gece geç saatte spor yapıp sabahta erken tartılırsan kaslar şişebiliyor diye biliyorum ama erken saatte spor yapıp peşinede esneme hareketleri yaparsan artış olmazNasil gidiyor hanimlar ..
Size sorum olacak tarti gununden once spor yapmak kiloyu artiriyor mus dogru mu ?
o zaman kendini toplaman için tam fırsat kendini topla hedefe odaklan bol eksiler güzel sonuçlar olur inşallahMotivasyon oldummu olurum.Dagittim kendimi epey.. aliskin deģilim bu sekilde mutlu da degilim. Gunde 2 saat yururdum halbuki.. miskin biri oldum. Psikolojik eve kapadim kendimi biraz.
Burada nabiyoruz Peki? Insallah..o zaman kendini toplaman için tam fırsat kendini topla hedefe odaklan bol eksiler güzel sonuçlar olur inşallah
DemeeeeNasil gidiyor hanimlar ..
Size sorum olacak tarti gununden once spor yapmak kiloyu artiriyor mus dogru mu ?
Önce kendini tanıtıyorsun sonra günlük yediğin içtiğin ve sporunu gün sonunda burada yazıyorsun diğer arkadaşların paylaştığı menülere de yorum yapıyorsunBurada nabiyoruz Peki? Insallah..
Hoş geldiniz aramızaİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :29
Boyunuz: 167
Mesleginiz:Modelist
Şu anda çalışıyor musunuz:Hayir
Evli/bekar:Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:Cocuk yok.
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir: -
Kilo alma hikayeniz :Stres cocuk tedavisi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Saģlik
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Evet oldu onceki @brcestegul dü / daha onceki takim mefkuremin takimiydi fazla durmadim ama hesabimi dondurmustum.
Şu anki kilonuz: 74
Hedef kilonuz: 60 / 64
Cok sagol canim ya .gece geç saatte spor yapıp sabahta erken tartılırsan kaslar şişebiliyor diye biliyorum ama erken saatte spor yapıp peşinede esneme hareketleri yaparsan artış olmaz
Oyle okumustum yine bu grupta . Diyetisyen oyle demis . Vucut ödem tuta bilir mis . Ama ben ona ragmen simdi yuruyusteyim. Hizli tempodaDemeeee
Hosbuldum tsk ederim insallah beraber guzelce veririz:)Hosgeldi
Hoş geldiniz aramıza
Hoşgeldiniz aramıza bol bol eksiler diliyorum29 yasindayim. 167 boy kilo 74
Tup bebek tedavisi gördüm ilaclardi stresti şiskinlik oldu. Transferim dusükle sonuclandi stresle abur cuburlara giristim.Ama skldim bu halimden. Duzenli egzersiz yapan dikkat eden biriydim.
2.transferime hazirlanmam ve 2 ayda 60 larda olmam gerek.
O yuzden biran once baslamaliyim.
Ne yapmam gerek?
Sakın aman haaBu hafta kendimden hiç umutlu değilim artı bile çıkabilirimsen nasılsın
Teşekkürler efenimHoşgeldiniz aramıza bol bol eksiler diliyorum
Menun guzel ama portakal suyu olunca sadece seker orani yuksek olabilir.Posasiyla daha iyi olmazmi canim. Baska meyvede yediğin icin dedim. Bende gunde 2 filan yiyorum yemeden duramam:)Bugunki menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 kuru kayisi
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 siyah zeytin
Domates salatalik
Ara ögun
Yarim su bardagi portakal suyu
3 ceviz
2 ci Ara ogun
6 yaprak sarma
Yarim armut
Aksami daha yemedim
1 kase lahana corbasi yinee
2 litre su yatana kadar 3 litrede olur
45 dkk tempolu yuruyus
Simdide 15-200 dkk bolgesel hareket yapacam. Bugunluk bu kadar yarin cok eksii gormek istiyorumm insallhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?