Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendini en iyi sen bilirsin canım nasıl iyi hissedeceksin öyle yap

çok düşündüm sara. mesela smoothie veriyor. ama günü saati var. iyi de ben o zamanda içmek istemiyorum. uyayım dedim. sonrasında iki kere patlama yaşadım. canım sıkıldı. falan.... farklı tabak hazırlamak istiyorum. e tabi o da benim listelerime uy diyor. gerçi ayarlıyor ama uyum sağlayamadım işte. ben bir öğünde sadece zeytinyağlı bir öğünde sadece et yiyemiyorum her zaman. farklı yemek istiyorum gibi....

Benim bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
1 dilim peynir

Öğle
1 dilim kek
1 bardak meyve suyu

Akşam
Körili tavuk
Makarna
Salata

Spor yok
Su 2 litre

Afiyet olsun canım ama keşke akşam makarna olmasaydı makarna yiyeceksen Öğle yemelisinki eritmesi kolay olsun

Haklısın canım diyetisyen kendi listesine uymanı ister benimkide öyle ben esnetsemde genel olarak uyuyorum ve inan harfiyen uyduğum haftalarda güzel kilolar veriyorum ama dediğim gibi kendini en iyi sen bilirsin

Takımımı tebrik ediyorum.. söylemiştim hastalık tekrar yokluyor diye doğru bilmişim.. boğaz ağrısı halsizlik gün boyu benimleydi
Bugünün menüsü
Sabah
Sahanda yumurta 1
2 ufak kornişon tursu
Ihlamur cayi

Ara ogunde kaçamak oldu rulolat ve kakaolu süt

Öğlen tavuk suyu çorbası

Ara ogunde üzüm

Aksam
Dün akşamki menüm etli taze fasulye bulgur pilavı salata yoğurt
Yatana kadar 2.5 lt su yapacağım inşaallah..

Sende bitanesin canım benim kimsenin seni üzmesine izin verme heleki kilon için kimsenin buna hakkı yok

Afiyet olsun canım ballı limonlu suyu dene istersen

Bir bardak ılık suyun içine bir tatlı kaşığı bal iki üç damla limon sık iç iyi gelir inşallah

O diyet listelerine bende uyamam hiç, hem canın istemesi lazım hemde zamanın olması lazım. Ben 3 çocukla normal yemeği ancak yapıyorum her gün birde özel kendime hazırlayamam ki. Aslında normalde yediklerinin porsiyonunu azaltsan o bile diyet sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…