Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinlar
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun, ulke olarak hep daha iyiye gidelim insallah.

Ben gune yarim limon sıktığım ılık su ile basladim.

Kahvalti icin biraz beklicem.
Gec kahvalti yapinca oglende hafif gecistiriyorum iki ogune dusmus gibi oluyorum. Birde aralikli oruc oluyor tabi. Aksam en son 7 de yiyorum. 15-16 saat yemek yemiyorum vucut yag yagiyormus.

Umarim sonuc gorurum

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir.

Gunaydin kizlar ..
Umarim bol eksikli gunler yaşariz
Dun aksam yazmistim.
Hani aksam yemek yeme krizlerim geliyor onu nasil hallede bilirim. Nasil kendime mani olabilirim. Bana bir akil verin lutfen.
Bende de aynı durum var. Evde akşam yemeği 9dan sonra yeniliyor ve benim de canım çekiyor. Ben de başka odaya kaçıyorum artık. Ama krize girdiğin anda yoğurt veya bitki çayıyla iştahını azaltabilirsin. Bende işe yarıyor.

58le mezun olucam hedef

cok gecmis olsun acil sifalar insallah bebeginize

Gunaydin kizlar ..
Dun aksam yazmistim.
Hani aksam yemek yeme krizlerim geliyor onu nasil hallede bilirim. Nasil kendime mani olabilirim. Bana bir akil verin lutfen.
canım tahlillerini yaptır, insülin direncin olabilir. açlık krizlerine büyük bir bardak ayran da iyi geliyor, kahve çay biraz fındık flan da yiyebilirsin o anlarda keser.

çok geçmiş olsun canım rabbim bebişine şifa versin kendini hazır hissettiğinde bekleriz

3 OCAK 2020 YILBAŞI HEDEFLERİ

Aylin42konya >>>hedefine ulaştın zaten

LaleZar86 >>>58
nezesali >>>52
Ehlimuhabbet >>>57
cimbomlukiz >>>58
peaceful16 >>>68
60kiloyum >>>75
sara_28 >>>?
antepia27 >>>?
aydalinka >>>?
canevim >>>65
GIDI >>>?
efser >>>82
jtaime020626 >>>73
Ekrl >>>60
vorones >>>?
BLUEDENİZ >>>59
nympha >>>80

Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin

Gunaydin kizlar ..
Dun aksam yazmistim.

ben öncelikle bitiki çayı ve kahveye sarılırım
dahada geçmese bir salatalık bir domates tabağa dilimlerim üzerine hafifi biraz tuz özellikle çatal bıçakla onu küçük küçük parçalayarak yerim maksat ağzımı oylamak yemeği düşünmemek için
yarım saat oyalana oyalana yiyorum.
bu mevsimde turp seviyorsan turpu rendeliyorum tuz ve limonla yiyorum.Turpun hafifi şişkinlik yapıyorya tokluk hissi veriyor

Bu günkü menüm (29 ekim salı )
Kahvaltı
1 kase ciha tohumlu pudik
(İçindekiler:1 bardak süt 2 yemek kaşığı ciha 1 orta boy muz 2 ceviz)

Ara:1 Türk kahvesi

Öğlen
2 patatesli içli köfte
1 kase yoğurt ( bu öğün benim dışımda gelişen Bir durum oldu diyetime uygun bunları yedim )

Ara:Rooibos çayı

Akşam
1 mantarlı imam bayıldı (1 patlıcan 1 biber yedim kızartmadan yaptım)
3 yemek kaşığı yoğurt
1salata
akşam kiraz sapı çayı

İyi akşamlar canlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir 6 zeytin bol yeşillik şekersiz çay
Ögle
Türk kahvesi
Akşam
Fırında balık salata bir dilim tam buğday ekmeği
Küçük bir parça tahin helvası
Mutfak kapandı
17.bin adım yürüyüş.+2 litre su

Kizlar cevap lariniz icin hepinize tessekur edrim.
Esimle sofraya oturmuyorum .
Yemegi ben tabaklara servis ettigim icin buram buram kokuyor. Ama bugun esimden rica edecem servis etmesini.
Evet kriz gelirse dediginiz seyleri denicem insallh. Cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…