Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü çok iyi cumaya gelsin eksiler

İyi akşamlar

Bundan sonraki menüler pek iyi olmayabilir çünkü annem yanıma geldi ve feci güzel yemekler yapar ekmekle banmalık
Zaten ekmek yemiyor olmama takmış durumda kafayı doymadığımı ve hastalanacağımı düşünüyor.
Varını yoğunu karnını doyurmak için kullanacak

Bugünkü menüm

Kahvaltı
Peynir
Salatalık

Ara
Sade neskafe
Karam gofret

Ara
Çeyrek tost ( aç değildim midesi bulanan bir öğrencim kahvaltı yapabilsn diye eşlik ettim) gitti diyet

Akşam
1 çipura balık
Salata

Spor 9000adım
Su: 1lt bile olmadı içemedim

Kızlar beni öldürseniz menü paylaşmam sabah dedim ya canavar gibi iştahlıyım diye sanki midede bir karadelik varmış gibi ye ye ye doymadım bugün. en son amacım 10km yürümekti ama oğlum eve dönelim deyince 3km yürüdüm bıraktım. Şimdi listemi de hazırladım bir aylık. Her şeye tamamen zihnen ve bedenen hazırım. Zaten bir aylık erzak depoladım mideme bugün
Yarın akşam muhteşem menümle buluşmak üzere☺

Bende çok istiyorum, çocukları evlendirip eşim emekli olunca inşallah
Anladım canım inşallah istediğin gibi olur, bizim çocuklar küçüktü okula başlamadan gelmek istedik burda başlasınlar diye, çoluk çocuk büyük olunca daha zor dönmek

gunaydin arkadaslar,

3 gun dikkat etmem sonucu 1.1 kilo gitti, 72.9 ciktim bugun. yarina da insallah 72.5 cikip Antep'e oyle gitmek istiyorum.
donuste de 69 a dusmek icin sıkı bir sekilde devam edicem.

dunku menum:

kahvalti:
1 haslanmis yumurta, 1 dereotlu pogaca. 1parca simit, yarim dilim beyaz peynir, ceri domates/ yesil biber, yesil cay

ara:
turk kahvesi

ogle:
tavuklu sehriye corbasi, 1 dilim cavdar ekmegi

aksam:
1 tabak etli bezelye yemegi, 1 dilim cavdar ekmegi

yemekten sonra biraz cekirdek yedim, cay ictim.

ayy valla menune bayildim taaaa ki pudingi gorene kadar Yuruyuse cikamiyorum oglumla tin tin gidiyoruz saga bak solda dur derken. Egzersize de assiriii usenen bi insanim.
Sağol canım ama napim yaa canım sıkıldı körolası nefsim dürtü
Yürüyüş için bende bikere bahçede tur atayım dedim benim ufaklıkta takıldı anne beni de beklebarkada kaldım diye soyleniyo.. dedim böylede olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…