Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu cuma 67 li bir rakam görmek istiyorum artık. Bu 3.haftam 69 kusurle başladım hala 68 ler beni üzüyor

Bu cuma 67 li bir rakam görmek istiyorum artık. Bu 3.haftam 69 kusurle başladım hala 68 ler beni üzüyor
Arada bir vücudu şaşırtmak gerekiyor farklı beslenerek. O kiloda takılma bende de oldu ama kabak detoksu iyi geldi, sende deneyebilirsin o direnç kırılınca kilo verme hızlanıyor.

Gününüz aydın neşeniz bol olsun inşaallah.. dün bi tık telasliydı gelemedim buralara. Arkadaş daveti sonra ev işleri he birde artık okulluyuz ya ödev maratonu neyse dün telafi menüm yalan oldu :/

Sabah peynir ve bol yeşillik acılı limonlu
Ara Sade kahve ve gün kutusu
Öğlen davette patates salatası iki poğaça ve irmik tatlısı, çay
Aksam yemeği yok
Sade soda
2 lt su

Ooo süpersin
Eski sara geri döndü desene

Sağol canım benim, evet kızıma ve civcivlerime sağ salim kavuştum.

Selam kızlar,
Dün telefondan haberlere göz atıyım dedim, acar açmaz ekranda şöyle kocaman, tüylü bir örümceğin yarısını gördüğüm gibi telefonu elimden attım. Allah'tan önümdemasa vardı, masaya fırsattım. Korkarak elime aldım .
Burayada bakamadım. Hâlâ google açamıyorum .
Eğer gelmezsem bilinki örümcek yüzünden .

Su orucu yapacak olan arkadaşlar
Cuma günü düğün var, erken yiyecegim için ben dün akşam 9 gibi son öğünümü yedikten sonra başladım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun

Ben şimdiden acıktım, sabah 6da yedim . başka kimler su orucu yapacak el kaldırabilir mi? Sayımızı bilelim ☺ moral olur

aynen canım eski saranın dönmesi gerek artık bu kilolar ya gidecek ya gidece yılbaşına kadar 65 kiloda olmak istiyorum

gözün aydın canım Allah sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın
Amin inşallah
Ben hiç iyi deyilim, 1 hafta iyi gidiyor sonra bir tatlı krizi, hoop bir hafta çöp.
1 sene vücudu dinlendiriyim diyorum, 3 gün az yesem 4. Gün kaçıyor, ya yerimde sayıyorum, ya artı çıkıyorum.
Bugün yine balon gibi şişmiş şekilde kalktım.
Dolapta yeni kıyafet asmaya yer yok, ben evir çevir aynı şeyleri giyiyorum, ötekiler olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…