe sabahına kadar sıvı yapayım sonra zaten kahvaltı yapcaz 36 saat tekrar sıvı bakalım bende ne değişecek
Evet dogru bildin bendim oAsıl iş ütüye başlayabilmekte ama.Sen nasıl oldun iğnenin faydası oldu sanırım (sendin demi karıştırmıyorum)
Bugün biraz bozdum ama normalde harika gidiyor ☺aynen denk gelemiyoruz bugünlerde biraz yoğunum canım nasılsın diyet iyi gidiyor anladığım kadarıyla
iyi düşün iyi olsun canım kötüyü çağırma
bende öyleyim başlayana kadar zor gelir başladımmı herşeyi ütülerim
bilmezmiyim
Oh ne güzel, birbirimize destek oluruzbende yaparım bacım
Şu dakika deyil perşembe, cuma yapıyoruzEğer hepimiz yapabilirsek grup uçar 1.oluruz hep. Hafi söz şu dakikadan itibaren ben de varım.bugün canavar gibi yedim zaten iştah tavan bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?