- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Kızlar, kaptanım.. 2 buçuk aylık bebeğimi anal apse sonucu ameliyat ettiler bu ara çok yoğunum..hastanedeyiz hala, büyük kızım, kreşi ev vs yetişmeye çalışırken maalesef kilo düşünemiyorum buraya hele hiç giremiyorum. Birkaç hafta izin istiyorum sizden
[/QUOT
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir.Kızlar, kaptanım.. 2 buçuk aylık bebeğimi anal apse sonucu ameliyat ettiler bu ara çok yoğunum..hastanedeyiz hala, büyük kızım, kreşi ev vs yetişmeye çalışırken maalesef kilo düşünemiyorum buraya hele hiç giremiyorum. Birkaç hafta izin istiyorum sizden
Bende de aynı durum var. Evde akşam yemeği 9dan sonra yeniliyor ve benim de canım çekiyor. Ben de başka odaya kaçıyorum artık. Ama krize girdiğin anda yoğurt veya bitki çayıyla iştahını azaltabilirsin. Bende işe yarıyor.Gunaydin kizlar ..
Umarim bol eksikli gunler yaşariz
Dun aksam yazmistim.
Hani aksam yemek yeme krizlerim geliyor onu nasil hallede bilirim. Nasil kendime mani olabilirim. Bana bir akil verin lutfen.
58le mezun olucam hedef3 OCAK 2020 YILBAŞI HEDEFLERİ
Aylin42konya >>>hedefine ulaştın zaten
LaleZar86 >>>
nezesali >>>
Ehlimuhabbet >>>
cimbomlukiz >>>
peaceful16 >>>
60kiloyum >>>
sara_28 >>>
antepia27 >>>
aydalinka >>>
canevim >>>
marifetliana >>>
GIDI >>>
efser >>>
jtaime020626 >>>
Ekrl >>>
vorones >>>
BLUEDENİZ >>>
nympha >>>
Kızlar, kaptanım.. 2 buçuk aylık bebeğimi anal apse sonucu ameliyat ettiler bu ara çok yoğunum..hastanedeyiz hala, büyük kızım, kreşi ev vs yetişmeye çalışırken maalesef kilo düşünemiyorum buraya hele hiç giremiyorum. Birkaç hafta izin istiyorum sizden
esinle sofraya oturmaGunaydin kizlar ..
Dun aksam yazmistim.
Hani aksam yemek yeme krizlerim geliyor onu nasil hallede bilirim. Nasil kendime mani olabilirim. Bana bir akil verin lutfen.
canım tahlillerini yaptır, insülin direncin olabilir. açlık krizlerine büyük bir bardak ayran da iyi geliyor, kahve çay biraz fındık flan da yiyebilirsin o anlarda keser.Gunaydin kizlar ..
Dun aksam yazmistim.
çok geçmiş olsun canım rabbim bebişine şifa versinKızlar, kaptanım.. 2 buçuk aylık bebeğimi anal apse sonucu ameliyat ettiler bu ara çok yoğunum..hastanedeyiz hala, büyük kızım, kreşi ev vs yetişmeye çalışırken maalesef kilo düşünemiyorum buraya hele hiç giremiyorum. Birkaç hafta izin istiyorum sizden
Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versinKızlar, kaptanım.. 2 buçuk aylık bebeğimi anal apse sonucu ameliyat ettiler bu ara çok yoğunum..hastanedeyiz hala, büyük kızım, kreşi ev vs yetişmeye çalışırken maalesef kilo düşünemiyorum buraya hele hiç giremiyorum. Birkaç hafta izin istiyorum sizden
Gunaydin kizlar ..
Dun aksam yazmistim.
Kaptanim zaten kansizlik var bende.canım tahlillerini yaptır, insülin direncin olabilir. açlık krizlerine büyük bir bardak ayran da iyi geliyor, kahve çay biraz fındık flan da yiyebilirsin o anlarda keser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?