Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1 günde 3 kilo alabilen biri olarak harikayım☺ yarın telafi ile cumaya ekside olacağım inşallah, bugğn içtiğim su 4.5 lt oldu,bağırsaklarımın insafına kaldım ☺ yarın bakalım topatlayabilecek miyim ama güveniyorum kendime. Bu Ekim ayında bu iş bitecek,hiçbir şey buna engel olmamalı

Vermesi zor ama alması çok kolay değil mi bende öyleyim hemen alıyorum, ama pes etmek yok

merhaba kızlarrr

sabah 08.40
1 yumurta
10 topi peynir
5 zeytin
domates, salatalık
5 siyah üzüm
2 karabuğday patlağı

öğlen 13.15
4 köfte
ev yoğurdu
2 salatalık , 1 küçük kırmızı biber, 2 çeri domates

ara 16.45
6-7 siyah üzüm
10 çiğ fındık

akşam 19.20
1 tabak zeytinyağlı bulgurlu kabak yemeği
bolca sarımsaklı yoğurt
bolca taze yeşil biber
1 dilim siyez ekmeği

yatana kadar 2,5 lt su
gün içinde 3 kupa puer çayı ve 1 sade Türk kahvesi

50 dk yürüyüş
sara_28

Menün çok güzel canım afiyet olsun

Tartıya o kadar takılma nolur sende biliyosunki hiç kimse bir günde üç kilo almaz o ya ödemdir yada senin tartı kafayı yemiş

Iyi aksamlar herkese.
Sabah 11
2 yumurta ile omlet
2 dilim kasar peynir
2 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 salatalik ve dereotu

ara ogun 16.00
1 kuru kayisi
yarim mandalina
5 6 dut kurusu

18.30
az yagda alt ust kizartilmis hamsi (15)
1 dilim ekmek
1 yudum kola

40.dk yuruyus
Su 1 litre anca ictim disardaydim .
Simdi uyuyana kadar 1 litre daha icecegim.

afiyet olsun canım. domates kızartmasının tadını merak ettim.

afiyet olsun canım. domates kızartmasının tadını merak ettim.

Çok lezzetli oluyor canım buraya özgü yöresel bir lezzet yeşil domatesleri ince ince dilimleyip kaya tuzu ekleyerek bir gece bekletiyorum sonra bidonlara sıkarak dolduruyoruz 10 - 15 gün sonrada yemeye hazır hale geliyor istediğin kadar çıkarıp haşlıyorsun sonra suyu süzüp sıkıyoruz iki yumurta kırıp karıştırıp tavada arkalı önlü kızartıyoruz dilimleyip servis ediyoruz yanına çorba yada cacık çok yakışıyor

hayırlı aksamlar menüleri okudum hepsi güzel maaşallah 60 kiloyum kardes bol çeşit kalori düşük çok guzel menu özellikle dikkatini çekti sara domatesi bende merak ettim doğrusu
bayby kuzum bir gunde 3kilo olmaz ama madem abarttin yarın sivi al toparlarsin üzülme sakin topragim sen nasılsın kızına kavuştum gözün aydın olsun
yeni gelen kardes hoş geldin bolca kilo verirsin inşallah
aylin nasıl olsun gülüm su hacamat işini bi ciddi anlamda düşün istersen
kebap diyarına gidecek kardeşim gezmenin katını çıkar toparlarsin amma uzun mesaj oldu ha

İnşallah öyledir

Annen geliyormuş gözün aydın canım diyetede sen istersen dikkat edersin ama anne yemeğine hayır demekte sağlam irade ister
Teşekkür ederimmmm O irade bende yok ben dirensem annem pes etmiyor yedirene kadar uğraşır
Yarın gidiyor geri ama kısa sürdü ziyafetim

Tartıya o kadar takılma nolur sende biliyosunki hiç kimse bir günde üç kilo almaz o ya ödemdir yada senin tartı kafayı yemiş
Tartı değil ama ben kafayı yicem herhalde☺ bu akşam saat 8 gibi oğlana makarna koydum,1 çatal da ben yiyecektim, anne dur yeme dedi,3 yaşında daha neden dedim göbeğimi gösterdi haahaa☺ ay çocuk bile durduruyor sağ olsun kendime geldim. Kilo konusuna gelince hemen alan bir tipim. Umarım dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…