Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aslında yaşıtlarıma göre daha enerji doluyum. Ama yaz boyu kg lerle yenen dondurma vs. Yüzünden kilo aldım. Üç günde bile yemek yeme düzenim değişti.inşallah devamı gelir. Sana kocaman bir maşallah diyorum canım. Kiloyu vermek için ayrı, bir de korumak için ayrı uğraş dur. Puffffff

Menun guzel ama portakal suyu olunca sadece seker orani yuksek olabilir.Posasiyla daha iyi olmazmi canim. Baska meyvede yediğin icin dedim. Bende gunde 2 filan yiyorum yemeden duramam:)
Canim mecbur portakal suyu iciyorum taze sıkılmıs demir ilacim var onunla tüketiyorum. Doktor portakal suyuyla ic vucutta emilimi daha cabuk olsun diye .

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek uzerine limonlu avokado, bol yeşillik,domates,salatalık, 1 kk.peynir

Ara:sade kahve

30 dk tempolu yürüyüş

Öğlen:yarım tam buğday ekmeği arası domates,peynir,maydanoz, 1 kase salatalikli yoğurt

Aksam: aksam yemegimi aslinda 17.30 gibi yemistim fırında karnabahar ve yogurt. Ama aksam esim kv.lere ve bizr balik almış bende 4 tane sardalye yidim bol limonlu.. salata içecek vs yok..

2 lt su

Yatarken birazdan maydanoz suyu içiciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…