o tuzlu kurabiyeleri de yemesem daha iyi olurdu menu.menü çok güzel maaşallah sana
Bugün nedense çok içemedim ama dikkat etmeye çalışacağımsu az gülüm ama menü süper
Aşağı saksonya eyaleti canım, şehr-i tam söylemeyim, küçük bir şehirgezegenfeza almanyada yaşıyorsun galiba sen hangi şehir , kızım trden getirdi diye okuyunca dikkatimi çekti
Menü çok iyi cumaya gelsin eksilerkahvaltı peynir zeyt 2dilim ekmek
akşam 4 lahana sarması bulgurlu
bugün pek iştahlı değildim şükür
su 3lt
spora gelince parkta akşama kadar 4saat civarı oğlumla oynuyoruz birde ev işleri yatağa bitkin giriyorum bu ara
2 yaşındaki nasıl dayanıyor, yada nasıl duruyorhiç korkulacak birşey yok gülüm ben cocuklara hep yapıyorum iki yasindaki ne bile
Bende evlendikten sonra 7,5 sene kaldım almanyada o yüzden sordum canım. Osnabrück, Essen ve HamburgdaAşağı saksonya eyaleti canım, şehr-i tam söylemeyim, küçük bir şehir
Üçünde de kaldın mıBende evlendikten sonra 7,5 sene kaldım almanyada o yüzden sordum canım. Osnabrück, Essen ve Hamburgda
Osnabrückte kayınvalidemler vardı başta orda kaldım biraz sonra essene gittim sonra Hamburgda ama osnabrücke de hep gidip geliyordukÜçünde de kaldın mı
Bana yaklaştın deyip kaçıyorum
Çok güzelOsnabrückte kayınvalidemler vardı başta orda kaldım biraz sonra essene gittim sonra Hamburgda ama osnabrücke de hep gidip geliyorduk
Evet dönüş yaptık 4 sene olduÇok güzel
Peki Türkiye ye kesin dönüşmü yaptınız
Bende çok istiyorum, çocukları evlendirip eşim emekli olunca inşallahEvet dönüş yaptık 4 sene oldu
Anladım canım inşallah istediğin gibi olur, bizim çocuklar küçüktü okula başlamadan gelmek istedik burda başlasınlar diye, çoluk çocuk büyük olunca daha zor dönmekBende çok istiyorum, çocukları evlendirip eşim emekli olunca inşallah
Sağol canım ama napim yaa canım sıkıldı körolası nefsim dürtüayy valla menune bayildim taaaa ki pudingi gorene kadarYuruyuse cikamiyorum oglumla tin tin gidiyoruz saga bak solda dur derken. Egzersize de assiriii usenen bi insanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?