- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
bugün doktor çalışmıyor yarın işyerinden izin alabilirsem yarın yoksa cumartesi gidicem canımcok gecmis olsun..
bildigim kadariyla igne ile bosaltiyolar ciddi bir odem varsa. Istersen dizin icin de git igne yapsin hem de baksin doktor neden olduguna dair
söylediklerinin hepsi sağlıklı şeyler muhtemelen cumartesi doktora gidicem acaba birini bugünden denesem olurmuGeçmiş olsun canım, zencefil yada zerdeçal hem iltihaba iyi gelir hem metabolizmayı hızlandırır hemde vücuttan su atar.
Isırgan çayıda ödem atar
Biberiyede ödem atar
Önce doktora sor sonra bunlardan birini yap istersen
bende de var egzama, bayadir var ara ara geciyo cikiyo tekrar. Suanda cok iyiyim, sukur, en son doktor kortizonlu bi ilac verdi istersen ismini paylasirim. Bir de ozel sabun verdi hassas ciltler icin,normal sabun tetikliyo. Ayrica yemek , temizlik yaparken eldiven giyiyorum. Bulasik yikarkende. Bunlarin hep faydasi oldu. Tatlinin bende bi etkisi yok genelde temas ettigim seylerden. He bide nemlendiriyorum gun icinde. Kuruluktanda basliyo cunku. Havalar sogudu.
İsmin paylaşırsanız çok sevinirim
dermovate krem - bu kortizonlu bir krem gunde 2 kez sabah aksam surdum once 5 gun sonra kontrole gittim 1 hafta daha devam et dedi, doktorunuza sorup kullanin mutlaka.
triderm el sabunu- sivi sabununu aldim biraz pahali,2 li satiliyordu kampanyada oyle aldim birini mutfaga birini banyoya koydum.
bir de egzama eldiveni aldim siz de alin, eczanelerde var bunu da doktor onerdi. pamuklu bir eldiven.
Temizlikte, bulasik yikarken, yemek yaparken takiyosunuz ustune de normal muayene eldivenlerinden (lateks ) giyiyosunuz bu sekilde isinizi yapiyosunuz. Direk lateks veya tek kullanimlik eldivenler de tetikliyomus egzamayi
Kızlar daha önce sağ kol dirseğimde bir ağrı vardı masabaşı çalıştığımdan sağ kola yüklendiğim diye düşündük koluma ağrı kesici kremler haplar fayda etmedi yormamaya çalıştım buz masajı yaptım geçmedi en son doktora gittim orada ödem oluştuğunu söyledi dirsekten iğne yaptı bir kaç güne öyle geçti şimdi aynı ağrıyı sol diz kapağımda ve yine sağ kolumda hissetmeye başladım günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay içiyorum sizce ödem için başka tavsiyeniz varmı
izin kilonun bölünmesinden canımcım
Olur, cevap için geç kaldım ama.söylediklerinin hepsi sağlıklı şeyler muhtemelen cumartesi doktora gidicem acaba birini bugünden denesem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?