Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar herkesler iyidir inşallah ben kaç gündür mide bulantısı yaşıyordum neyseki bugün iyiyim ama bugünde üst damağım ağrıyor hep yara olmuş gibi yemek yerken zorlanıyorum

Ancak günün iyi haberi diyetisyen kontrolüm çok iyi geçti bu hafta derecelik bir yüzdeyle geliyorum listede olsam takım için süper olurdu ama sağlık olsun

Annen geliyormuş gözün aydın canım diyetede sen istersen dikkat edersin ama anne yemeğine hayır demekte sağlam irade ister

Geçmiş olsun rahatsızlıkların bir an önce geçer inşallah. Aynen benimde bu hafta çok iyi gidiyor listede olsak dereceye girerdik kesin.

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun abla. Kilolar icin sevindim ❤ Benim gram gram ve çok yavaş gidiyor çok sıkıldım bu durumdan pes etmek istemiyorum ama beni motive eden hic bi sey yok bu ara

geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin sen niye listede değilsin

Harikasın ben de 3 gündür bazı sıkıntılar yaşadığım için tekrar eski iştah patlamam geri geldi maalesef yani duygusal açlık diyelim ama olsun toparlayacağım. Yufkayı da yatak odasına koydum☺mutfakta durdukça yiyesim geliyor. .. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin sen niye listede değilsin

Sağol canım benim

Ben listedeyim izine ayrıldım canım izindeyken kilo aldığım için izine ayrıldığım kiloya gelene kadar listeye tekrar giremiyorum yani 77 olmam gerek ama az kaldı iki üç haftaya yeniden listeye girerim inşallah

Teşekkür ederim canım

İyi yapmışsın canım yemek istediklerini etrafından kaldırman iyi olmuş

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Geçmiş olsun abla. Kilolar icin sevindim ❤ Benim gram gram ve çok yavaş gidiyor çok sıkıldım bu durumdan pes etmek istemiyorum ama beni motive eden hic bi sey yok bu ara

Sağol canım benim

Önemli olan tamda bu noktada vazgeçmemek sen nöbet usulü çalıştığın için çok yoruluyorsun buda motivasyonunu düşürüyor ama pes etme gram gramda olsa kilo vermen hiç vermemenden iyidir canım kendine yüklenmeden sağlıklı beslenmeye özen göster canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…