- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Bu cuma 67 li bir rakam görmek istiyorum artık. Bu 3.haftam 69 kusurle başladım hala 68 ler beni üzüyorSağol canım benim
Önemli olan tamda bu noktada vazgeçmemek sen nöbet usulü çalıştığın için çok yoruluyorsun buda motivasyonunu düşürüyor ama pes etme gram gramda olsa kilo vermen hiç vermemenden iyidir canım kendine yüklenmeden sağlıklı beslenmeye özen göster canım benim
Arada bir vücudu şaşırtmak gerekiyor farklı beslenerek. O kiloda takılma bende de oldu ama kabak detoksu iyi geldi, sende deneyebilirsin o direnç kırılınca kilo verme hızlanıyor.Bu cuma 67 li bir rakam görmek istiyorum artık. Bu 3.haftam 69 kusurle başladım hala 68 ler beni üzüyor
Ooo süpersinMerhaba kızlar herkesler iyidir inşallah ben kaç gündür mide bulantısı yaşıyordum neyseki bugün iyiyim ama bugünde üst damağım ağrıyor hep yara olmuş gibi yemek yerken zorlanıyorum
Ancak günün iyi haberi diyetisyen kontrolüm çok iyi geçti bu hafta derecelik bir yüzdeyle geliyorum listede olsam takım için süper olurdu ama sağlık olsun
Hoşgeldin canımMerhabalar bende yarin basliycam ins
Sağol canım benim, evet kızıma ve civcivlerime sağ salim kavuştum.hayırlı aksamlar menüleri okudum hepsi güzel maaşallah 60 kiloyum kardes bol çeşit kalori düşük çok guzel menu özellikle dikkatini çekti sara domatesi bende merak ettim doğrusu
bayby kuzum bir gunde 3kilo olmaz ama madem abarttin yarın sivi al toparlarsin üzülme sakin topragim sen nasılsın kızına kavuştum gözün aydın olsun
yeni gelen kardes hoş geldin bolca kilo verirsin inşallah
aylin nasıl olsun gülüm su hacamat işini bi ciddi anlamda düşün istersen
kebap diyarına gidecek kardeşim gezmenin katını çıkar toparlarsin amma uzun mesaj oldu ha
Bacım kendine çok yüklenmeHeekese günaydın.
Daha hiç uyumadım pastalarımı yaptım ancak bitti.Geçmişi okuyayım sonra 1-2 saat uyuyayım bari
Ben şimdiden acıktım, sabah 6da yedim . başka kimler su orucu yapacak el kaldırabilir mi? Sayımızı bilelim ☺ moral olurSelam kızlar,
Dün telefondan haberlere göz atıyım dedim, acar açmaz ekranda şöyle kocaman, tüylü bir örümceğin yarısını gördüğüm gibi telefonu elimden attım. Allah'tan önümdemasa vardı, masaya fırsattım. Korkarak elime aldım .
Burayada bakamadım. Hâlâ google açamıyorum.
Eğer gelmezsem bilinki örümcek yüzünden.
Su orucu yapacak olan arkadaşlar
Cuma günü düğün var, erken yiyecegim için ben dün akşam 9 gibi son öğünümü yedikten sonra başladım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun
Acıktın mı pekiKızlar bende 3 günlük su orucuna kalktım başladım dün 12.30 da son öğünümü yaptım şimdi 24 saat doldu 72 saat olarak ilk planım cumartesi 12.30 gibi hafif kahvaltı olarak yemeye başlıcam
Bazen bende çok açlık hissediyorum, ne yesem doymuyorum.Ben çok acıktım kızlar yapamayacağımneden böylr kazınıyor midem acaba
Ooo süpersin
Eski sara geri döndü desene
Sağol canım benim, evet kızıma ve civcivlerime sağ salim kavuştum.
Amin inşallahaynen canım eski saranın dönmesi gerek artık bu kilolar ya gidecek ya gidece yılbaşına kadar 65 kiloda olmak istiyorum
gözün aydın canım Allah sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?