Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı cumalar kızlar
Eskiler bilir, her cuma sabah erkenden camide lahmacun yapıyoruz.
O yüzden geciktim.
Kilom malesef 78, hem 3 saat erken tartıldım, hemde dün suyu bol içemedim.
Gezmeden gelince yarım lt yeşil çay içtim lakin yeterli gelmedi.
Noona_noona bu hafta sen kazandın canım.
Haftaya devam

Çok teşekkür ederim.. bakalım şu bir kac gun dikkat edemem zaten iştahta gidip geliyo.. ondan düzensiz yiyorum..

önemli olan sağlık insan iyi olacak ki diyet yapabilsin ama bol bol su iç C vitamini al yoğurt yemeye çalış birde şeker sorunun yoksa eğer ballı limonlu ılık su iç boğaz ağrısına çok iyi geliyor canım

Son sürat diyete devam, size çok güveniyorum eminim sağlıkla, kiloları vereceksiniz

Esime limon sipariş ettim gelir gelmez yapayım insaallah canım

Hoşbulduk teşekkürler bilgilendirme için

Selam kızlar Bugün yemek yedikten sonra Yeter bu kadar miskinlik dedim kalktım 30 derece sıcaklıkta egzersiz yaptım ve bugün benim hayatımın dönüm noktası gerçekten Değmeyecek insanlara değmeyecek şeyler yapıyoruz kimse için kendimi mahvedemem Tamam beni üzmesi belki iştahımı kabartıyor olabilir ama bu sefer ona yenilmeyeceğim en güzel İntikam güzel görünmektir bugünden itibaren bu hafta -3 kg vermezsem zaten çekileceğim gruptan, bu kadar da kararlıyım.
Menü.saat 12
5 çatal patates
Saat 15.00
1 minnak biber dolması
1 poğaça
..
Su:1.5lt
Spor: 220 ip atlama
28 duvarda şınav
28 mekik
50 squat
Ve çok seviğim şekerli çay ve kahveyi de bıraktım

tatlım sen özel durumun sebebiyle karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun bu yüzden bir haftada 3 kilo vermen biraz zor gibi bu yüzden kendine bu kadar yüklenme sen haftada bir kilo bile versen iki üç ay içinde istediğin kiloya gelirsin bence gerçekçi olup buna odaklanmalısın ayrıca burayı bırakma lafınıda bir daha duymayayım

Allah bebeğini bağışlasın canım burada eminim ki istediğin kiloya geleceksin zaten vermen gereken kilo çok azmış sen yeterki azimli ol

kızlar naçizane bir tavsiye ben yemeklerimde artık ağırlıklı olarak esmer bulgur kullanmaya başladım ve faydasınıda görüyorum mesela dolmalarımı pirinç yerine bulgurla yapıyorum çok leziz oluyor hemde besleyici bugünde pırasa yemeğimi pirinç yerine bulgurla yaptım acayip lezzetli oldu ayrıcada bağırsakları süper çalıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…