Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aminn rakibem nasıl gidiyor umut varmı ben umutluyum kendimde hafiflik hissediyorum
Çok sevindim senin adına canım. Menülerin çok hafif, bu iyi haber kaçınılmaz. Benim de iyi. Gidiyor. Pazar günü akşam yemeği sonrası mide fesadı geçirecektim. Bu hafta buraya katılmak çok iyi geldi. Şuan sadece midemi ve beynimi kontrol altına almaya çalışıyorum. İnşallah başaracagiz canım.

Aminn rakibem nasıl gidiyor umut varmı ben umutluyum kendimde hafiflik hissediyorum
Çok sevindim senin adına canım. Menülerin çok hafif, bu iyi haber kaçınılmaz. Benim de iyi. Gidiyor. Pazar günü akşam yemeği sonrası mide fesadı geçirecektim. Bu hafta buraya katılmak çok iyi geldi. Şuan sadece midemi ve beynimi kontrol altına almaya çalışıyorum. İnşallah başaracagiz canım.
Geçmiş olsun canım evet havalar baya serinledi tam hastalık havası dikkat edin kendinize
Sağol canım, evet hastalık havaları başladı.

Evet canım benim ya burası cok iyi motive ediyor yarış olayı ne zaman gözüm abur cubura gitse hemen burası aklıma geliyor frenliyorım inşallah yarın eksiklerimizi görürüz

Bol iradeli bir gun diliyorum hepimize
Umarim kaptanin hedefini tutturabilirim
oglen halama gidecegim onun baskilarina karsi dimdik ayakta durmaliyim
Bu arada haftasonu yuzmeye basliyorum insallah kizlar.Tahlierimi yaptirdim bakalim.Olursa haftasonu 2 gun 1 saatlik yuzmeye gidecegim.

Evet canım benim ya burası cok iyi motive ediyor yarış olayı ne zaman gözüm abur cubura gitse hemen burası aklıma geliyor frenliyorım inşallah yarın eksiklerimizi görürüz
Evet aynen öyle canım. Buranın verdiği sorumluluk, menuleri okudukça, öğrenilen doğru ve yanlışlar, bizi hedef ve sağlıklı kilomuza ulaştıracak. Yarişmanın etkisi de çok büyük. İnşallah listeye en kısa zamanda dahil oluruz

Evet canım çok şükür.Bu ikinci mezuniyetim olucak.İnşallah 3. olmaz

Yaşı kafana takma bence canım.Metayı hızlandırıcak şeylere dikkat et bol su iç ve bol yürüyüşle çok güzel kilo veriliyor.Ben 48 yaşındayım o yüzden bunları söylüyorum.Beni tanır arkadaşlar güzel kilo verebiliyorum.Bi de koruyabilsem ne var sanki

Maşallah tebrik ederim sizi bu yazınız da bana iyi moral geldi benimde yaş 50 kilo vermek daha zor diye salıyordum kendimi ama demekki isteyince oluyor demi yaşı bahane etmememiz gerek

29 yasindayim. 167 boy kilo 74
Tup bebek tedavisi gördüm ilaclardi stresti şiskinlik oldu. Transferim dusükle sonuclandi stresle abur cuburlara giristim.Ama skldim bu halimden. Duzenli egzersiz yapan dikkat eden biriydim.
2.transferime hazirlanmam ve 2 ayda 60 larda olmam gerek.
O yuzden biran once baslamaliyim.
Ne yapmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…