- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Vermesi zor ama alması çok kolay değil mi bende öyleyim hemen alıyorum, ama pes etmek yokKızlar, gerçekten çok düşündüm ve yeter artık dedim. Bu kaçıncı deyişim evet ama 3 haftada verdiğim kiloyu bir günde alınca neden dedim neden. Dur daha güzel günler var önünde inşallah ,hemen şimdi başla
Yok anacım yok.Kasım'a -10 kg hedef. Çok veya az,hedef bu☺Vermesi zor ama alması çok kolay değil mi bende öyleyim hemen alıyorum, ama pes etmek yok
merhaba kızlarrr
sabah 08.40
1 yumurta
10 topi peynir
5 zeytin
domates, salatalık
5 siyah üzüm
2 karabuğday patlağı
öğlen 13.15
4 köfte
ev yoğurdu
2 salatalık , 1 küçük kırmızı biber, 2 çeri domates
ara 16.45
6-7 siyah üzüm
10 çiğ fındık
akşam 19.20
1 tabak zeytinyağlı bulgurlu kabak yemeği
bolca sarımsaklı yoğurt
bolca taze yeşil biber
1 dilim siyez ekmeği
yatana kadar 2,5 lt su
gün içinde 3 kupa puer çayı ve 1 sade Türk kahvesi
50 dk yürüyüş
sara_28
Kızlar, gerçekten çok düşündüm ve yeter artık dedim. Bu kaçıncı deyişim evet ama 3 haftada verdiğim kiloyu bir günde alınca neden dedim neden. Dur daha güzel günler var önünde inşallah ,hemen şimdi başla
Merhabalar bende yarin basliycam ins
Menün çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım. domates kızartmasının tadını merak ettim.
İnşallah öyledirhayırlı aksamlar menüleri okudum hepsi güzel maaşallah 60 kiloyum kardes bol çeşit kalori düşük çok guzel menu özellikle dikkatini çekti sara domatesi bende merak ettim doğrusu
bayby kuzum bir gunde 3kilo olmaz ama madem abarttin yarın sivi al toparlarsin üzülme sakin topragim sen nasılsın kızına kavuştum gözün aydın olsun
yeni gelen kardes hoş geldin bolca kilo verirsin inşallah
aylin nasıl olsun gülüm su hacamat işini bi ciddi anlamda düşün istersen
kebap diyarına gidecek kardeşim gezmenin katını çıkar toparlarsin amma uzun mesaj oldu ha
Teşekkür ederimmmmAnnen geliyormuş gözün aydın canım diyetede sen istersen dikkat edersin ama anne yemeğine hayır demekte sağlam irade ister
Tartı değil ama ben kafayı yicem herhalde☺ bu akşam saat 8 gibi oğlana makarna koydum,1 çatal da ben yiyecektim, anne dur yeme dedi,3 yaşında dahaTartıya o kadar takılma nolur sende biliyosunki hiç kimse bir günde üç kilo almaz o ya ödemdir yada senin tartı kafayı yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?