Bu hafta çok iyi geçti herkes ekside, tüm arkadaşları tebrik ederim inşallah her hafta böyle oluruzOleeeey bu hafta birinci olmuşuz biz bu dereceyi hakettik yeni gelen arkadaşlar uğur getirdi takımımıza
ilk hedefim 1 kasıma kadar 79.9 kilo olmak. hadi bakalım
Bu hafta çok iyi geçti herkes ekside, tüm arkadaşları tebrik ederim inşallah her hafta böyle oluruz
Kendini en iyi sen bilirsin canım nasıl iyi hissedeceksin öyle yap
L LaleZar86
@nezesali
Ehlimuhabbet
@Noona_noona
@Natsume
cimbomlukiz
kızlar artık listedesiniz, çok güzel sonuçlar ve bol paylaşım bekliyorum.
yeni üyelerin 2 ay izin hakkı yok ona göre
Bende 75 olmak istiyorum
Benim bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
1 dilim peynir
Öğle
1 dilim kek
1 bardak meyve suyu
Akşam
Körili tavuk
Makarna
Salata
Spor yok
Su 2 litre
çok düşündüm sara. mesela smoothie veriyor. ama günü saati var. iyi de ben o zamanda içmek istemiyorum. uyayım dedim. sonrasında iki kere patlama yaşadım. canım sıkıldı. falan.... farklı tabak hazırlamak istiyorum. e tabi o da benim listelerime uy diyor. gerçi ayarlıyor ama uyum sağlayamadım işte. ben bir öğünde sadece zeytinyağlı bir öğünde sadece et yiyemiyorum her zaman. farklı yemek istiyorum gibi....
ben de ekim sonu 75 isterim ama makul hedef koyayım kendime fazla uçmayayım
Emzirmeyi bıraktuk sayılır 3-4 günde bir aklına gelirsr soruyor, yakında tamamen keser. Ama ben yine ona yasaklı şeyleri yemem çünkü yersrm onu öpemem anlıyor musun canım? Öptüğümde yine tepkime yaratır ağzımdaki enzimler. O nedenlr karbonhidrat bahanem değil aslında bugünkğ yediklerim sinirdendi amaaaa bu sefer olacak herkes görecek,düşüşümü bekleyen herkese göstereceğim inşallah ben bu değilim ,kimse ayaklarının altına alamaz beni( ay gaza geldim kendimi Bihter Ziyagil sandım bi an) şaka bi yana gerçekten zayıflayıp herkese ben nasıl azimliyim gösteteceğim . tesellin için de sağ ol ya sen bitanesin 28im benim
Takımımı tebrik ediyorum.. söylemiştim hastalık tekrar yokluyor diye doğru bilmişim.. boğaz ağrısı halsizlik gün boyu benimleydi
Bugünün menüsü
Sabah
Sahanda yumurta 1
2 ufak kornişon tursu
Ihlamur cayi
Ara ogunde kaçamak oldu rulolat ve kakaolu süt
Öğlen tavuk suyu çorbası
Ara ogunde üzüm
Aksam
Dün akşamki menüm etli taze fasulye bulgur pilavı salata yoğurt
Yatana kadar 2.5 lt su yapacağım inşaallah..
Çok teşekkür ederim kendi adıma daha dikkatli olacağımdan şüphen olmasınL LaleZar86
@nezesali
Ehlimuhabbet
@Noona_noona
@Natsume
cimbomlukiz
kızlar artık listedesiniz, çok güzel sonuçlar ve bol paylaşım bekliyorum.
yeni üyelerin 2 ay izin hakkı yok ona göre
O diyet listelerine bende uyamam hiç, hem canın istemesi lazım hemde zamanın olması lazım. Ben 3 çocukla normal yemeği ancak yapıyorum her gün birde özel kendime hazırlayamam ki. Aslında normalde yediklerinin porsiyonunu azaltsan o bile diyet sayılırçok düşündüm sara. mesela smoothie veriyor. ama günü saati var. iyi de ben o zamanda içmek istemiyorum. uyayım dedim. sonrasında iki kere patlama yaşadım. canım sıkıldı. falan.... farklı tabak hazırlamak istiyorum. e tabi o da benim listelerime uy diyor. gerçi ayarlıyor ama uyum sağlayamadım işte. ben bir öğünde sadece zeytinyağlı bir öğünde sadece et yiyemiyorum her zaman. farklı yemek istiyorum gibi....
Ben gece uyuyamıyorum ki eritirim onuAfiyet olsun canım ama keşke akşam makarna olmasaydı makarna yiyeceksen Öğle yemelisinki eritmesi kolay olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?