- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben takipte olurum, sohbete de katılırım.Sendemi gidiyorsun çok üzüldüm buna çünkü eskilerden giden gelmiyor ve buranın tadıda eskisi gibi olmuyor
Ben takipte olurum, sohbete de katılırım.
Kiloyla ilgili bisey istemiyorum
Günaydın arada olur öyle kacamaklarGunaydinlar mutlu haftasonlari kizlar
bugun esimin dogum gunu .
Kacamakli bir gun olucak . Yine de porsiyon kontrolu yaparim tabi.
Tşk ederim fulyacım ❤iyi akşamlar kızlar. tebrikler@Aylin42Konya aylinim tebrikler
Ben daha hiç yatmadım gezom dün sabah uyandığımla duruyorum.Gözlerim kapanıyor artıkTebrik ederim kızlar
Daha bu saat oldu, işim bitmedi ama ben bittim yatıyorum artık
Bizde dün süpriz yaparak kutladikGunaydinlar mutlu haftasonlari kizlar
bugun esimin dogum gunu .
Kacamakli bir gun olucak . Yine de porsiyon kontrolu yaparim tabi.
Yok kiz ben o kadar dayanamamBen daha hiç yatmadım gezom dün sabah uyandığımla duruyorum.Gözlerim kapanıyor artık
Tebrik ederim siziBen daha hiç yatmadım gezom dün sabah uyandığımla duruyorum.Gözlerim kapanıyor artık
Çok geçmiş olsun.Sinir sıkışması olabilir gezom.Benimde elimde uyuşma olur dr a gittim 4 sene önce.Sinir sıkışması,işi gücü artık bırakıcan dedi.Ama mümkün mü acaba.Yok kiz ben o kadar dayanamam
En son wc ye giderken belimi doğrultamadım ikibüklüm gittim ve artık sağ ayağımın altı ne kadar ağrıdıysa topalliyordum. Bugünde sağ elim uyuşuyor
Ben çoktaaan yazdım bile tşk cnmGünaydın takım, kızlarAylin42Konya Natsume bu hafta göreviniz varmış unutmayalım yoksa ceza gelir takıma
Çok tşk ederim cnm.Bende bütün kilo veren arkadaşlarımı kutluyorumTebrik ederim sizive de grubumuzu
2 .olmuşuz
Tşk ler cnm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?