Kefirkızlar menülerde gördüğüm içi yazmak istedim:
meyvelerin yanında mutlaka, ya 2 kaşık yoğurt, ya 1 bardak ayran ya da 1 bardak sıcak su mutlaka tüketmeliyizmeyvenin şekerini dengeliyor.
sanırım tüm gün dışardaydın, sabah kahvaltılarına bol yeşillik ekleyebilirsin tok tutarSelamlar guzel hanimlar
Sabah 2 yumurta
2 zeytin 1 dilim ekmek
1 kasik bal biraz peynir
Oglen yarim kofte ekmek biraz patates
Aksam Karisik izgara (5 parca et)
2 kasik pilav 3 elma dilim patates ile
biraz uzum biraz cilek toplam 1 kase meyve
1.5 litre su
11bin adim yurumusum.
Dün sabah kısa bi uğradım, 1 saat kadar yardım edip geldim. evde işim çok, cumartesi Tr yolcusuyum inşallah. Çocuklara biseyler hazırlayıp bırakmam lazım. Kızım rahatsız, onun için biseyler yapmam lazım. Bugün 04,30 da kalktigim gibi ev temizledim, yemek yaptım. Çok yoruluyorum, bazen düşünüyorum 24 saat yetmiyor, bi o kadar daha olsa anca yetişirizbeğene beğene gülüm geliyorgezegenfeza
özletme kendini yahu, hep camiye çalışıyosun bak burda sana ihtiyacımız var
o koftenin hikayesi zaten uyuz bisey aksilik cikti yemek saati gececekti 2 saat.bende dayanamadim migrenim tutuyor hemen yedim ilac attimsanırım tüm gün dışardaydın, sabah kahvaltılarına bol yeşillik ekleyebilirsin tok tutardışarıda yediğiniz zaman daha az zararlı şeyler tercih edelim, ızgara gibi lahmacun da olabilir. yarım ekmek diyet için hiç uygun değil kuzum
patatesleri de hadi görmiyim
güzel yürümüşsün, dışarıda olmana rağmen 1,5 litre su çok iyi
Allah kolaylık versin, kızına da geçmiş olsun canımDün sabah kısa bi uğradım, 1 saat kadar yardım edip geldim. evde işim çok, cumartesi Tr yolcusuyum inşallah. Çocuklara biseyler hazırlayıp bırakmam lazım. Kızım rahatsız, onun için biseyler yapmam lazım. Bugün 04,30 da kalktigim gibi ev temizledim, yemek yaptım. Çok yoruluyorum, bazen düşünüyorum 24 saat yetmiyor, bi o kadar daha olsa anca yetişiriz
73 olsam super olur valla. Yni niyetim o insallh3 OCAK 2020 YILBAŞI HEDEFLERİ
Aylin42konya >>>hedefine ulaştın zaten
LaleZar86 >>>
nezesali >>>
Ehlimuhabbet >>>
cimbomlukiz >>>
peaceful16 >>>
60kiloyum >>>
sara_28 >>>
antepia27 >>>
aydalinka >>>
canevim >>>
marifetliana >>>
GIDI >>>
efser >>>
jtaime020626 >>>
Ekrl >>>
vorones >>>
BLUEDENİZ >>>
nympha >>>
3 OCAK 2020 YILBAŞI HEDEFLERİ
Aylin42konya >>>hedefine ulaştın zaten
LaleZar86 >>>58
nezesali >>>
Ehlimuhabbet >>>
cimbomlukiz >>>
peaceful16 >>>68
60kiloyum >>>75
sara_28 >>>
antepia27 >>>
aydalinka >>>
canevim >>>65
marifetliana >>>
GIDI >>>
efser >>>82
jtaime020626 >>>
Ekrl >>>60
vorones >>>
BLUEDENİZ >>>59
nympha >>>80
İnşallah canım. Birbirimize destek olarak, bunu başaracağız. İlk zamanlar hep zordur. Ama sonrasında kilo verdikçe, emeklerinin karşılığını aldıkça, o zorluklar azalıyor.inşallah hep beraber sağlıklı bir hayata aldım atarız
öncelikler tecrübelerimizden ders çıkarıp vücudum ne diyor ona kulak verirsek biz bu kötü yanlış öğretilmiş huyumuzdan kurtuluruz.Birde en önemlisi bilinç altımıza atağımız çöplülükleri ve başarısızlık korkumuzu temizlersek. Bak gör ne leptin ne metabolizma
ayağı kaldırırız
İnşallah canım. Birbirimize destek olarak, bunu başaracağız. İlk zamanlar hep zordur. Ama sonrasında kilo verdikçe, emeklerinin karşılığını aldıkça, o zorluklar azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?