Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sanırım tüm gün dışardaydın, sabah kahvaltılarına bol yeşillik ekleyebilirsin tok tutardışarıda yediğiniz zaman daha az zararlı şeyler tercih edelim, ızgara gibi lahmacun da olabilir. yarım ekmek diyet için hiç uygun değil kuzum
patatesleri de hadi görmiyim
güzel yürümüşsün, dışarıda olmana rağmen 1,5 litre su çok iyi

beğene beğene gülüm geliyor gezegenfeza
özletme kendini yahu, hep camiye çalışıyosun bak burda sana ihtiyacımız var
Dün sabah kısa bi uğradım, 1 saat kadar yardım edip geldim. evde işim çok, cumartesi Tr yolcusuyum inşallah. Çocuklara biseyler hazırlayıp bırakmam lazım. Kızım rahatsız, onun için biseyler yapmam lazım. Bugün 04,30 da kalktigim gibi ev temizledim, yemek yaptım. Çok yoruluyorum, bazen düşünüyorum 24 saat yetmiyor, bi o kadar daha olsa anca yetişiriz

o koftenin hikayesi zaten uyuz bisey aksilik cikti yemek saati gececekti 2 saat.bende dayanamadim migrenim tutuyor hemen yedim ilac attim

Allah kolaylık versin, kızına da geçmiş olsun canım
şimdiden hayırlı yolculuklar

73 olsam super olur valla. Yni niyetim o insallh

57 yi görüp kilo mu korumaya almak

Bnde bugun annemdeydim..
Bigunku menum
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
4 siyah zeytin
Yesil cay
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara ogun
1 cay bardagi sutlu kahve
5 findik

Aksam yemegi
Ayran corbasi
1 su bardagi
1 porsiyon ot yemegi .

Aksam esimle oturup cay ictik yanina cerez bugun pot kirdim malesef

Yaa kizlar birde benim sorunum hersey aksama kadar cok guzel gidiyor. Ama esim eve gec geliyor ve yemek istiyor . Benimde canim cekiyor. O an ki krizi mi nasil gecire bilirim bana yardimm edin lutfen akıl verinn.

Hayırlı geceler 1. Grubumm ...

Sabah:1 az yağlı sade omlet,bol yeşillik,zeytin, 1 t.k süzme peynir, yeşil cay

Ara:rezene çayı

Oglen:1 adet kabak kavurması üzerine yoğurt ve baharat

Aksam: uzun zamandir gormediğim kuzenimde çay davetinde idim.. 3 mercimek köfte,marul,yoğurtlu havuç salatası, 1 dilim triliçe, 2 bardak limonlu cay +(triliçe yemeyecektim ama öyle özenerek anlattı ki mecbur kaldım:/ ) yarın sıkı bir telafi beni bekler...
2.5 lt su
Spor
Yarım saat yürüyüş

3 OCAK 2020 YILBAŞI HEDEFLERİ

Aylin42konya >>>hedefine ulaştın zaten

LaleZar86 >>>58
nezesali >>>52
Ehlimuhabbet >>>57
cimbomlukiz >>>
peaceful16 >>>68
60kiloyum >>>75
sara_28 >>>
antepia27 >>>
aydalinka >>>
canevim >>>65
marifetliana >>>
GIDI >>>
efser >>>82
jtaime020626 >>>73
Ekrl >>>60
vorones >>>
BLUEDENİZ >>>59
nympha >>>80

İnşallah canım. Birbirimize destek olarak, bunu başaracağız. İlk zamanlar hep zordur. Ama sonrasında kilo verdikçe, emeklerinin karşılığını aldıkça, o zorluklar azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…