- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımBoğaz ağrısı ile başladığım bir cuma gününden selamunaleykuminşaallah şifa yağsın üzerimize
Kilo bildirimine gelincee
Geçen cuma 62
Bugün 60.9
Boğaz ağrısı ile başladığım bir cuma gününden selamunaleykuminşaallah şifa yağsın üzerimize
Kilo bildirimine gelincee
Geçen cuma 62
Bugün 60.9
Amiin çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim.. bakalım şu bir kac gun dikkat edemem zaten iştahta gidip geliyo.. ondan düzensiz yiyorum..geçmiş olsun canım hastasın diye gitme buradan buradan ayrılınca hepten kilo alınıp dönülüyor
Çok teşekkür ederim.. bakalım şu bir kac gun dikkat edemem zaten iştahta gidip geliyo.. ondan düzensiz yiyorum..
Hayırlı cumalar kızlar
Eskiler bilir, her cuma sabah erkenden camide lahmacun yapıyoruz.
O yüzden geciktim.
Kilom malesef 78, hem 3 saat erken tartıldım, hemde dün suyu bol içemedim.
Gezmeden gelince yarım lt yeşil çay içtim lakin yeterli gelmedi.
Noona_noona bu hafta sen kazandın canım.
Haftaya devam
Esime limon sipariş ettim gelir gelmez yapayım insaallah canımönemli olan sağlık insan iyi olacak ki diyet yapabilsin ama bol bol su iç C vitamini al yoğurt yemeye çalış birde şeker sorunun yoksa eğer ballı limonlu ılık su iç boğaz ağrısına çok iyi geliyor canım
Tamamdır teşekkür ederim:))Listeye girmek için 2 hafta süren var,
Hergün akşam düzenli menü, su, spor bildireceksin.
Kendini tanıtıp sohbetlere katılırsan iyi olur
Arkadaşların menüsünü yorumlayacaksın
Ve kilo vereceksin
Hoşgeldin, takımdasın
Hoşbulduk teşekkürler bilgilendirme içinhoşgeldiniz öncelikle kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz sonra hergün akşam gün içinde yiyip içtiklerinizi menü olarak bildirip bol paylaşım yapıp menülere yorum yapıp ve kilo verirsenin iki haftalık deneme süresi sonrasında kaptanımızmoni sizi listeye alacaktır.Takım kurallarıda ilk sayfamızda yazmaktadır okuyabilirsiniz
Selam kızlar Bugün yemek yedikten sonra Yeter bu kadar miskinlik dedim kalktım 30 derece sıcaklıkta egzersiz yaptım ve bugün benim hayatımın dönüm noktası gerçekten Değmeyecek insanlara değmeyecek şeyler yapıyoruz kimse için kendimi mahvedemem Tamam beni üzmesi belki iştahımı kabartıyor olabilir ama bu sefer ona yenilmeyeceğim en güzel İntikam güzel görünmektir bugünden itibaren bu hafta -3 kg vermezsem zaten çekileceğim gruptan, bu kadar da kararlıyım.
Menü.saat 12
5 çatal patates
Saat 15.00
1 minnak biber dolması
1 poğaça
..
Su:1.5lt
Spor: 220 ip atlama
28 duvarda şınav
28 mekik
50 squat
Ve çok seviğim şekerli çay ve kahveyi de bıraktım
Herkese merhaba... ben muzmus:)) 1.63 boyundayım 66.2 kiloyum(bugün tartıldım). 7 aylık bir bebeğim var ve tahmin ettiğinşz gibi doğum kilolarımdan kurtulmak iatiyorum. Hedef kilom 60 ama 59 olsa da fena olmaz. İnşallah hepimiz zayuflayabiliriz:))
Ben birşey yapmadım dışarda yiyeceğiz bugünAkşama kereviz salatası yapacam bulgur köftesi ve salata
sizlerin menüsü neler söyleyinde birbirimize fikir olsun ne dersiniz
Hiç bu kadar zorlanmamıştımSon sürat diyete devam, size çok güveniyorum eminim sağlıkla, kiloları vereceksiniz
Düğüne gideceğim, yarım tavuk varAkşama kereviz salatası yapacam bulgur köftesi ve salata
sizlerin menüsü neler söyleyinde birbirimize fikir olsun ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?