- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah kabul etsin canımBen su orucu değilde normal oruç tutuyorum bugün. En son dün 19.30 gibi yedim sonra sadece su içtim. Açlık yok sadece biraz halsizlik başladı.
Amin sağol canım, geçen seneden kazalar vardı bu ara pazartesi ve perşembeleri tutmak istiyorum inşallahAllah kabul etsin canım
çok acıktım sayılmaz canım ama ruh halim hafif mayhoşAcıktın mı peki
Allah kabul etsin canımBen su orucu değilde normal oruç tutuyorum bugün. En son dün 19.30 gibi yedim sonra sadece su içtim. Açlık yok sadece biraz halsizlik başladı.
Arada bir vücudu şaşırtmak gerekiyor farklı beslenerek. O kiloda takılma bende de oldu ama kabak detoksu iyi geldi, sende deneyebilirsin o direnç kırılınca kilo verme hızlanıyor.
güzel menü olmuş canım ben beğendim su az onunda farkındasınBenim hastalık, müsaitsen tekrar geleyim der gibiçok iş var halılar geldi ev temizlenip yerlestirilcek 3 gündür hastalık gecse bile en az 1 hafta yatmak lazımmış bunu anladım ama geçmiş ola
Bugünü şimdiden yazayım akşama gelemem filan
Sabah
Iki kk peynir bol yeşillik domates limonlu yeşil cay
Öğlen kabak yemegi yoğurt
Ara Sade kahve gün kutusu çiğ badem
Aksama etli taze fasulye,yoğurt ve salata..
Su 1.5 lt oldu akşama kadar 1 lt daha bitiririm inşaallah
Halim yok malesef spor hareket 0
Bilemiyorum sanırsam öyle olabilir sanki günlerdir yememiş gibiydim. Yedim geçti ☺Bazen bende çok açlık hissediyorum, ne yesem doymuyorum.
Kan şekerin düşmüş olabilirmi
Ben su orucu değilde normal oruç tutuyorum bugün. En son dün 19.30 gibi yedim sonra sadece su içtim. Açlık yok sadece biraz halsizlik başladı.
Teşekkür ederim...güzel menü olmuş canım ben beğendim su az onunda farkındasın
Oyoyoyy 3000 ip atlama hemde bu kadar az yerkenbenim menüm
su orucu yapıyorum
2 bardak bitki çayı ve 1 bardak sade nescafe içtim
maalesef 4 fındık,2 tane kuru erik,3 tanede kuru üzüm yedim
gripliyim başım kalkmıyo gibi olunca biraz olsun enerji olur dedim onun dışında devam ediyorum
spor 3000 ip atlama
su 3 litre
Neeeee 3 bin mi ben 30da ölüyorum nefes nefese kalıyorum ☺benim menüm
su orucu yapıyorum
2 bardak bitki çayı ve 1 bardak sade nescafe içtim
maalesef 4 fındık,2 tane kuru erik,3 tanede kuru üzüm yedim
gripliyim başım kalkmıyo gibi olunca biraz olsun enerji olur dedim onun dışında devam ediyorum
spor 3000 ip atlama
su 3 litre
Yapmak zorundayım okadar abur cubur yersen cezasıda bu olurOyoyoyy 3000 ip atlama hemde bu kadar az yerken
Heryer çalışıyor bende uzun zamandır 3000 yapmadıydımNeeeee 3 bin mi ben 30da ölüyorum nefes nefese kalıyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?