- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Tesekkur ederim canım❤afiyet olsun canım menü güzel puding de nazar boncuğu olsun
Afiyet olsun canımCanımın tatlı çektiği bugünlerde kendime fit keki yaptım şekersiz yağsız ve yulaf unu ileAkşam nöbete de götüreceğim :)
İyi akşamlar
Bundan sonraki menüler pek iyi olmayabilir çünkü annem yanıma geldi ve feci güzel yemekler yapar ekmekle banmalık
Zaten ekmek yemiyor olmama takmış durumda kafayı doymadığımı ve hastalanacağımı düşünüyor.
Varını yoğunu karnını doyurmak için kullanacak
Bugünkü menüm
Kahvaltı
Peynir
Salatalık
Ara
Sade neskafe
Karam gofret
Ara
Çeyrek tost ( aç değildim midesi bulanan bir öğrencim kahvaltı yapabilsn diye eşlik ettim) gitti diyet
Akşam
1 çipura balık
Salata
Spor 9000adım
Su: 1lt bile olmadı içemedim
Geçmiş olsun rahatsızlıkların bir an önce geçer inşallah. Aynen benimde bu hafta çok iyi gidiyor listede olsak dereceye girerdik kesin.Merhaba kızlar herkesler iyidir inşallah ben kaç gündür mide bulantısı yaşıyordum neyseki bugün iyiyim ama bugünde üst damağım ağrıyor hep yara olmuş gibi yemek yerken zorlanıyorum
Ancak günün iyi haberi diyetisyen kontrolüm çok iyi geçti bu hafta derecelik bir yüzdeyle geliyorum listede olsam takım için süper olurdu ama sağlık olsun
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun abla. Kilolar icin sevindim ❤ Benim gram gram ve çok yavaş gidiyor çok sıkıldım bu durumdanMerhaba kızlar herkesler iyidir inşallah ben kaç gündür mide bulantısı yaşıyordum neyseki bugün iyiyim ama bugünde üst damağım ağrıyor hep yara olmuş gibi yemek yerken zorlanıyorum
Ancak günün iyi haberi diyetisyen kontrolüm çok iyi geçti bu hafta derecelik bir yüzdeyle geliyorum listede olsam takım için süper olurdu ama sağlık olsun
geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin sen niye listede değilsinMerhaba kızlar herkesler iyidir inşallah ben kaç gündür mide bulantısı yaşıyordum neyseki bugün iyiyim ama bugünde üst damağım ağrıyor hep yara olmuş gibi yemek yerken zorlanıyorum
HarikasınMerhaba kızlar herkesler iyidir inşallah ben kaç gündür mide bulantısı yaşıyordum neyseki bugün iyiyim ama bugünde üst damağım ağrıyor hep yara olmuş gibi yemek yerken zorlanıyorum
geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin sen niye listede değilsin
Harikasınben de 3 gündür bazı sıkıntılar yaşadığım için tekrar eski iştah patlamam geri geldi maalesef yani duygusal açlık diyelim ama olsun toparlayacağım. Yufkayı da yatak odasına koydum☺mutfakta durdukça yiyesim geliyor. .. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun rahatsızlıkların bir an önce geçer inşallah. Aynen benimde bu hafta çok iyi gidiyor listede olsak dereceye girerdik kesin.
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun abla. Kilolar icin sevindim ❤ Benim gram gram ve çok yavaş gidiyor çok sıkıldım bu durumdanpes etmek istemiyorum ama beni motive eden hic bi sey yok bu ara
Evet tam 2 hafta olacak bu cuma, ama bizim kaptan yok ortalardaSen bu hafta kilo verirsen listeye girebilirsin canım iki hafta oldu sanırım takıma gelişiniz
Evet tam 2 hafta olacak bu cuma, ama bizim kaptan yok ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?