- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Emzirmeyi bıraktuk sayılır 3-4 günde bir aklına gelirsr soruyor, yakında tamamen keser. Ama ben yine ona yasaklı şeyleri yemem çünkü yersrm onu öpemem anlıyor musun canım? Öptüğümde yine tepkime yaratır ağzımdaki enzimler. O nedenlr karbonhidrat bahanem değil aslında bugünkğ yediklerim sinirdendi amaaaa bu sefer olacak herkes görecek,düşüşümü bekleyen herkese göstereceğim inşallah ben bu değilim ,kimse ayaklarının altına alamaz beni( ay gaza geldim kendimi Bihter Ziyagil sandım bi antatlım sen özel durumun sebebiyle karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun bu yüzden bir haftada 3 kilo vermen biraz zor gibi bu yüzden kendine bu kadar yüklenme sen haftada bir kilo bile versen iki üç ay içinde istediğin kiloya gelirsin bence gerçekçi olup buna odaklanmalısın ayrıca burayı bırakma lafınıda bir daha duymayayım
Düşüşünü bekleyen kim baby, biz birbirimize destek oluyoruz kuzum. Burda art niyetli kimse yok. Yarış birbirimizi gaza getirmek içinEmzirmeyi bıraktuk sayılır 3-4 günde bir aklına gelirsr soruyor, yakında tamamen keser. Ama ben yine ona yasaklı şeyleri yemem çünkü yersrm onu öpemem anlıyor musun canım? Öptüğümde yine tepkime yaratır ağzımdaki enzimler. O nedenlr karbonhidrat bahanem değil aslında bugünkğ yediklerim sinirdendi amaaaa bu sefer olacak herkes görecek,düşüşümü bekleyen herkese göstereceğim inşallah ben bu değilim ,kimse ayaklarının altına alamaz beni( ay gaza geldim kendimi Bihter Ziyagil sandım bi an) şaka bi yana gerçekten zayıflayıp herkese ben nasıl azimliyim gösteteceğim . tesellin için de sağ ol ya sen bitanesin 28im benim
İnşallah kaptan anlaşıldıL LaleZar86
N nezesali
Ehlimuhabbet
Noona_noona
Natsume
cimbomlukiz
kızlar artık listedesiniz, çok güzel sonuçlar ve bol paylaşım bekliyorum.
yeni üyelerin 2 ay izin hakkı yok ona göre
Teşekkür ederim inşallah hep beraber çok güzel sonuçlar alırızL LaleZar86
N nezesali
Ehlimuhabbet
Noona_noona
Natsume
cimbomlukiz
Tebrik ederim kızlar listedesiniz artık sorumluluğumuz daha fazla hem takıma karşı hemde kendinize karşı
Yok takımdan değil zaten akrabalarımdan en yakınlarımdan sağ olsunlarDüşüşünü bekleyen kim baby, biz birbirimize destek oluyoruz kuzum. Burda art niyetli kimse yok. Yarış birbirimizi gaza getirmek için
Teşekkür ederim inşallah hep beraber çok güzel sonuçlar alırız
diyetisyene başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. ama listeler çok bana uymadı. konuşuyoruz ama sıkıldım. çok düşündüm bırakmaya karar verdim. çok uyamıyorum. kendime göre yapacağım. yavaş olsun ama olsun. yaz başında bahsettiğim cafe tabağı tarzını hayata geçireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?