Çok sevindim senin adına canım. Menülerin çok hafif, bu iyi haber kaçınılmaz. Benim de iyi. Gidiyor. Pazar günü akşam yemeği sonrası mide fesadı geçirecektim. Bu hafta buraya katılmak çok iyi geldi. Şuan sadece midemi ve beynimi kontrol altına almaya çalışıyorum. İnşallah başaracagiz canım.Aminn rakibem nasıl gidiyor umut varmı ben umutluyum kendimde hafiflik hissediyorum
Çok sevindim senin adına canım. Menülerin çok hafif, bu iyi haber kaçınılmaz. Benim de iyi. Gidiyor. Pazar günü akşam yemeği sonrası mide fesadı geçirecektim. Bu hafta buraya katılmak çok iyi geldi. Şuan sadece midemi ve beynimi kontrol altına almaya çalışıyorum. İnşallah başaracagiz canım.Aminn rakibem nasıl gidiyor umut varmı ben umutluyum kendimde hafiflik hissediyorum
Sağol canım, evet hastalık havaları başladı.Geçmiş olsun canım evet havalar baya serinledi tam hastalık havası dikkat edin kendinize
Evet canım benim ya burası cok iyi motive ediyor yarış olayı ne zaman gözüm abur cubura gitse hemen burası aklıma geliyor frenliyorım inşallah yarın eksiklerimizi görürüzÇok sevindim senin adına canım. Menülerin çok hafif, bu iyi haber kaçınılmaz. Benim de iyi. Gidiyor. Pazar günü akşam yemeği sonrası mide fesadı geçirecektim. Bu hafta buraya katılmak çok iyi geldi. Şuan sadece midemi ve beynimi kontrol altına almaya çalışıyorum. İnşallah başaracagiz canım.
Evet aynen öyle canım. Buranın verdiği sorumluluk, menuleri okudukça, öğrenilen doğru ve yanlışlar, bizi hedef ve sağlıklı kilomuza ulaştıracak. Yarişmanın etkisi de çok büyük. İnşallah listeye en kısa zamanda dahil oluruzEvet canım benim ya burası cok iyi motive ediyor yarış olayı ne zaman gözüm abur cubura gitse hemen burası aklıma geliyor frenliyorım inşallah yarın eksiklerimizi görürüz
Evet canım çok şükür.Bu ikinci mezuniyetim olucak.İnşallah 3. olmaz3 OCAK 2020 YILBAŞI HEDEFLERİ
Aylin42konya >>>hedefine ulaştın zaten
LaleZar86 >>>
nezesali >>>
Ehlimuhabbet >>>
cimbomlukiz >>>
peaceful16 >>>
60kiloyum >>>
sara_28 >>>
antepia27 >>>
aydalinka >>>
canevim >>>
marifetliana >>>
GIDI >>>
efser >>>
jtaime020626 >>>
Ekrl >>>
vorones >>>
BLUEDENİZ >>>
nympha >>>
Yaşı kafana takma bence canım.Metayı hızlandırıcak şeylere dikkat et bol su iç ve bol yürüyüşle çok güzel kilo veriliyor.Ben 48 yaşındayım o yüzden bunları söylüyorum.Beni tanır arkadaşlar güzel kilo verebiliyorum.Bi de koruyabilsem ne var sankiSağlıkla ilgili bir sorun yoksa,kilo vermek irade de bitiyor.
Ben de yaş olayı var bir de.kirkli yaşlardan sonra daha bir zor oluyor kilo vermek.ben de onu tecrübe ettim.insallah sağlıkla en kısa zamanda ideal kilomuza ulaşırız canım.
Bence de yaanii benim gibi kayıp bu aralarbeğene beğene gülüm geliyor @gezegenfeza
özletme kendini yahu, hep camiye çalışıyosun bak burda sana ihtiyacımız var
hoşgeldin canım tabii ki. bize kendini tanıtır mısın?Bana disiplin lazim bi 10 kilo versem.
Saldim kendimi şu siralar..
Girebilirmiyiz?
Maşallah tebrik ederim sizi bu yazınız da bana iyi moral geldi benimde yaş 50 kilo vermek daha zor diye salıyordum kendimi ama demekki isteyince oluyor demi yaşı bahane etmememiz gerekYaşı kafana takma bence canım.Metayı hızlandırıcak şeylere dikkat et bol su iç ve bol yürüyüşle çok güzel kilo veriliyor.Ben 48 yaşındayım o yüzden bunları söylüyorum.Beni tanır arkadaşlar güzel kilo verebiliyorum.Bi de koruyabilsem ne var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?